...

Mesih Tarlington

Mesih Tarlington

Christie Tarlington – Efsanevi Amerikan Top Model. Bu kadın, geri dönmek ardından deFol ve her zaman uyum içinde kalmak, cennete uçabilir nasıl modeli işinde inanılmaz bir başarı ulaşma birkaç örneklerinden biridir. 2 Ocak 2017 tarihinde, modelin 48 doğum günü kutluyor ve bu 30 yıl önce olduğu gibi şaşırtıcı olarak görünüyor. Onun güzelliği, gençlik, stil yalanlar ne sırlarını öğrenmek.

Biyografi

İsa Tarlington 1990’ların sözde Büyük Altı Supermodels taraf oldu. Birlikte onunla, bu şirket Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Linda Uzmanımız Cindy Crawford ve El Macherson dahil. Ve muhtemelen, hiç kimse bu listenin tüm tam Tarlington en sıradan kadınlardan sempati neden niçin bir sır vardır. Numune eş, örnek bir anne başarılı iş kadını. Pek onu koparmak değil, başarı ve zafer üstüne almak için yönetmek, kendini kaybetmek yok. o çok yakışır kendini açan ve şov dünyasının sinsi dünyasında yüzünü tuttu – Christie şanslı.

Çocukluk

Gelecek süpermodel 1969 ikinci gününde doğdu. öyleydi ve mantıksal olarak varsayılabilir gibi Papa Christie, anne Pan-Am havayolu gelen bir pilot olduğunu ve – aynı şirkette hostes. aktif ebeveynler tarafından teşvik edildi, Tarlington, spor yapan genç yaşlardan itibaren. Onlar sıcak binicilik oldu kime arasında en tutkulu biri kız için herhangi tutku karşıladı. Bu bir modeli işine genç Mesih Tarlington açtı bu hobi daha sonra ise.

Burada ne kadar olduğunu. Genç atlet o çok eğitimli yarışmalarda her türlü katıldı, binicilik çok iyi bir başarı elde etti. Her gün yarış pisti üzerinde yürüdü Bir noktada, bu sporun tam Tarlington yuttu – Okul andan itibaren tüm ücretsiz eğitim için harcanan. Ve belki dünyanın yakında yüceltilmiş binici olarak onu öğrenmek istiyorum. Ama kaderin irade aksi sipariş.

Genç Christie testere moda modelinin potansiyel – sık Hipodromun misafir – fotoğrafçı Danny Cody. 13 yaşındaki Tarlington kesin bir dille bu konuda kendini denemek için reddetti rağmen, ebeveynler hala modeli okula gitmek için onu ikna. Kendilerini de ilk anlamıyla onları takip edildi Cody saldırı için direnmiş ve kızları için muhteşem umutları boya. Ama fotoğrafçı böylece sonunda veliler ikna yenik olduğu ikna edildi ve Mesih Tarlington hayatında hayatının yerel modeli ile ilk sözleşme imzaladı.

Kariyer modeli

Garip, ilk Christie çok daha coşku olmadan yeni işgalini algılanan. Kız, model ajansıyla sözleşmeyi sadece sevdikleriyle daha fazla sınıfa yatırım yapmayı planladığı para kazanmanın bir yolu olarak inceledi. Özellikle, Tarlington bir at satın almayı hayal etti.

Ancak Christi’nin model dosyasındaki ilk adımları çok başarılıydı, bu yüzden bu işi çok sevdi. Okulun sonuna kadar, bu işin genç yıldızları, derslerden sonra akşamları ateş etmek için seyahat etti. Ve 18 yaşına geldiği anda Christie, California eyaletinde, New York’a olan yerli Walnat Creek şehrinden taşındı. Burada, bir kız çok hızlı bir şekilde tüm dünyanın en ünlü ve başarılı ajanslarından biriyle bir sözleşme yapmayı başardı – FORD modelleri.

1987 yürüdü. Tırmanmaya zar zor, Tarlington, İtalyan Vogue’nin kapağına düştü ve dünyanın en iyi fotoğrafçıları onunla çalışmak istedi. Christie ünlü oldu ve yakında ve çok varlıklı: 1989’da kız, uzun yıllara kadar işbirliğine, Calvin Klein ve Maybelline gibi giants ile işbirliğine başladı.

Moda şovlarına katılmanın yanı sıra popüler dergiler için fotoğraf çekimi, Tarlington askıya alındı ​​ve şov işinde başka bir ilginç iş. Örneğin, meslektaşlarınızla birlikte “atölyede” – CRAWFORD, CAMPBELL VE EVANGELICAL – Christie, 1990 yılında, en popüler şarkı George Michael Freedom’daki video klibinde rol aldı.

