...

Zoe diagel

Zoe diagel

Amerikan Oyuncu ve Şarkıcı – Zoe Diagel – başarıyla yaratıcı ve kişisel hayatını geliştirdi. Omuzların arkasında uzun bir film ve TV şovları listesine, müzik albümleri, halkın tanınması var. Ve zoe – gerçek stil simgesi. ShuTney’den inanılmaz evrensel ve şık görüntüler, yeni başlayan modası için bir manuel olarak güvenle kabul edilebilir.

Biyografi

Zoe kalıtsal bir Hollywood ailesinde doğdu. Babası (Caleb Deshenel) – Başarılı bir film operatörü ve Mama (Mary Joe) – Oyuncu. Ablası Zoya – Emily – ayrıca oyuncu. Yani kız, söyledikleri gibi, sadece “ciltte yazılmış”, ünlü kinosheminin yenilenmesinin yolu olmak için.

Doğumda Gelecekteki Yıldız Tarafından Alınan Tam Adı – Zoe Claire Deschanel. 17 Ocak 1980’de doğdu. Bu arada, ebeveynler başlangıçta küçük kızın adına yatırım yaptı. Caleb ve Mary D’nin eserlerini sevdi. Salinger ve özellikle – “Franny ve Zui” hikayesi. Yani kızı kitabın baş kahramanının onuruna çağırdılar. Ancak, yer, kız, bu zoe telaffuzunu çok daha fazlası için buldu. Bu yüzden, ebeveynler tarafından yatırım yaptılar, isminin ilk anlamı kayboldu, ancak Caleb ve Mary bu vesileyle üzülmedi.

Kardeşler deschanel çok dostu, tüm aileleri gibi. Ünlü klanın ana hediyesi aynı projede birlikte çalışabilme yeteneğidir. Neyse ki, bu tür şanslar genellikle düşer. Ayrıca, Deschanel’in farklı laik olaylarda birlikte görünmesini ve hatta çok zaman geçirmeyi denemeyi sever.

Kariyer

Aktris

Garip, okuldan hemen sonra, Zoya deschanel üniversitelerde zaman geçirmedi ve hemen tüm hayatını aileye adadı. Zoe onu ilk televizyon projesinde yaptığı ilk yaptı ve bu güne kadar, filmografi etkileyici sahiptir 1998 yılından. En genç Deschanel’in katılımı ile elbette, bir düzine diğer küçük bilinen film ve TV şovları olacak, ancak birçok resim dikkatini ve övgüyü hak ediyor.

  • “Neredeyse ünlü” (2000)
  • “Manik” (2001)
  • “İyi kız” (2002)
  • “Elf” (2003)
  • “Yaşayan Kış” (2005)
  • “Sevgi ve Diğer Sorunlar” (2006)
  • “Terabitiya’da Köprü” (2007)
  • “Her zaman evet deyin! “” (2008)
  • “Summer’ın 500 günü” (2009)

Zoe’nin hem epizodik hem de ana rolle göründüğü en iyi seri:

  • “Büyülü Krallık”+
  • “Kemikler”+
  • “Yeni”.

Son serisindeki rol, “Emmy” ve “Altın Küre” olarak bu kadar prestijli filmler için aktriss sayısız aday gösterdi.

Şarkıcı

Müzik sınıflarının muhtemelen yalnızca bilinçli bir zoe seçimi olduğunu belirtmekte fayda var. Bir aktris olmak, ailesinde hüküm süren bir mesleği dikte etti. Ama Zoe için kişisel arzu müzik tam olarak. Kız, müzikal tiyatronun zanaatını özel olarak öğrenmeyi planlamıştır, ama sonra onun kaderi – sinema ve televizyonun – hepsi de gitmesine izin vermeyeceğini fark ettim.

Zoe Hobi seviyesinde müzikle meşgul: şarkıları yazdı, farklı numaraları icat etti. Ama yakında müzik hayatının tüm alanlarına nüfuz etti – Zoe filmlerde şarkı söylemeye başladı, oynadığı bazı resimlere müzik yazmaya başladı. Genellikle Zoe’dan film müzikleri comic, örneğin, “her zaman evet de” filminden kimsin kompozisyonu.

