...

Julia Ormond

Julia Ormond

Julia Ormond – parlak İngiliz aktris, filmde ve tiyatro hem farkedilir iz bırakmaz başardı. Ekranda dayanılmaz olmak, o ve gerçek hayattaki birçok fashionistas için stil bir simgedir. Böyle başarılı bir kariyere sahip ona özel hayatı komşu olarak ne Julia Ormond ait Güzellik sırları? makalemizde tanıdınız!

biyografi

Julia Ormond İngiltere’de bulunan Eps ilçesinde, 4 Ocak 1965 tarihinde doğdu. Ailesi – Ev Kadını Josephine ile Bilgisayar Yöneticisi John Ormond. Sürece TelowEkran geleceği yıldızı arttıkça, onda ailesi onun çok değişti: ailenin babası beklenmedik zengin + aldı ama zaten 1970’lerde John ve Josephine boşandılar mütevazı hayattan, aniden, lüks geçirilen ve Julia, kız kardeşi ve annesi bir milyoner konağında hayattan düşmek zorunda birlikte.

Genç Julia Ormond bir loafage ve kız ve bebeklerle göre erkeklerde eşliğinde vakit geçirmek için tercih zamanı gösterdi. Julia çimlerin üzerinde çocuksu spor, özellikle bir, hokey çok severdi. Ve ayrıca sanatta bir kız: Julia onu çizim ve çalışkan için annemden yetenek aldı ve ayrıca sık sık okul tiyatro yapımları yer aldı.

Garip, planı yoktu ilk başta Julia Mesleği oyuncu olmak. O bile sonunda sanatçı olmak için sanat okuluna liseden sonra geldi. Ama, Julia Ormond referans noktasını değiştirmeye karar verdi, bir ders izledi.

Kariyer

esas mesleğini kullanarak, Julia sanatçının el sanatları çalışma attı ve başarıyla 1988 yılında mezun Sitesi Douglas, Dramatik Sanat Akademisi’ne girdi. oyunculuk kariyerinde Julia Ormond yayımlanmasından sonra ilk on yıl büyük sinema alanında en iyisiydi. O dönemin onun varlığı birçok ünlü filmlerin süslenmiş:

  • 1991 – “Genç Catherine”
  • 1992 – “Stalin”
  • 1993 – “Çocuk Macon”
  • 1994 – “Sonbahar Efsaneleri”
  • 1995 – “First Knight”
  • 1995 – “Sabrina”
  • 1997 – “Karlı Smillla duygu”
  • 1998 – “Sibirya Berberi”

“7 gün ve geceler Marilyn ile”, “Benjamin Batton gizemli hikayesini”: başarısız olduğu ortaya çıktı filmi “Smilla Snowy duygu”, serbest bırakılması sonrasında Julia daha küçük roller almaya başladı.

Yani, yavaş yavaş o televizyon projelerinde daha katılmaya başladı: “C.S.BEN.: New York suç Sahne “” Yasa ve Düzen: Ceza Niyet “” Kardeş Jackie “. Birkaç ödül ve ödül sahibi, Julia Ormond bugün film endüstrisinin kendine özgü bir katmanını kaplar: onun rolleri çoğunlukla ikincil veya epizodik iken, düzenli ekranda belirir. Ve aktris genellikle bir filmde bir işi vardır, bu nedenle kariyerine çok başarılı düşünebiliriz.

Kişisel hayat

popüler aktör Rory Edwards için – 1989 yılında, Julia Ormond onun zanaat arkadaşı evli. Ancak bu evlilik kısa ömürlü oldu ve 1995 yılında bir çift boşandı.

Julia Ormond’un ikinci evliliği daha başarılı oldu: 1999’da, Fate’i John Ruby ile bağladı – siyasi bir aktivist. 2004 sonbaharında bir çift bir kızı vardı.

Julia, ikinci eşinin yanı sıra aktif bir sivil pozisyonu işgal ediyor. 2 Aralık 2005’te, BM’nin iyi niyetinin elçisi oldu.

Güzellik sırları

Bu yıl, oyuncu 52 yaşında döndü. Birkaç yıl önce, röportajlarından birinde şöyle dedi: “Ben elliim, bana mükemmel bir görünüm gerektirmez!”. Bu cümle, Julia’nın kendisine ve görünüşlerine olan tutumunu tamamladı. Kaç yıllık olduğunu ve bir kadının bu yaşa nasıl bakacağını ve nasıl göründüğünü anlatıyor.

Saatin yüzünde nasıl basıldığı önemli değil, aktris sadece doğal görünmeye çalışıyor. Ve bu konuda ana cazibesi.

