Rachel Nichols

Rachel Nichols

Rachel Nichols – sarışın ve lüks doğa ile büyüleyici Amerikan aktris. Bununla birlikte, üreticiler sonsuza dek esmer kızı görür, sonra kızıl saçlı ekrandaki sayısız rolünde. Neyse ki, güzellik rachel oldukça evrenseldir. Hangi filmlerde Bayan Nichols’i, biyografisi nasıl katlandığını, yaratıcı yol ve kişisel yaşamını görebilirsiniz – şu anda bulun!

Biyografi

Rachel Emily Nichols, 8 Ocak 1980 Ocak 1980’de, Augusta adlı kasabada Maine’deki Amerikan Devleti’nde doğdu. Gelecekteki yıldız ekranının annesi – Alison – hanelerle meşgul ve Papa Jim’i yerel bir okulda öğretti. Nichols akrabalarının hiçbiri, en uzaklarda bile film endüstrisi ile bağlantılı değildi. Bu nedenle, böyle basit bir ailenin gelmesi, Rachel en erken yıllardan kendisi üzerinde çok çalıştı. Yalnız her şeyi başarması gerektiğini biliyordu.

Bu bugün Rachel – güzellik standartlarından biri. Ve uzun zamandır, genç nikoller orantısız uzun ve ince eller ve bacakları olan garip bir gençti. Kız onun görünüşü için çok endişeleniyordu ve figürü daha iyisi için düzeltti, atletizm içine girmeye başladı – uzun ve koşma atlar. Kız ayrıca esnekliği üzerinde çalışmaya karar verdi, bu amaç için liselerde, Rachel koreografi derslerine katılmaya başladı.

18’de, okuldan mezun olduktan sonra, Nichols Columbia Üniversitesine girdi. Ve genç güzellikler zaten bir yıldız kariyerini hayal etse de, ciddi bir eğitim almaya karar verdi. Böylece, 2003 yılında Rachel, matematik ve ekonomi alanında bir uzman servisi yaptı.

Kariyer

televizyon sunucusu

Dış verilerinde dikkatlice çalışarak, Rachel Nichol’ün 17. yaşında, TV ev sahibi olma fikri için ateş yaktı. Büyüleyici lise adamı, dökümü başarıyla geçmeyi başardı. Yani, üst düzey okulun mezuniyet sınıfının bir öğrenci olan Rachel popüler MTV “kalıplı İntikamı” rolü var.

Bu çalışma uzun bir süre sürdü ve okul ile eşzamanlı Nichols için sona erdi. Ancak, kız kameraların önünde işte kendini denemek için çok mutluydu. O zaman bu kadar genç güzelliklerin bu tür profesyonel faaliyetler için tadı uyandırdığı söylenebilir.

Model

Rachel ile aynı mezuniyet sınıfında, başka bir kader macerası oldu. Kız, ana okulunun desteklediği öğrenci değişim programında yer alacak kadar şanslıydı. Böylece, genç güzellik o kesinlikle bir yerel modelleme ajansı bir işçiyi var Fransa’ya birkaç ay boyunca düştü. Bu yüzden parlak model kariyer nichols başlangıcıydı.

Sonra, okuldan salınan kız, üniversitede okudu kesin bilimler kavrama, ancak paralel Rachel iş modeline ödeme dikkatine zaman vardı. L’Oreal gibi dünyaca ünlü markaların, kampanyaları reklam için onu fotoğraf çekimi en belirgin çelik, Tahmin ve Abercrombie & Fitch. Ve Nikol dramatik sanatına adanmış üniversite seçmeli olarak katıldı. Ve yakında bu dersler onun için yararlı olduğunu.

Aktris

Rachel Nikol hayatında her şey belli kadro programa bağımlı olduğunu: kız sürekli başka bir aşamadan diğerine hareket, tüm kurallar için kariyer geliştirme, kendisi üzerinde çalışıyor. ve Grop toprağı etrafına bakmak için zaman varken yapması gerekense seviyor her şey, bu önceden sanki başlar. Bu yüzden oyunculuk kariyeri ile oldu. Rachel çocukluktan beri onu hayal. Basit bir aileden gelen kız olmak, o her durumda ileride beslemek mümkün olacak iyi bir eğitim almak için karar. Ama Rachel rüyadan yeniden deneyin vermedi.

