...

Renata Litvinova

Renata Litvinova

Renata Litvinova, sadece bir oyuncu ya da yönetmen değil, bir tarzın simgesi ve aynı zamanda bir gizemdir. İnce bir sesi olan bu kırılgan kadında olağanüstü güç, enerji ve cesaret var – filmlerde oluşturmak ve hayattaki dağları çevirirken, her zaman kadınsı ve zarif olmaya devam eder.

Biyografi

İnanması zor, ancak 2017 yılında Muratovna Litvinova’nın 50 yılını döndü! hepsi aynı şık ve güçlü bir kadın kalma, Renata televizyonda, sinemada alanında ve tiyatroda hem yaratmak için zevk olmaya devam ediyor. Ama Litvinova hayatındaki en önemli ilgi alanlarından biri ailesi olan – Favori Anne ve kızı.

İlk yıllar

Renata, 12 Ocak 1967’de Moskova’da doğdu. Her şeyden önce, o Renata Litvinova hayranları yüz binlerce onların idolü annesi Alis Mikhailovna kurmak zorundadır dikkati çekiyor. Bu yüzden Renat’ın hayatındaki babaların değildi. Ve annem kızlarını geleceğe güvenmek için çok çalışmak zorunda kaldı. Alisa Mikhailovna Cerrahı, Sovyet yıllarında genellikle iş gezileri için teklif edildi ve karar verdi, çünkü kazanmanın iyi bir yoluydu.

Bazen Renata, bu iş gezilerinde annesiyle gitti ve annem şehirde çalıştığında, böyle bir satır vardı: sabah annesinde çalışmaya gidiyor ve Renata – okuldan sonra okuldan sonra okuldan sonra – ve “Müzik Kulübü’nde Sonra (zaten kızı ve annem o zamanlar serbest bırakıldılar) Alice Mikhailovna, Renat’a birleşti ve eve gidiyorlardı.

Ve böylece hafta içi günlerde her gün oldu. Geceleri bile, anne genellikle renata kıyafetleri için dikildi. Ve her zaman kız, sinemaya gitme fırsatı vardı – Alice Mikhailovna, sabah oturumları için para kızını verdi ve ortaya çıktığında, akşam filmi için birlikte gittiler. Bu yüzden Renata’nın erken gençlerde bile sinemaya ilgi duyuyor.

Kariyer

Renata Litvinova genel halk her ne kadar kendisini her zaman daha senaryo ve yönetmen, oyuncu olarak bilinir. Genellikle genç Litvinova’nın bir model olacağı gibi çalışabilir. Mesele şu ki, okulda hala bir çalışma var, kız sürekli kazanç için fırsatlar arıyordu, çünkü ailedeki para her zaman yoktu. kız 9. sınıfta okudu zaman, o süsleri reklam iş modeli almak için şanslıydım. Zaten okuldan mezun olduktan sonra, Renata, bir manken tarafından iş için bir rekabet düzenledi, ancak paralel Litvinova vgik’e çalışıldı ve ne yaptığını öğrendiğinde, çalışmalarını seçti.

Ve sonra her şey rulo boyunca geçti: Renata senaryoyu öğrendi, sinema ortamına girdi. Litvinova, her zaman onun görünüşünün incirsiz olduğunu ve ismi çekildiyse, reddedildiyse. Kire Muratova – – Ama burada ilk yönetmendir Litvinova kendisi de kabul ettiği gibi, bu çöplerin imkansızdı. Yani, bugün, Renata-aktrislerinin filmografi 30’dan fazla resim, bunlardan en ünlü sahiptir:

  • “Üç Hikaye” (1997)
  • “Sınır. Taiga yeni “(2000)
  • “Gökyüzü. Uçak. Kız “(2002)
  • “Tuls Luper’ın bavulları (Bölüm 3)” (2003)
  • “Adlandırılmış” (2004)
  • (2004): “Tanrıça Nasıl sevilen”
  • “Zhmurki” (2005)
  • “Ben incinmiyorum” (2006)
  • “Scarmer için Melodi” (2009)
  • “Nesil P” (2011)
  • “Son Masal Rita” (2012)
  • “Aşk Hakkında” (2015)

Bir yönetmen veya senaryo yazarı olarak, Renata Litvinova, aşağıdakileri de dahil olmak üzere birçok film için rekorunu doldurdu:

  • “Nelyubov” (1991)
  • “Erkek Vahiyleri” (1995)
  • “Müdür ve Işıklı Bakış” (1996)
  • “Üç Hikayeleri” (1997)
  • “Sağır ülkesi” (1998)
  • “Benim için ölüm yok” (2000)
  • Gökyüzü. Uçak. Kız (2002)
  • Bir iki (2007)
  • Zulüm (2007)
  • “Zemfire’da Green Theatre” (2008)
  • “Crocus / Ok” (2010)
  • “Bir zamanlar parkta” (2014)

Onların yetenek böyle farklı yönleriyle gösterilmesi, Renata Litvinova, sahnede ya da çerçevedeki izleyiciye çok doğal olumlu duyguların, görünüyor bir sürü verir Onun yazıyor bu onun oynadığını heroons ve araziler ile empati yapar. Renata Litvinova en fanı herhangi bir fan sadece aktris düzenli oynar tiyatro, onun yeteneklerini keyfini. Ek olarak, Renata periyodik olarak izleyiciyle toplantılara uygundur: herkes böyle yaratıcı bir akşama gelebilir.