Neyse ki, Zoya, film mühendisi o kadar iyiydi ki, müzikle hiç müzik karışmıyordu ve hatta yürüdü. Böylece, Zoe stüdyo albümleri üretmeye başladı, canlı performanslar düzenliyor. Uzun yıllar boyunca, aktris, Gitarist ve yarı zamanlı üreticinin Matthew Ward yaptığı Gitarist ve yarı zamanlı yapımcının bir parçası olarak müzikal yaratıcılıkla meşguldü. Omuzlarında Zoya’da Pinned Vokal, Piyano, Bazen – Hawaii Guy (Ukulele). Zoya Deschanel’in sesini, hem filmlerde hem de video kliplerinde, doğuştan sanatsal yeteneklerini izleyecek kadar keyifli olarak dinliyor.

Konuşmalardan biri aşağıdaki videoda.

Katy Perry / Yakında Morris / Feliciti Jones ile benzerlik

Dünyada çok sık, işleri göster Twins var. Zoe hemen birkaç ünlü kişiye benziyor. İyi ya da ona benziyorlar – daha fazlasını sever. Çok, birçok zoe entelektüel kopya şarkıcı katy perry çağırdı. Sadece fotoğrafa bak – birbirlerinden ayırt etmek gerçekten çok zor. Bu arada, eğer kafanız karışmışsanız, İpucu: Zoe – Sol.

Bu ikizler zinciri, başka bir aktris, Zoe’ye çok benziyor ve Katie’ye uzar. SUVAN MORRIS SPEE – İngiliz TV Series Star. Fotoğrafta soldan sağa: Katie, Zoe, Sivan.

Aktris Feliciti Jones, bazı filmlerde Dupler Zoe Diafell’in rolünü iyi oynayabilirdi. Bu büyüleyici oyuncu da zoe’ye çok benziyor!

Kişisel hayat

Dışarıdan hala yaramaz bir kıza benzeyen, hayat zoe – yetişkin bir kadın deneyim yaşadı. Oyuncu bir boşanma, ikinci bir koca bulmak ve bir çocuğu doğurmak için bir boşanmaya hayatta kalmayı başardı.

İlk eş zoe müzisyen oldu – Cuitie Ben Gibbard için Ölüm Taksi Vokalisti. 2008 yılında buluşmaya başladılar ve Eylül 2009’da evlendi. Ancak evlilik kırılgan olduğu ortaya çıktı, çift mahkum edilemez anlaşmazlıklarla karşı karşıya kaldı ve 2012’de boşandı.

İkinci Eş Zoe Jacob Petenck oldu – Hollywood Film Susser. Bu birlik sıcaktı. Temmuz 2015’te, bir çiftin ilk bahsettiği bir kızı, Eli Swell’i denedi.

Zoe Diagel’in yakın bir Kate Hudson ve Jake Gillenhol’un yakın bir arkadaşı olduğu da bilinmektedir – tanıdık ve okuldan yakındır. İyi dostu ilişkiler, aktris ve Joseph Gordon Levitt ile – birkaç film için eşi.

Güzellik sırları

Zoe Deschanel’in görünümünün en parlak özelliklerinden biri onun çarpıcı, büyük ve parlak gözleridir. Onları doğru makyaja yardım eder.

Zoe görünümünün ikinci parlaklığı – saç modeli. Sabit patlama sadece zaman zaman bu yetenekli kafa bırakır. İşte en başarılı saç modelleri zoe deschanel için bazı seçenekler.

Zoe’nin figürü modelden uzak – androging ince yok. Ancak, bir mayo içinde güzel görünen oyuncu ile karışmaz, herhangi bir fotoğraf çekimi üzerinde karşı konulmaz.

Bu arada, Zoe’un büyümesi de modelden uzaktır – sadece 168 cm. Oyuncunun ağırlığı 55-57 kg içinde tutar.