Ama sadece 4 yıl sonra, dünyanın zirvesinde anlamıyla kalan İsa Tarlington modeli dünyayı terk etmeye karar. 25 yaşına geldiğinde, hayatında ilk defa modeli onun görünümü ile hoşnutsuzluğunu karşı karşıya. Ve nedeni kilodaki keskin artıştı. O zaman, kız bir kez karar verdi ve sonsuza sigara içmek gibi böyle hassas bir alışkanlık ile kravat. Ve bu sert değişimler rakam rakam etkilenen.

Kariyerden ve muhafazakar görüşlerini terk etmek için modelin belirlenmesini güçlendirdi. Tabii ki, gençliğin gün batımı hakkında çok erken olduğunu söylemek. Ancak, figüründeki ilk ciddi değişikliklerle ve profesyonel bir ortamda insanına bir miktar soğutmayı takip eden kişi ile karşılaşılan kız, sadece daha kötü olacağını fark etti. Ancak Tarlington, modern modern dünyadaki birkaç kişiden biridir.

Bu dönüm noktasında Tarlington, formasyonuna katılmaya karar verdi. Gelecek 4 yıl, kız din ve felsefe çalışmasına adanmış – 1999’da bu iki uzmanlık içindi. İki Bachelor’un diploması hemen aldı.

Hayır kurumu

kendisi ile ve çevresindeki dünya ile uyum arayışı, Tarlington onu ücretleri devasaya getirdi onun hayret verici başarısı, onu yandan ona hizmet verebilecek gerçekleştirilmesine ve manevi planda geldi. Bir noktada, Christie sadaka yuvarlak miktarda harcama başladı. O iyi şeyler için sadece para vurgulanan ama zamanının da aslan payı.

Akciğer kanserinden öldü 1997 yılında – Ciddi bir nedeni trajik Tarlington için babasının terk olmuştur (hem kendi ve diğerleri) sağlık düşünmek. Bu kayıp karşıtı bacade programına katılma modelini gündeme getirdi.

Mesih Tarlington da etkin Orta Amerika’da yoksul insanların yapan Salvador Vakfı destekler. Bu durumda dezavantajlı insanların kaderi hakkında Christie bilir – El Salvador bir yerlisi annesi.

Hayırsever Faaliyetlerin Başka Bir Yönü Mesih Tarlington – Fonları Teşvik Et, Nadir Hayvanları Kaydetme. Aynı zamanda Peta’nın her türlü hisselerinde aktif bir katılımcıdır. Örneğin, kürk hayvanları için kürk hayvanlarının imha edilmesine karşı protesto bakımına adanmış fotoğraf çekimlerinde çekilmiştir.

Çoğu zaman, çeşitli markalar birçok ünlü modelin hayırseverliklerini çekiyor. Öyleyse, bu projelerden biri için Lindex marka, aktif hayırsever faaliyetleri ile de bilinen Christie Tony Garrn ve Leah Kebede’ye katılmaya davet etti.

Üç dünyaca ünlü güzellik, ticari olarak başrol oynadı, beyaz tişörtlerle “#Super rol modeli” yazısıyla kapandı (“takip etmek için süper örnek) – SuperModels’tan bir örnek almak ve iyi işlere katılmak için bir çağrıdı.

Böyle tişörtler sonra satışa çıktı ve onlar için ters tüm para Tarlington, Kebad ve Garrn tarafından yönetilen hayırsever fonlar, yollandı.

Temel Mesih Tarlington “Her anne düşünülür”

Yeni binyılın başında, Christie kadınların sağlığını desteklemeye başladı – anneler. Yakında, Christi’nin kendisi bir anne oldu: 2003 yılında kızı Grace doğdu ve 2006’da – Finn’in oğlu. Ama daha sonra daha ayrıntılı olarak ..

Christie Tarlington kendi belgesellerini çıkardı, kimse yok, ağlama yok. “Kalmış” Guatemala, Bangladeş, Tanzanya, Salvador müreffeh ülkelerinden – Onun amacı farklı ülkelerde annelerin sağlık hizmetlerinin kalitesini incelemek için yapıldı.

Bu tür faaliyetlerle ilgili düşüncelerde, Tarlington, yine de kendi üzücü deneyimini bozdu. Modelin ilk doğumunun komplikasyonları vardı, daha sonra birçok kadın tüm dünyada ölüyor. Ama Christie nitelikli hastane personeline yardımcı. Sonra giderek sağlık seviyesi ölümcül sonuçlara yol açan yüksek yüzdeli olasılık uçlu olanlar için çok daha düşük ve benzer fakir ülkelerden hamile kadınların kaderi, düşünmeye başladı.