Kişisel hayat

Hayattaki Renata Litvinova her zaman serbestçe ve biraz ayrı. Muhtemelen, o erkeklerin bakılmaksızın, tüm hayatı boyunca yaşadığı annesi ögrendik. Bugün Renata evli değil ve kendi tanınmasına göre, bir ilişki kurmak ve hayatı bölmek istediği bir ortak aramıyor. Renata’nın tüm boş zamanları en yakın insanlarla harcıyor – Anne, Ulyana’nın kızı, uzun ayaklı bir kız arkadaşı – şarkıcı zemfira.

Erkek eş

Renata Litvinova iki defa evlendi, ancak her iki evlilik kısa ömürlü olduğu ortaya çıktı. aktris kendisi belki o sadece aile hayatı için oluşturulmaz, diyor.

İlk film jeneratör Alexander Antipov oldu seçilmiş. Renata’nın bu ilişkilerinde, basında hiç yorum yapmadı. Sadece onlar 1996 yılında evlendi ve bir sonraki zaten boşanmış içinde var olduğu bilinmektedir.

İkinci evlilik biraz daha uzun süredir: 2001’den 2007’ye kadar olan Renata Litvinova, Leonid Dobrovsky işadamı ile evliydi. Bu birlik olarak, tek kızı Renata doğdu – Ulyana Dobrovskaya.

Kız evlat

Ulyana annesine çok benziyor. Şimdi sadece 15, ama zaten Renata’nın bazı resimlerinde ateş ediyor ve filmin başlangıç ​​bir yıldızı gibi görünüyor.

Ulyana 10 yaşında iken, Litvinova ilk Fransız Büyükelçiliğinde bir eğitim kurumuna sıradan bir okuldan bir kızı tercüme ve kız diliyle biraz rahat iken, Paris’te eğitime Ulyana gönderilen. Ulyana bu güne kadar var yaşar. Renata, elbette, kızı endişe, ancak onun yurt içinde o çok daha onun hakkında endişeli idi.

“Ben Rus okulda onu mutsuz gördü. Ben eğitim sistemimize çok kritik: Bazı testler, akıbet dersleri, raporlar… Aynı zamanda hiçbir bilgi, sadece çocukluk için zaman yoktur – sürekli stres. Ve ayrıca Erkeklerin kızlara, birbirlerine kızlar, öğrenciler için öğretmenler korkunç, saygısız tutum. “Ben Fransa’da çalışmaya Ulyana gönderdi ve şimdi o geri dönmek istemiyor. Renata Litvinova

Intergrand olarak, oyuncu ve Kızları birçok ortak fotoğrafları görebilirsiniz. 2016 çekim kız büyüdü ne kadar göstermek ve nasıl annesine benziyor.

Sosyal ağlar

Bu arada, tüm kamu insanlar gibi, Renata Aktif olarak Instagram, Twitter, Facebook Hizmetleri ve VKontakte. Temel olarak, aktris, senaryo ve yönetmenin mesleki faaliyetlerine ilişkin bilgiler yayınlanmaktadır. Ancak bazen Renata’nın kişisel yaşamından bazı bilgiler için bir yer var.

Tırnak

Renata Litvinova’nın bir yeteneği var, herkesin olmadığını sürdürdü: izleyiciyi nasıl ilgilenebileceğini biliyor. Ve buradaki mesele sadece görünüşünde değil, bazen Renata’nın söylediği şeyin tam olarak daha çok merak ve anlamlı. Sözlerinin çoğu kapsanan ifadeler haline geldi. Tabii ki, çoğunlukla, hayattan çok fazla ifade değil, filmdeki eroininin ne kadar ifadesi. Ancak, farklı röportajlarda Renataya Litvinova’nın farklı zamanlarında, farklı zamanlarda konuşulan ifadeleri ayırt etmek istiyoruz.

Yetenekli, güzel olduğunu söyleyerek, birbirimize hayran kalmanız gerekir. Neden karşılıklı hayranlıktan tasarruf et? Sonuçta, hayat çok kısa, biz ölüme tüm adaylardır.

Deli kentsel ister. Onlar dergilerden modelleri çok daha fazla bana ilham.

Eğer seviyorsanız, gidelim. Eğer kontrol edildiği zaman, izole, kıskanç, o sevmediğim, ne istediğinizi meşgul yasaklayan etkinlik için teşekkür kınıyorum. Aşk özgürlüktür. Ve ayrıca size, konum anlamsız kimseyi sevmiyorsan…

Kitap

Diğer tüm hobiler ve dersler yanında, Renat Litvinova kendi kitabını yayınlayacak vakit bulabildim – “sahip ve aittir”. Orada, kitap yazılmıştır Litvinova tarafından yazılan romanlar ve filmcenery ve Kira Muratova desteğiyle yazdırmaya hazırlanıyor – Renat için yadsınamaz bir otorite.