Bu arada, doğumdan sonra, Zoya her zamanki formuna çok hızlı döndü. Foto 2016 Bu doğruladı.

güzellik ve cazibe Zoe’nin sırlar, dünyanın bütün kızlarla o memnuniyetle hisse yoktur. Onlar sıradan gibi görünebilir ama onlar gerçekten iş olabilir.

  1. değil bisiklet Do.
  2. Her zaman bir çocuk kalır.
  3. Doğal davranmaya.
  4. kötü alışkanlıklardan reddetme.
  5. Yem hakkı.

Zoe Diafell tarzı

Zoe baktığımızda, ebediyen genç kız yetişkin bir delik teyze haline asla görünüyor. Ama film Hanedanı Deschanel genç temsilcisi zaten 37 yaşındayım olmuştur! Bu aydınlık oyuncu ve şarkıcı hepsi değil sadece rolleri ve keyifli bir sesle, aynı zamanda tükenmez bir enerjiyle inanmaktadır. Ve her zaman giysiler içinde onun tarzı ya tamamlar, ya da biraz alıkoyar duyguların bu çeşme.

Örneğin, bu topluluk – açıkça ikinci talebi gösterir. çanta boyunca ve baskı ve bunun için seçilen kesim,: Fikir kendisi çok olağanüstüdür. Ama renk düzeni çığlık çok olmak için bir kostüm vermez: koyu mavi, sağduyulu koyu kırmızı ve iki yardımcı renkleri – siyah ve bej. Bu performans olarak, kokusu ile mini etek topluluk geometrik desen Softtopun kapsayan, kaba ve basit gibi görünen asla – ne sıkıcı ne de alyapic olmayacak.

Monofonik resimler her zaman Zoe renk daha kötü görünüyorsun. Örneğin, bu bir bas olan beyaz kapalı elbise. bir kat En bitişik, etek, her şey görünüyor çok şık. Ve parlak vurgulamak yanında küçük topuk eklenti üzerinde tekneler dekore.

Beyaz kıyafetler koyu cilt tonu ile ateşli esmer karşısında her zaman vardır. Yani, aktris etkin ve tuhaf dantel yapılmış kısa elbise, içinde, ve yemyeşil bebek elbise aynı görünüyor. Ve Zoe tarafından gerçekleştirilen “beyaz üst, siyah bal” üzerindeki varyasyon asla sıkıcı olmayacak: sadece bu topluluğu gür etekten ve bir kalp şeklinde cesur bir kesim olan bir gömlekten takdir edin!

Zoe Diafell günlük stil için güzel topluluklar sunar. Bunlar, bir ceket, kot pantolon, kot pantolon, kot pantolon ile basit ve kullanışlı niteliklerin kombinasyonları için seçeneklerdir. Zoe’nin komik görüntüleri, instagram, bazen mümkün ve ciddiyetle algılamanız gerekiyor. Örneğin, 1990’ların estetiğinin popülerlik zirvesine döndüğü bu çizgili kazak.

Palto ve siperler zoe, renk uyumu ilkesi üzerine kıyafetlerin geri kalanıyla birleşiyor: İlk durumda, tüm aksesuarlar siyah ve kırmızı gamide seçildi, ikinci zoe kahverengi, bej tonlarını ve siyahı birleştirmeye karar verdi.

Ve hazırlık tarzında bir sonraki kıyafet çok evrenseldir. hırka tüm düğmeleri tespit edildiğinde hiçbir sıkı kıyafet varsa, topluluk çalışma ya da iş için bir zam için uygundur. Ve en kısa sürede bir bluz düğmeler laubali olan ya da hiç kaldırılır olarak, kıyafeti akşam olur. Bir görüntü daha savunmasız kırılgan ve böylece daha meraklı karşı cinsten temsilcileri için yardımcı olan bir hile – Birlikte Yüksek topuklu Bale.

