...

Kış Kadın Şapkalar 2021-2022

Kış Kadın Şapkalar 2021-2022

Down Ceketler, Suckers, Fur Coats … Botlar, Ayakkabı, İzolesiz Sneakers … Gloves, Mittens … Kış, soğuk … Şapka olmadan nasıl? Tabii ki ve kışın bazıları ortaya çıkarılmış kafa ile çalışıyor. İyi, bu “annem görmüyor”.

Avantajlar

Birçok bayan kelepçelerin kışında giymeyi tercih eder veya kaputların sokağına çıkışa atmayı tercih eder, ancak kış başlıkları oldukça ciddi avantajlara sahiptir:

  • Güzel şapka sadece soğuk mevsimde ısınamaz, aynı zamanda sahibinin şık görüntüsünün bir parçası haline gelebilir+
  • Şapka, baştan hızlı bir hareketle ya da rüzgarın keskin bir kesikli+
  • Başlıkta daha sıcak ve daha rahat olacak, çünkü kafasına sıkıca sığacak.

Türleri ve stilleri

Kapak

Diğer birçok eşya gibi çeşitli kapaklar, erkek dolaptan taşındı.

Kumaştan, yüksek veya düz, yumuşak veya sert, hacimsel veya şekilli kafa, beyzbol şapkası veya havaalanı – bu headdress, neredeyse herhangi bir kadını yaparak dikkat çekicidir, sadece kendi seçeneğinizi seçmeniz gerekir.

Ushanka

Benim ismimi, üst kısmın tepesinde ya da atlanabilen ve istenirse veya eğer istenirse veya şiddetli donlarda ya da ısrarın altında tutulabilecek tarafı “kulaklar” nedeniyle aldım.

    Başlangıçta, yalnızca kürk, son zamanlarda bu kış şapkası, hem podyumlarda hem de sokaklarda çeşitli seçeneklerde görünür: kürk, örme, kumaş, kombine. Tabii ki, şapka ipucu – Kış şapkaları için en sıcak seçeneklerden biri.

    Kubanka

      Kuban Kazaklarının ekipmanının konusu bir zamanlar düz tabanlı kürk headdress. Kadın dolap, bayanlar böyle bir stilin çok fazla olduğunu fark ettiğinde taşındı. Çoğu zaman lüks kürkten dikilir ve oval yüz tipi ile aristokrat tip kadınlar için en uygundur.

      Boyarka

      Yuvarlak şekil kapağı, genellikle deri, süet veya kumaş, kürk kırık şeridi. Moskova rus’un aristokratları bize gardıroptan geldi, bu şapka iki anahtar parametresi ile karakterize edilir: çok sıcak ve neredeyse her tür yüze geliyor. Yaş kısıtlamaları da yok.

      Bandana

      Kış Bandana, alnını tökezleyen bir yaz hankerinin aksine, hemen bir şapka şeklinde diker, bağlı olmamalı ve çözülmemelidir. Kış başlığının böyle bir seçenek, yarı kullanımlı stili tercih eden kadınları seçer. Bandana’nın sadece yüzün türüne değil, aynı zamanda bir bütün olarak başın şeklindeki tek şey olmadığı akılda tutulmalıdır.

      Örme

      Kış şapkalarının en büyüğü ve talep segmenti. İplik türlerinin çeşitliliği, stilleri, üretim yolları, renkler, dekor Fantezi’nin büyük bir genişlemesini verir – kendisi ve bir prenses için örme şapka ve hala Külkedisi.

      Malzeme

      Kış şapka, ana mülkiyet, ısı ve güzelliği koruma yeteneği olan kesinlikle farklı malzemelerden yapılabilir:

      • Kürk: Koyun derisi (Muton ve Astragan), Tavşan, Karakul, Vizon, Rakun, Chernoburka, Fox.
      • Süet deri+
      • deri+
      • kumaş+
      • Tricat+
      • kadife+
      • kadife+
      • tüvit+
      • kaşmir+
      • yün+
      • iplik+
      • Keçe+
      • Polar.

      Renk

      Kış şapkaları yaz olarak aynı çok renkli olabilir, ancak çoğu kadın en sık klasik siyah, beyaz, gri, bej renkleri, özellikle kürk ürünleri endişelendirirse. Diğer renklerin seçimi durumunda, yazdan ziyade daha sessiz tonlara tercih edilir.

      Trendy modelleri

      Moda Döngüsel – Bugün, bugün Moda Zirvesi’nde olası olmayan neydi:

      Ponponlu şapka

      Ponpon, aslında, kapağın dekorasyonuna hizmet eden bir iplik veya kürk topu, boşuna değil Fransızlardan “ihtişam” olarak çevriliyor. Ponpon ile kapak, hatta birkaçıyla, gerçekten muhteşem bir görünüm kazanıyor.