Julia tarzı ormond

Birçok aktris gibi, Julia her zaman kırmızı halı lezzetli akşam kıyafetleri üzerinde gösterir. İlk örnek gama Toplam Siyah tasarlanmış bir resimdir. üstündeki katta şık bir elbise ve kolları hafifçe taslar ile dekore edilmiştir ve aynı dekor minyatür debriyaj vardır. elbise tamamen oval sığ, cut-out kapalıdır – Genel olarak, görüntü çok mütevazı, ama aynı zamanda sigara Pastanın.

Ve ertesi fotoğrafta zaten daha tanıdık kıyafeti görüyorum ama her şey terbiye çerçevesinde de. Yine katta bir siyah elbise, ama sevimli aktris biri omzuna tutan bu kez bir ağzımızı sıkı, ancak orijinal dekor: Ryushi, montaj, parlak broş. Bu birlikte ayakkabı elbise tonu ve debriyaj alınarak seçiliyor – dekoratif broş ve bilezik altında – gümüş.

Üçüncü kıyafeti öncekine çok benzer bir elbise, ama tamamen farklı görünüyor. tek kollu hiçbir dekoratif unsur vardır, burada. Not Bu elbiseler sadece tevazu ve minimalistness aktris daha açık ve özgün ayakkabı giymek için izin verin söyledi. Yeterince parlak elemanları, ayakkabı her zaman en kapalı ve basit diğer Elbise, Julia Ormond, In.

Her iki kırmızı halı üzerinde ve ofiste ve bir arkadaşının doğum gününde: Bu kıyafet cazibesi neredeyse her yerde uygun olmasıdır. görüntü üç renk üzerine inşa edilmiştir – Klasik siyah, altın ve kırmızı çok alakalı bugün gölge ferahlatıcı – Fiesta. dikkatle ile birlikte bu bir göz atın, burada her şey mükemmel: ceket ve pantolon, pantolon uzunluğunun, bir gayri pantolon kostüm seçmek gerekir ayakkabı, tarzı modeli, sen aşınma azaltmak için ne bu tür bir süs. Tüm yanan kahverengi ayakkabılar bu görüntü notu almak gerekir.

Sonraki yay – bolders seçeneği. ne kadar parlak ayakkabıları rahat kıyafet sırayla Bilmiyorum? maksimum nötr takım elbise tercih yeterlidir ve sonra ayakkabıların muhteşem vurgulamak değil, bir kusur nokta haline gelecektir: Her şey basittir. Bu kit, bej renkli basit bir pamuklu pantolonlar, direkt kesme, standart uzunlukta içerir. klasik beyaz gömlek de önemsiz çözümü kendisinde yapılır, ancak, bir klasik olmayan kombinasyon hala içinden gözardı edilir – zıt koyu renkli bir korse. Aynı tonda, debriyaj yapılır – neredeyse değişmeden uydu Ormond. tufella parlak, açık, doymuş mor renkte bir çift – Ve işte asıl “çip” resimdir!

Julia Ormond Grace her genç fashionista gıpta edebilir. Sonuçta, aynı zarafetle aktris pantolon kıyafetler ve lüks elbiseler hem giyer. Doymuş krem ​​ve siyah dantel birleşimi bu sezon herhangi bir kutlama çok uygun olacaktır. Ve Julia önceleri prestijli film sunu üzerinde göstermiştir ki, böyle bir elbise, romantik bir tarzda işlediği herhangi fashionista, süsleyecek. Hem “Balık Kuyruk”, kat uzunluğu, açık omuzlar – tüm bu önümüzdeki sezon İlkbahar / Yaz ait unresporing eğilimleri olan.

Her iki tek sesli topluluklarından kolaylıkla büyüleyici Julia. biz kazan-kazan “Toplam Siyah” bahsetmiyoruz bile, lüks kahverengi sallamak yüksek stil göstermektedir. lütfen ama kıyafeti geri kalanı mümkün olduğunca mütevazı olarak olmalı – Bir derin yaka göstermek istiyorum: fotoğraf aktris diğer önemli kural gösteren kat uzunluğunda zarif bir elbise ridicked edilir aşağıda sunulmuştur. kol genişliğinde, kısaltılır, ancak omuzları kapalı, biz aziz kural görülmektedir varsayabiliriz. Dekoratif elemanlar burada, en azından aynı zamanda vurgulayan göğüsler bir yay ile sadece ince bir salon vardır. El çantası. Bir diğer önemli detay, doğal makyaj ve parlak bir manikür eksikliğidir.