Zoe Deschanel dan Akşam tuvaletler her zaman çok farklıdır. Bunlar, nazik lüks ve hatta hızlı olabilir! sırayla en tuhaf örnekleri ele alalım. mavi ve derin Zoe de kırmızı karanlıktan kombinasyona Traction iyi değil: Bu gama mükemmel aktris renk ile uyumlu hale. Burada (Tip “Armut”) Deschanel uygun bir Şekil olan az başarılı tarzı elbiseler görmek ve.

Başka görsel alımı hala görüntülerde Zoe göreceksiniz ki, burada var. kızın büyümesi oldukça mütevazı olduğundan, çok yetkin tayt ve ayakkabı birleştirir: onlar tonuna sesi seçilmelidir bacakları daha uzun bakmak böylece. Bu hile uygulama birkaç örnek ele alalım. Bu arada, taytların son fotoğrafında genellikle yoktur, ancak elbise hemen hemen bacaklardır. Bu nedenle, Zoe de bedensel renk ayakkabı kullanır. Ve yine mükemmel görüntü.

Zoe Diafell en kıyafetler Narin notlar her zaman onu beklenmedik rolü, çok genç bir kız için çok doğal, uyumluluğunu bakmak. Öyleyse, sütlü kremalı bir gölgenin kısa bir giyinmesi basit ve saf tarzı bir kız arkadaşı var. Topuktaki kusursuz siyah teknelerin görüntüsü.

Başka bir kıyafet, ışık bej gama tamamen dayanıklı görünüyor zaten katı görünüyor: uzunluk, stil, parlaklık rhinestone artık komşu mahkemeden bir kız değil, ama gerçek bir prenses onun cavalier bekliyor. Böyle bir elbiseyle, kalpleri güvenle fethetebilirsiniz.

Nazik Blue Gamma – Sırtı-bebek kıyafetleri oluşturmak için bir başka mükemmel seçenek. Zoe tarafından aşağıdaki iki resimde oluşturulan görüntüler, güdük eteklerle kıyafet giyme yeteneğini gösteriyor: Stil manşonlar sağlarsa, gevşek saçları karşılayabilirsin. Büstiyer tarzı elbise ise, mükemmel bir seçenek, saçlı bir saç modelidir.

Kırmızı ve mavi aktrisin eğilim tonları, sadece birlikte değil, aynı zamanda ayrı ayrı takılacağını bilir. Mükemmel bir örnek, aşağıdaki fotoğraftır. Mavi kıyafet daha gizli ve kırmızı – ölümcül, baştan çıkarıcı. Birincisi, akşamları ve gündüz boyunca uygundur (özellikle yukarıdan bir siyah ceket atarsanız), ancak ikinci seçenek sadece kokteyller ve ciddi olaylar içindir.

Maxi uzunluğu, bazı kutlamaları olan kırmızı bir halı ile ilişkilidir. Ve çoğu kadın çok otoriter sık ​​zarif ve böyle uzunluğu elbise yardımı görüntüsü ile oluşturulan. Bunun gibi bir şey sonraki fotoğrafı ve Zoe gösterir. Bu şekilde büyüleyici uzunluğa apendiks olarak yavaşça akan saten, açık sırtını, elbise üst kısmının orijinal dekor uygulanır.

Ama daha sık Zoe nazik ve savunmasız görüntüyü yapar (hatta maxi koyarak). Aynı zamanda aktris daima elbise her zaman elbise çok ilginç bir kesim, kumaş ve eklemeler orijinal seçim göstermiştir.

Ve Zoe – kıyafetler aşk desenleri çılgınca olan çok az sayıdaki kızlardan biri – tüm. Ve kesinlikle herhangi bir hücre, bezelye, çizgili veya çiçek olsun, gayet uygun Hollywood’un güzellik yazdırmak!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Pınar Şahin

    Merhaba Zoe, Sana bir soru sormak istiyorum. Hayalini kurduğun bir şey var mı? Belki bir hedefin veya yapmak istediğin bir şey? Merak ettim, benimle paylaşabilir misin?

    Yanıtla