Güzellik sırları

resmi kaynaklarda açıklanan verilere göre, Renata Litvinova büyüme ağırlığı 60 kg yer alır, 176 cm. Tabii ki, böyle bir yaşta herhangi bir kadın bu kadar ince kalmak çok zordur. o Renate yönetmek yok nasıl? Biz, aktris kilo etmeyen sayesinde birçok sırları ve hala kusursuz cilt ve lüks saçlı olacak.

Şekil için. değil çok yemek ve tembel değil – Kinodiv Onu örnek herkesi çağrısı. aktris dışlayan (her şeyden önce – et) diyetinden kızartılmış ve şişman, unlarımızın ürünleri (katı çeşitlerden makarna burada içermiyor), süt, votka içmiyor. alkolden o kendine küçük miktarlarda iyi bir şarap izin iyi olduğunu inanır.

Saç için. Bir hafta sonra, bir oyuncu, bir ışın bir yağ, yumurta sarısı ve konyak karışımından maske losyonları.

Vücut derisi için. Haftada iki kez – Ev yapımı Scrub: Deniz Tuzu ve Argon Yağı.

Ama Renata ortaklıklarının sadece profesyoneller derisinin bakımı: Moskova güzellik salonları birinde düzenli aktris ziyaretleri güzellik uzmanı, Litvinova çoğunlukla özel gençleştirici prosedürü “Altın ICRA” Orada yapar.

Çok uzun zaman önce, Renata sporla arkadaş oldu – spor salonunu düzenli olarak ziyaret etti ve kişisel bir eğitmenin talimatlarını takip etti.

Renata Litvinova tarzı

Renata Litvinova’nın kıyafetleri sadece iyi besteleyen kıyafetler, ayakkabı ve aksesuarlar değil. Oyuncunun adı uzun zamandır eşsiz tarzıyla ilişkilendirilmiştir. Parlak yay çeşitliliği arasında Renata kıyafetlerinde doğal olan çeşitli özelliklerle ayırt edilebilir:

Elbiseler

Zeminde. Bir kartviziti olan resim için mükemmel bir seçenek Renata Litvinova, – Retro. Taç Makyajı ve Saç Aktrisi, Böyle Bir Kıyafet ile En İyi Kombine. Bu durumda, malzeme ve renk çözümlerini seçmenin önemi arka plana geçiyor. Buradaki en önemli şey, çoğu zaman Renata’yı gösteren, evrensel saç modeli ve makyajı her yerde uygundur.

Midi. Elbiselerin daha pratik uzunluğu da Litvinov’un kıyafetlerinde sıklıkla bulunur. Bu her yerde vakit geçirmeye ihtiyacı enerjik şehir kadın için bir seçenektir. Her gün için elbise uzunluğu hızlı bir yürüyüş dolaşmak için fırsat için böyle bir kadın olmak ve gerekirse, hatta çalışmalıdır.

Küçük siyah elbise. bir kere dünyayı Coco Chanel verdi her zaman için bir kokteyl için bu tarz, çok Renata seviyor. Genellikle bu formda laik partiler görünür. Bu arada, Cassel Litvinova kıyafetleri az sever.

Büyük dekorasyonlar

Bir başka özelliği, doğal Renata Litvinova stil – Volumetrik yüzük ve bilezik, kolye sweatured – çok alakalı yine. Biz kendi eğilim kıyafetler hazırlamadan önce Renata görüntüleri esinlenerek tüm modacıları sunuyoruz.

İnci ve peçe

Son derece dişil ve romantik kombine. Sadece elbise ve etek, taptığım şık şapkalar ve retro biçimbilgisini giymek bu kızlardan geliyor.

Güneş gözlüğü

Renata’nın görüntülerinde, bu aksesuar çok sık bulunur. Ancak bu gerçek, bu gerçek, güneş gözlüklerinin bir özelliği olarak dikkat çekicidir: Litvinova her zaman sıradışı, şok edici modeller seçer.

Litvinov’un lüks bir elbise dışında bir şeyde yenilemesini hayal etmek zordur. Ancak stil simgesi halka açık ve çok ilginç kostümlerde görünür.

Renat Litvinova’nın fotoğraflarını farklı yıllar için izlerseniz, bu çok benzersiz bir stili aramanın yolunu açıkça görebilirsiniz, hangi oyuncunun nihayetinde kırmızı halı üzerinde saygınlığı buldu.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Tayyar

    Merhaba, bu metni okuyan kişi adına bir soru sormak istiyorum. Renata Litvinova hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? Kendisi kimdir ve hangi konuda bilinir? Teşekkürler.

    Yanıtla
  2. Gamze Aydın

    Renata Litvinova’nın hayranları olarak, onun gelecekteki projeleri hakkında heyecanlıyız. Sizce Litvinova bir sonraki film veya dizi projesinde hangi karaktere bürünebilir? Daha önce gördüğümüz rollerinden farklı bir tarzda mı olacak? Onun hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyoruz.

    Yanıtla