Yine Columbia Üniversitesi öğrencisi olma, Nichols filmi başladı. Onu ilk 2000 yılında gerçekleşti, ekonomist olmaya hazırlanıyordu yirmi yaşındaki Trekchisnitsa, aniden bugün iyi Hollywood’un melodam biridir bant, girdi. Tabii ki, rol epizodik oldu: Rachel barda otururken, moda modelin güzelliği tasvir – aslında hiçbir şey yapmadı, sadece oldu. Ancak, şu ana kadar devam tırmanışının başlangıcıdır oldu.

Şu anda, aktris filmleri çok zengin ve çeşitlidir, onun kalibreli ve türü farklı rolleri vardır. Rachel en canlı veya işaret işleri filmler getirdi:

  • “New York’ta Sonbahar” (2000)+
  • “Büyük City Seks” (2002)+
  • “Hala Salak ile avanak aptal: Harry Lloyd tanıştığında” (2003)+
  • “Karanlık Orman” (2006)+
  • “Savaş Charlie Wilson” (2007)+
  • “Talisman Jeans 2” (2008)+
  • “Yıldız Yol” (2009)+
  • “Atma Cobra” (2009)+
  • “Conan-Barbar” (2011)+
  • “Sürekli” (seri 2012-2015).

Kişisel hayat

Mutlu aile hayatı muhtemelen “düzenli olarak” Rachel sığmayan tek şeydir. Ben zeki ve güzel olacak gibi görünüyor, ve prens hâlâ hayır. Muhtemelen, Bayan Nikol bir başarısız bir deneyim tüm olmadığı için. Bir ünlü Hollywood yönetmeni ve yapımcı – Temmuz 2008’de, Rachel Nichols Scott Strubera evli.

düğün severler romantik bir yolculuğa gitti, sonra Colorado gerçekleşti ve iade Cabo-San Lucas sıcak Meksika kasabasında bir aile yuva inşa etmeye başladı. Ancak, eşler arasında çok yakında bir ilişki ısınmaya başladı caydırmak.

O zamandan beri, Rachel Nichols, kişisel hayatının detaylarındaki basında yayılmayı sevmiyor. Sadece bir erkek arkadaşının varlığının sorusunu tehlikeye attı, henüz gerçek ruh çiçeğini karşılamadığını söyledi. Amerikan güzelliğinin işten kurtulduğu zaman, en sevdikleri ebeveynlerine ayırmaya çalışır.

Güzellik sırları

Bu kadar genç yaşta, Rachel Nikol’ün kaldığı (2017 yılında, oyuncu 37 yaşına girdi), elbette, doğal güzelliğin korunmasının bazı mucizevi yolları hakkında konuşmak için çok erken. Ancak, gençler bile kaçmamak için bir saldırı var. Selülit konuşma. Ve bir seferde, Rachel, bu kurbanla mücadele etmek için tüm dünya etkili yollarının kızlarla paylaşılarak utanmaz.

Pop Nichol’teki “portakal kabuğunun” belirtileri ilk önce yirmide biraz olduğunda fark etti. Aktrisin kendisi de kabul ederken, her zaman doğanın zayıflıydı, bu yüzden kilo ve figürü takip etmedi, o anda o anda nişanlanmadı ve yiyecekler haklı olarak adlandırılmaya başladı. Daha sonra model olarak çalıştı. Fotoğraf vuruşlarında kıyafetlerde sadece iyi görünüyordu ve bu nedenle selülit ortaya çıktığında glood anı kaçırdı.

Ancak Rachel, filmlerde hareket etmek istediğini ve bunun için hem kıyafetlerde hem de onunsuz kusursuz görünmesi gerekiyor. Nichols, beşinci noktasındaki cildin esnekliğini kaybettiğini ve gevşemiş olduğunda, kız hemen en yüksek sınıfın fitness antrenörüne yardım için döndü – Valerie Waters. Valery, kızın hızla bu korkunç saldırıdan kurtulduğu için kişisel bir antrenör Rachel oldu ve şimdi bu şirketteki tüm başarının sırrını açıklar.

Ve bu bayat ses verin, ama bu gizli dünyanın gibi basit ve eski şudur: tüm zararlı yiyecekleri ortadan kaldırmak için (buğday unu, soda, kızarmış, keskin, tuzlu, tüm tatlı hamur işleri, maya, beyaz ekmek ve alkol) gereklidir – en az üç ay. Vücut tamamen onun içinde zararlı maddelerin, teşekkür temizlenir olduğunu çoğunlukla yeterli zamanın bu dönemi olan selülit inziva için.