Film No Woman, No Cry yoksul ülkelerde kadınların annelerin durumu 2010 yılında Amerika ve birçok Avrupa ülkesinde piyasaya ve Christi çabaları son yıllarda edildi belirgin bir iyileşme başladı. Aynı yıl, Tarlington üçüncü dünya ülkelerinde hamile kadınlar ve anneler için tıbbi bakım sağlanması gönderilir HER Anne Sayımlar Vakfı ( “Her anne olarak kabul edilir”) ve onun aracılığıyla toplanan tüm para kurdu.

Bu projede, Christeen® IMEDEEN markasına tarafından desteklenmektedir. Mark yüz ve vücut bakım ürünleri üretimi yapan düzenli modeline büyük bağış yapar. Bu arada, Tarlington bu işbirliğinin başlamasından kısa bir süre sonra Imedeen®’in yüzü oldu.

Kitap

2002 yılında, Mesih Tarlington, “yaşayan yoga” ın manevi pratiği hakkında bir kitap yaptı (yaşayan yoga: bir yaşam pratiği yaratıyor). Christie 18’den beri yoga ile uğraşıyor ve onun modelinin güzelliği ve hayati enerjisini borçlu olduğuna inanıyor.

Şimdi süpermodel

Her zaman bir zamanlar Christie modelin resmi olarak bıraktığı halde, hala çeşitli fotoğraf seanslarında ve sadaka videolarında düzenli olarak ortaya çıktı. Çalışmak için, Christie modeli 2013 yılında döndü. Proda, Missoni Marka Reklam Şirketi, Jason Wu’da ortaya çıktı.

Aynı yıl, sonsuzluk Calvin Klein’in kokusu 25. yıldönümünü kutladı. Bir yıldönümü reklam kampanyası “Üstümüzün güçlü değil” olarak adlandırıldı ve ona ait kişiler Mesih Tarlington ve Eşini, Yönetmen Ed Burns seçildi. Tam olarak 19 yıl önce, model zaten sonsuzluk kokusunun karşısıydı. Ve onun geri dönmesi – olarak eğer sloganı kampanyasının onay. Amerika’da parfümün yıldönümü salımının satış bütün kar Her Anne gönderildi Vakfı sayar.

Bir yıl sonra, Tarlington başka efsanevi dönüş için bekliyordu – o Temmuz sayısı Vogue dergisinin kapağını dekore. 18 yaşındaki bir aradan sonra, bu ünlü parlak kapağında İsa Tarlington 15. görünümünü oldu. İlk 14 kez o 1986 ve 1996 yılları arasında aralıkta üzerine çıktı.

Bir başka ilginç yeni iş modeli modern tarzda Mary Antoinette suretinde bir fotoğraf seansı. Bu proje Aşk Dergisi FW 2014/2015 sayfaları için düzenlenmiştir. Brezilyalı süpermodel Adriana Lima aynı zamanda çekim katıldı.

2016 yılında Town & Country Dergisi Dergisi Tarlington ile yaptığı 170 yıldönümünü kutlamak için karar: O yıldönümü sayısının kapağını dekore.

Kişisel hayat

Claudia Naomi Cindy – – atölyede meslektaşlarının aksine Christie Tarlington kişisel hayatında daima sakin ve uyum hüküm sürer. O bir dost ailede büyüdü: Christie iki kızkardeşi var – Kelly ve Erin ve bunların hepsi çok kolay. Celly Christie, özellikle yakın kız bile evli kardeşler – Kelly – Brian için ve Christie – Edward Burns.

Bir aile

Koca Christie Tarlington – ED Burns – Ünlü aktör ve yönetmen. Çift uzun süre ilişkisini kontrol – onlar birkaç yıl nişanlı kaldılar. Oğlu Finn – Sonuç olarak, 2003 yılında Christie ve Ed Grace kızı yakında doğmuş ve 3 yıl sonra oldu, evlendik.

Birçok görüşmelerde, Tarlington Edward çok güvenilir olduğunu kocası ile çok şanslı olduğunu ilan. Çift bakım ikiye bölünür: kalkışları ebeveynlerden biri, ikinci Grace ve Finn gerekli ilgiyi sağladığında. tüm aile bireyleri evde olduklarında, her şey buluşmanızı yapmaya çalışacağım.