Julia Ormond’un bazı muhteşem deniz ülkesinden bir denizkızı benzemesi başka bir elbise. Böyle bir görüntü sıkıca moda döndürülür, bu yüzden güvenli bir şekilde silah tarafından alınabilir. Altın debriyaj ve şık bilezik ile doymuş fuşya karayolları. Yemyeşil kadınsı formların tüm sahipleri için akşam tuvaletin mükemmel versiyonu.

Bir sonraki genç yakınlık ve bazı çocukluklarla birlikte. Kırmızı halıda, belki o bir yer değil. Ama sıcak bir yaz gününde rahat bir yürüyüş için böyle bir elbise bu arada olacak. Eğilimdeki animalist baskılar zaten birkaç mevsim olmuştur ve bu durumda Julia “zürafa altında” renklendirmeyi gösterir. Bu, kıyafetin bir gösterge olarak adlandırılması zor olduğu birkaç vakadan biridir. Bej ayakkabı burada çok avantajlı hiçbir bakmak ve onların irilik hafif kumaşlar ve stil elbiseler ile birleştirmek değil. Bu tür traktör taban üzerinde kaba siyah yular veya şeftali gama topuk üzerinde zarif açık ayakkabı ya da Oxfords veya renk ve kahverengi Lober olarak ya da katı bir kontrast gerektirir. Genelde, böyle bir elbise sadece doğru “şirketi” ile sağlanacak ihtiyacı var olma hakkına sahiptir.

Ve yine bir gösterge kıyafet ve tekrar Toplam Siyah. Klasik pantolon ve uzun ceket, açık burunlu yumuşak yuvarlak yaka ve lüks yüksek topuklu ayakkabıları ile üst. Bu resimde, Julia yine doğal makyaj gösteriyor. Bu burada bir akşam çıkışı, daha sonra koyu tırnak kanseri ve doymuş renk ruj Ama eğer zarar olmaz.

Başka karanlık ama bir isimsiz parmak aktris ilginç bir gümüş kemeri ve keyifli bir halkayı yapan kasvetli kıyafet. Debriyaj burada gamı ​​elbiseler tekrarlar, ancak ayakkabılar daha iyi intihar vardır.

“Benjamin Batton Gizemli Tarihi” galasında, Julia Ormond onun taç imajını gösterdi: Kayış geleneksel olarak bel ve göğüs vurgulayan hangi katta bir siyah elbise,. üstü açık bu defa Elbise Julia düz hamlede ayakkabı ile birleştirmek için karar – bu basit sandaletlerdir. Bu Yunan tarzında soğan çıktı. Değişmeyen debriyaj siyah renkte tasarlanmıştır. Yaz akşam çıkış için mükemmel bir seçenek.

Bir sonraki kıyafet terbiye parçası olarak derin bir yaka ile görüntüyü dengelemek için nasıl başka bir örnektir. kıyafeti uzunluğu – havyar ortasına kadar, omuzlar kapalı, kesilmiş. Serin akşam için Seçenek: Büyük bir siyah bezelye beyaz bir elbise yaka elbiseler bir bölünme, tekrarlayan ve kesme, ve uzunluğunu ve hatta şekil olacak. Açık ayakkabı burada izin ve oldukça parlak makyaj vardır – bu tüm renk yetkili kombinasyonu beri, burada gerçekleşir, stil ve uzunluk kabalık veya kabalık böyle bir görüntü kaydeder.

Rakamlar Aktrisler onu her zaman bu görüntüde tertemiz bakmak için izin Özellikleri: – Yerde, omuzlar açık, renk – Uzunluğu siyah. Sık sık kemer ve pratik düz kesim eksikliğine karşılaşılan Julia aşağıda gösterilmiştir Elbise, farklı,.

Basit, gayri pratik kıyafetler Julia Ormond da kolayca evet” diyor!”.

bordo gibi bu sezonda böyle moda çiçekler, sulu ot, yumuşak-leylak veya lavanta elbiseler Özellikle muhteşem aktris görünüyor.

Ayrıca elle Kadın Oyuncu Hareket çözümleri – elbise kumaş üzerinde bu tür baskılar sadece onun kadınsı rakam avantajlarını vurgulamak. Ve bu resmin zıt siyah ve gümüş bileşenleri o yaramaz hale.

Şeffaf kumaşlar – En yakın sonsuzluk üzerinde tartışılmaz bir eğilim – aktris da aktif şık görüntülerde geçerlidir. Çoğu zaman bu sevgili renkte tecelli – Klasik siyah.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tolga Yıldız

    Okuma metnin okuyucusu adına bir soru sormak için, 500 karakterden fazla olmayan kısa bir yorum yazacağım: Julia Ormond hakkında bilgi alabilir miyim?

    Yanıtla