        Pomponlar, aynı malzemeden kapakla aynı malzemeden veya diğer malzemelerden, ana ürün veya kontrast tonları olan bir renk, kapakların üst kısmını dikin veya ayakkabıya takın. Bir örme kürk ponpon şapka tek bir büyük ya da daha küçük için ilginç.

        Rhinestones Şapka

        dekorasyon gibi Rhinestones, glamour severler için özel olarak düşünülen. Bu parlaklık olmadan hayatını temsil etmemektedir bu kitle, biz yapay elmas tarafından dekore şapka tavsiye.

        kulaklı şapka

          üst tepesinde Sevimli kulaklar, kapaklar ön tarafında işlemeli yüzü – Bütün bu Mimicy şeyler görünüşte çocuk eğlence. Ancak, kulaklı şapka giyilir ve oldukça yetişkin kadınlar. Önemli olan genel tarzı ve spesifik durum göz önüne alındığında, saçma eğlenceli gelen yüzü taşımak için değil.

          Büyük dostum Cap

          Maalesef gelmeyebilir kapakların en şık modellerden birisi.

          Böyle bir şapka, alt ilişkin olarak, başın üst zaten oldukça büyük artırabilir olarak daha iyi bir üçgen yüz formu ile Kızlar, benzer çeşitleri önlemek için. Ürün, böyle bir kapak ve benzersizliği sağlayacak bir makine ile veya manuel olarak ilişkilendirilebilir.

          Vizör ile kap

          Kadın, aynı malzemeden, aynı renkte, aynı renkteki iki kesinlikle aynı kapak modeli arasında seçim yapmasıdır. Aralarındaki fark sadece onlardan birinde mevcuttur.

            Kapağın ana hatlarını tamamen değiştirdiği ve bu kadın için ideal olduğu için seçimin önemli bir nokta haline gelen bir vizördür. Örme, keçe, deri, süet – bu tür kapaklar bir renk ve malzeme seçme konusunda kesinlikle sınırlı değildir. Böyle bir headdress’in küçük bir bonusu, yağış ve rüzgardan (kirpiklerin üzerindeki karkaslar dahil) ek bir göz korumasıdır (.

            Desenleri ile kap

            Bu yüzden, klasikleri ifade etmek, cazibe, neyin var ki, bu şapkanın kalıpları. Desenler bir iplikten (koşumlar, aralıklar, açık işleme) veya birkaç türden temas ettirilebilir.

            Modadan asla çıkmayan klasik desenlerden biri Norveçli Jakarlardır – Tazelik, Don ve Gençlik Kıydığı Sanki Şık. İmalat edilen endüstriyel veya elle ilgili, kapaktaki desenler, yeni yıl, Noel ağacı ve her zaman olduğu gibi mandalina hakkında size hatırlatır.

            Nasıl seçilir?

            Sıcak bir kapak seçmek, her şeyden önce, aşağıdaki hususlara rehberlik eder.

            Altın Kural: Siluet oranlarının ihlallerini önlemek için, büyük bir rakamın toplu headdress düzeltmek için daha iyidir ve bunun tersi, düşük kırılgan kadınlar dengesizlikleri önlemek için çok hacimli şapkalardan kaçınmak daha iyidir.

            Evrensellik. Bu şapka, gardırobunuzdaki tek kişi ise, gereksiz aksan olmadan, başka bir deyişle, “Hepsi” olarak ortalama seçenek seçmeniz gerekir. Bu aynı zamanda renk ve stil ve sohbet malzemesi için de geçerlidir. Ya da, başka bir düzenlemede, kapağı belirli üst giysilerle seçin ve başka şeylerle, özellikle de bu kıyafetin bir başlık olması durumunda şapka olmayan bir şapka olmadan bir patates kullanabilirsiniz. Doğal olarak, yüz formu da dahil olmak üzere kendi boyamamızı ve görünüm özelliklerimizi dikkate alır.