Model itiraf bütün hayatı ev, aile, çocuk etrafında dönen olduğunu. Kurulduğu ofis konutlarının yanı sıra okullarda hangi Grace ve Finn öğrenmek uzak değildir. Bu nedenle, Christie her yere gider. Birdenbire çocuklara zaman ödemek zorunda kalırsanız, model zamanlamayı kendi lehine değiştirir – çocuklar yatağa düştükten sonra, tüm beklemede bulunacak.

Tarlington sıkı bir konu olmamaya çalışmıyor. Sadece lütuf ve Finn saygısını, ihtiyatlı ve sorumlu bir şekilde büyümeye çalışıyor. Hafta içi gadget’lar ve video oyunları tarafında makul kısıtlamalara uyuyor ve aksi takdirde – yavru özgürlüğünü verir.

Sosyal ağlara karşı tutum

Görüşmelerden birinde, model Facebook’un kişisel amaçlar için kullanmadığını itiraf etti. Ancak, fon bu sosyal ağda bir sayfaya sahiptir. Onun twitter filmi No Woman, No Cry zaman uçları Christie Tarlington – Düzenli kadın sağlığına önemli temaları aydınlatır. Instagram modelleri de esas adanmış, ama bazen onun kişisel yaşamının bir yansıması seyahat gibi, orada.

Güzellik sırları

Model açıkça o yaşta korkar olmamıştı beyan. Neden onunla anlaşma? Sadece alınmalıdır. Bugün, Christie Tarlington onun sağlığı daha güçlü olduğuna inanıyor, vücut çok daha onun modeli kariyerinin şafakta daha eğitimli. Podyum Yıldızı doğal vücut bakım ürünleri ve yüz tercih. Ve modeli kullanır ürünlerini IMEDEEN. O henüz bu markanın bir yüzü olmaya kabul etmedi, bu ilaçların faydasını aramadı Ediyor.

Modern kadınlar stres tabidir – Bu köklü bir gerçektir. Ve bu vesileyle, Mesih Tarlington dünyadaki tüm kadınlar için bir tavsiyesi var – Sport. Ve yine – kahkaha!

Şekil parametreleri

İsa Tarlington büyümesi 178 cm’dir. Ağırlık 50 kg içinde her zaman tutar. figürlerin parametreler modeli anket iddia – 86-58-91. Kötü alışkanlıkları ile beri modeli mükemmel biçimde kendilerini korumak zor değildir: onun yaşam tarzı kendisi dayanılmaz görünüyor gerçeğine o vardır.

Beslenme

Buzdolabında, İsa Tarlington, kendi kabul göre, her zaman sağlıklı gıda hakimdir. doğumdan itibaren çocuklar bu yüzden onlar için norm, ebeveynleri doğru yemek görmek. Ama çocuklar için sıkı kısıtlamalar hayır hala – Ben tatlı istiyoruz – lütfen. Önemli olan kötüye değil.

lezzetli yemekler pişirme işlemi süpermodelin stresi kaldırarak başka bir yoludur. Her zaman eve hazır yemek sipariş edebilirsiniz rağmen, Christie kendim pişirmeye tercih. O sağlıklı beslenme iyiliği iyi olmanın bir rehin ve harika bir görünüm olduğunu şüphe yoktur. Ve kendini kendi inançların bir parlak kanıtıdır.

Spor

Yoga, bir spor salonu değil, Christie’nin kendi yıllarında çok doğal ve genç görünmesine yardım et. Tarlington’un ikinci spor tutkusu koşuyor. Onları zevk için, vakfının faaliyetleriyle birleştiriyor – zaman zaman hayırsever şişmelerden memnun kaldı.

Bu, Mesih Tarlington’un karşı konulmaz güzelliğinin sırlarının basit – sağlıklı gıda, spor ve kötü alışkanlıklar, en çok ve komşunun sevgisiyle uyum olmadığı şey budur.

Cristi Favori Kapak Vogue Katılımıyla: Fotoğrafta, Model Luka’nın pozunu kabul etti – bu resimde tam anlamıyla metaforun bu resmi. Tüm güzelliği, esneklik ve sonsuz yaşam enerjisi yansıtan İsa Tarlington doğru yayılacağı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Leyla Doğan

    Merhaba, Mesih Tarlington hakkında daha fazla bilgi almak isteyen bir okuyucu olarak, Mesih Tarlington’ın neyle tanındığını ve yetenekleri hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorum. Ayrıca, Mesih Tarlington’ın geçmiş çalışmaları veya başarıları hakkında ne gibi bilgilere sahipsiniz? Teşekkürler.

    Yanıtla