Daha fazla bilgi edinin  Powlina Vega

Ama böyle boşaltma sonra her zamanki diyet dönebilirsiniz sanmıyorum. Sonuçlar uzun süre elde ancak o zaman – Yemekler kez ve sonsuza sağlıklı gıda doğru değiştirilmesi gerekiyor.

Ama bu hepsi değil. başarı İkinci bileşen – spor. kalça ve kalça tonunu sürdürme konusundaki Düzenli egzersizler – başarının anahtarı.

“Bir süre sonra sonsuza kadar selülit kurtuldum. Ve bu yoğun eğitime tüm thanks haftada 3-4 kez, hem de doğru beslenme olduğunu. Ve hiç masaj, hiçbir şüpheli ilaçlar. Sadece zor iş “. Rachel Nichols

Stil Rachel Nichols

Genç yaştan itibaren modeli durumda girmelerini, Rachel her zaman tüm kurallarda yıpranmış, kamu kıyafetler gösteriyor. Biz en muhteşem ve büyüleyici görüntülerin analizine geçmeden önce Bayan Nichols günlük elbiseler üzerinde kameranın lens huzuruna çıktığı zaman, ben bu durumlarda hiç ödeme dikkat etmek istiyorum.

Kim pantolon deniming diye bir şey, sinema endüstrisinin temsilcileri için resmi teklif sahiplerinin görünmesini imkansız olduğunu söyledi? Çok mümkündür. Bu olay odaklı sarışın Hele. Neden göz alıcı kitlesi ile birleştirme, ondan kusursuz öne eğer? Etkinliğin logosuna sahip parlak sarı bir tişört, bu görüntüde basit kot pantolon ve çıplak ayakkabılarla – Moda 2005 zirvesindeki görüntü, aslında gösterildiğinde,. Burada değişmeniz gereken tek şey bir el çantasıdır.

Denim pantolonunun ve bale rachel’ın bir kombinasyonunun iyi bir örneği aşağıdaki fotoğrafta göstermektedir. Seçilen bir tişört tüm görüntüyü yeniler.

Fakat karmaşık altın sandaletli şerit kot pantolon takma – cesurca, ödün vermeyen ve boyutsuz bir tişörtlü. Sadece işte İptal Etmek için yatay şerit – en modaya uygun değil.

Skinnie, tekneler ve ceket – yavaş ama kesinlikle klasik kadınsı tarzı rachel nichols yaklaşıyor.

Her ne kadar genç oyuncu resmi olayda ve kıyafet grunge stillerinde görünmek için yetersiz olmasa da: bir baskı tişört, deri hışırtı ve basit kot pantolon – hepsi. Böyle bir amplua’da bir kıyafet oluşturmanız gerekir.

Düz kaçak açık bir topuk ile şık mavi gölge basit tişört, koyu pantolon germek ve zarif ayakkabı: Başka kot ile yay. Böyle bir topluluk yoğun bir şehirde günlük yaşam için mükemmeldir.

o ciddi bir olay ziyaret ve günlük yaşam için uygun olduğu için skinnie gelen son görüntü, aynı zamanda evrenseldir. İşte orijinal tunik tişört merkezi elemanı tarafından sunulmaktadır: üst kısmı transparan vücut tonu dokusu yapılır çünkü biraz “kırpılmış” sanki geometrik V-yaka görsel olduğu. parlak mavi – – bluz ana aralığı ile kontrast üzerine çok etkili bir şekilde çıkıyor. Ek geometrik tasarımlar çok basit ama muhteşem hareket sayesinde buharlaştırılır: tunik Rachel beyaz gömlek koymak altında. Alt şey de stil çizim anlamında daha elverişli yaratır tunik, kenarından altından ve dışarı bakar.

Rachel Nichols inanılmaz pantolon bile feminen edilebilir. Ve bu bir sonraki onay sadece orijinal siyah renkli tulum oluşan bu güzel resimdir. Model “kat”, bir keten bel hattı, geniş düz kesme pantian, kısa kol ve toplam uzunluğu. dikey ortasında göğüs üzerinde, raptiye kapatan saten kalas bulunduğu. Sadece altın rengi büyüleyici üst düğme açık.

