...

Yüksek Moda Çevrimiçi: Rus Tasarımcılar Aliexpress.com için sınırlı giysi koleksiyonunu oluşturmaya başlayacak

Popüler işlem platformu Aliexpress, önerilen giyim koleksiyonlarının saptırdığını çözdü Ve tanıdık zaten ucuz Çin ürünler, tasarımcı şeylerin yanında duracak, ancak, fiyatla da oldukça uygun.

Pazar yeri, Rus giyim tasarımcıları ile yapılan sözleşmeler. Moda tasarımcıları giyim ve ayakkabı Aliexpress sınırlı serisi için yapacak ve oyun alanı Ruslar ve yabancı tüketiciler için satacak.

Yüksek Moda Çevrimiçi: Rus Tasarımcılar Aliexpress.com için sınırlı giysi koleksiyonunu oluşturmaya başlayacak

İlk koleksiyon tasarımcı Igor Chapurin’i serbest bırakmak zorunda kalacak. Gelecek yıl Mart ayında en geç sunacak.

Chapurin genellikle lüks segmentte çalışır ve kıyafetleri, fashionmen ve şafakta iyi bilinmektedir, bu da şeyin alımlarından tasarruf etmeye alışkın olmayan. Ama bu sefer moda tasarımcısı özel bir görevdir – Ucuz başlangıç ​​fiyatı ile özel şeyler yapmak.

Aliexpress ekipleri, hem Rusya hem de dünyanın diğer ülkelerinin çeşitli tasarımcıları ile düzenli olarak yapılacak ve satılacak. Projenin amacı, çevrimiçi alışverişe ek bir izleyici kitlesini çekmek ve göstermektir Marka şeyler net satın almaktan korkmaz.

Fashionmen koleksiyonların güncellemelerini takip etmeli, sitede sadece marka değil aynı zamanda özel şeyler değil aynı zamanda özel olarak tasarruf etmek için mükemmel bir şanstır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Vildan Yılmaz

    Bu koleksiyon Aliexpress.com’da mevcut olacak mı? Koleksiyonun fiyatları ne olacak ve nasıl satın alabilirim? Moda trendlerine uygun tasarımlar bekleyebilir miyiz? Ürünlerin kalitesi ve malzemeleri hakkında nasıl bilgi alabilirim?

    Yanıtla