            • Oval yüz – genellikle yüzün bu tür sahiplerinin şanslı olduğu, herhangi bir şapka seçebilirsiniz. Uygulamada, bu tam olarak değil, ancak öyle oval bir yüze sahip kadının seçimi gerçekten en büyüğüdür.
            • Üçgen yüzün, özellikle de bu kapaklar ince elastik malzemeden yapılırsa, çok sert seçeneklere uymuyor, aşırı derecede sıkılamaz. Mükemmel bu durumda, bere izliyor, bu da yana. Biz kravat kulakları olmadan taşımak eğer sen çene keskin bir köşesini ayarlamak yardımcı olacak bir şapka-to-küpe almaya deneyebilirsiniz.
            • Yuvarlak yüz – yüz uzatmak hacimsel ve kapaklar yüksek modeller (örneğin, kapaklı), karşı alnı ve ödeme dikkat kapsayan modelleri uydurma olmadan yapmak daha iyidir. bir siperliği ile bir kapağın bir seçim olacaktır ilginç bir yan kaydırılır. Kürk veya arkadan bağlı kulakları ile kombine kulaklar, ayrıca yuvarlak yüzlü bir kadın yaklaşabilir.
            • Kare yüz – başın arkasındaki kaydırarak takılabilir kapaklar için dikkat, alın + çok yüksek ve hacimsel değil kapakları açarak, kulakların arkasında bağlı olmayan simetrik + kulakları yıpranmış.
            • Bir dikdörtgen yüz – yüz tür hatları sahipleri, bir kural olarak, bir etiket + düşük kürk harte kapaklar veya baba + bere + düşük başlığa sahip alınlarının düşük örme şapka kapatılması için mükemmel uygundur.

            Kapağın çok yönlülüğüne ihtiyaç duyulursa sizi rahatsız etmiyorsa, yalnızca görünüm ve betonla ilgili olabilir:

            • Kapakların örme desenleri, Pompa veya OLMADAN, CAPS ve kürk kapakları, sıcak ceketler veya aşağı ceketler için dikkat çekicidir+
            • Kürk boynular veya Kubanki, militan tarzında veya aksine, kadınsı monte edilmiş paltolarda üstten kıyafetler ile organik olarak birleştirecek+
            • Matoris veya kozanın siluetini dengelemek, elbette yüz formuna izin vermezse, kalın iplikten çalınır,+
            • Happers-Ushanki’yi indirdi ya da bağlanmış geri kulakları çok uyumlu bir şekilde Deri veya süetten kış ceketlerine çok uyumlu bir şekilde bakın+
            • Kürk paltolarına, özellikle aynı kürkten kürk kapakları giymemek daha iyidir, örme şık varyantlara, şapkalara veya palatine bakmak daha iyidir.

            Güzel görüntüler

            Kare Delivin’e basit bir şapka çorap, deri ceketin güzelliğini bir perçin deseni ve genel olarak tüm görüntünün tarzı ile vurgulamaktadır.

            Örme türban, muhteşem Kylie minoguğunun mutsuz cazibesini verir.

            Eski Hollywood ve Genç Kelly Brooke – Sevimli Kürk Şapka ve Süper Modern Deri Eldiven.

            Çok büyük ponpon, kaba deri ceket, siyah ve beyaz kazak, büyük güneş gözlüğü ve ashley simpson yanakları benzersiz sahalar.

            Makaleyi değerlendir
            ( Henüz derecelendirme yok )
            Cudrat Muhtar

            Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

            Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
            Comments: 2
            1. Pınar Eren

              2021-2022 kış sezonu için kadın şapkaları hakkında bilgi almak isteyen biri olarak merak ettiğim birkaç şey var. Bu sezon hangi tarzlar moda? Hangi renkler ve desenler öne çıkıyor? Malzeme olarak hangi şapkalar tercih edilmeli? Ayrıca, şapka seçiminde nelere dikkat etmeliyim? Fiyat aralığı nedir? Tavsiye edebileceğiniz markalar var mı? İlginize şimdiden teşekkür ederim!

              Yanıtla
              1. Kaan

                2021-2022 kış sezonu için kadın şapkaları hakkında bilgi almak istiyorsanız, bu sezon genellikle beanie tarzı şapkaların oldukça popüler olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, yün ve kadife gibi sıcak tutan malzemeler tercih edilmektedir. Renkler arasında ise genellikle koyu tonlar ve pastel renkler öne çıkmaktadır. Desenler arasında ise özellikle ekose ve çizgili modeller tercih edilmektedir.

                Şapka seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, kıyafetinize ve yüz yapınıza uygun bir şapka seçmek olacaktır. Ayrıca, kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiş şapkalar tercih etmeniz uzun ömürlü bir kullanım sağlayacaktır. Fiyat aralığı marka ve malzeme kalitesine göre değişmekle birlikte genellikle 50 TL ile 200 TL arasında değişebilmektedir.

                Tavsiye edebileceğim markalar arasında Bershka, Zara, Mango ve H&M gibi markalar bulunmaktadır. Bu markaların koleksiyonlarında geniş bir ürün yelpazesi bulabileceğinizi söyleyebilirim. Keyifli alışverişler dilerim!

                Yanıtla