Ve böyle bir muhteşem görüntüden, nihayet daha da çekici kıyafetler Rachel Nichols gözden gidin. İlki Yunan tanrıçası ruhunda var. boşaltır iç ışıma sanki vanilya renginin Bu elbiseyle sarışın Nichols soluk neredeyse şeffaf hale. Togo ve baktım, şimdi merak ve Olympus, eve gitmek. Burada düz hamlede Açık sandalet çok seçilir. Ama hiçbir süslemeleri – tehlikeli kayma. Rachel zarif gümüş tiam’ı bir çelenk ve uzun kollu iplikler şeklinde koyun, – ve görüntü kusursuz iddia edebilir.

Baharatlı bir boyun çizgisi ile yerde siyah elbise, tamamen başarılı değil – biraz aktris dolu. Ancak, ancak önceki sürüm. Ancak, rachel’ın üzerindeki fotoğraf en azından çok net bir şekilde çizilmiş bir bel, o zaman bu özellik burada yağlanır. Bu görüntü önemsemelerde başarılıdır: akşam çıkışı için mükemmel bir saç modeli, hafif açık bir burnu ve şık halka ile topikal ayakkabılar – büyük süslemeler uzun süre onur olacak.

Lüks bir sarışın için mükemmel kıyafet – pastel renklerde diz boyu elbisesi. Bu modelin yapıldığı malzemenin inanılmaz derecede güzel bitiriciliği, Hollywood’un parlaklığı ve ihtişamıdır. Zarif ayakkabılar da taşlarla dekore edilmiştir, bu yüzden bu düet sadece renk ve dekor içinde mükemmel bir şekilde hazırlanır. Açı AFAS böyle basit tarzı elbise arka tasarımında çok muhteşem bir çözümü vardır: maksimum çıplak sıkma efekti elde etmek fırsatı bu şeyin tasarımcısı verir en ince saydam Tarife tinch, dışarı dikilir.

Gündüz kokteyli gayet uygun elbise-ve-yeşil durum için. Orijinal kesim rahatsız yapar ve kesimi acılık katmak, ama terbiye çerçevesinde bir görüntü bırakın. unutulmaz teknik mevcuttur mütevazi bir sürü vardır, ama:

  • asimetri (Elbise bir omuz üzerinde tutar)+
  • Geniş örgüyü tamamlanması (Siyah Saten Kurdele girift “yılan” tarafından modeline akar)+
  • Kesim “Damlacık” (Konumuna göre bu durumda standart dışı kesme Popüler şekil – sırtında).

İki renk kontrastı – Bu kıyafeti tüm özelliklere ek olarak, başka çok önemli alımı gözlenen olduğunu. Elbisenin ana tonu, siyah – şerit, zarif tekneler, büyük halka dile getirir ve vurgular.

Açık omuzlu zarif siyah elbise – aynı anda çok basit ve muhteşem. Yamuk siluet iyidir, çünkü bir problemin eksizdirlerini gizler (tam kalça ve kalçaları gizlemek), bel ve göğsü vurgulamaya yardımcı olur. Mükemmel ince rachel üzerinde, bu elbisenin bir şekilde belirsizliğinde olduğu garip. Burada ayakkabılar kapalı görünmek daha iyi olurdu, belki de kalın bir istikrarlı topukta.

Atlama, bir yaya geçidi gibi, beyaz üzerine siyah bir şerit ile, daha başarılı bir kıyafetten daha başarılı bir şekilde gidiyoruz. Her zaman Rachel Mermaid’in bir omzunda kayışları olan bir kar beyaz elbiseli. Bu görüntüde, boyalı esmer nihayet ana silahını kullanıyor – kırmızı ruj. Ve burada gümüş süslemeler de çok.

Mini vaka – ince güzellik Nichols harika görünen başka stil. Aktris bu topluluk içinde idealdir yüzden bu büyüleyici elbise, çok tarzda buna benzer ve aynı aralıkta yapılan ile giymeye karar Ayakkabı o.

Son görüntü – koleksiyonumuzun İnci. mükemmel kendi içinde ve şık bir gölge “Fırtına” in – – yarı saydam tuzlu ve lüks sırtında yaka ile kat kapalı bir elbise bu herhangi koyu saçlı güzellik için önümüzdeki bahar bir numaralı şeydir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Adem Yıldırım

    Rachel Nichols hakkında bir soru sormak için düşünerek bu metni okuyan kişi adına kısa bir yorum yazmak istedim. Acaba Rachel Nichols basketbol konusunda ne kadar uzman? NBA hakkında derinlemesine bilgisi var mı?

    Yanıtla