...

Moda ayakkabı 2021

Moda ayakkabı 2021

Bildiğiniz gibi, kadın görüntünün başarısının anahtarı ayakkabıdır. Giysilerle birlikte gelen ayakkabılardır ve en son moda trendlerini karşılayan, metreslerinin iyi tadı hakkında konuşurlar.

Bu nedenle, birçok tasarımcı, yeni koleksiyonlar yaratır, kadın gardırobunun bu özel kısmına büyük önem veriyor. Önümüzdeki sezonda hangi trendlerin alakalı olacağını beklemeyelim.

Modeller

Her sezon, tasarımcılar kadın ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar tatmin etmeye çalışıyorlar, bu nedenle farklı yaşam vakaları için uygun birkaç ayakkabı modeli var.

Buna ek olarak, kızlar arasındaki lezzetler farklıdır: Birisi klasikleri sever, diğerleri karıştırmayı sever.

  • Ayakkabı tekneleri. Zaten klasik hale gelen bu modelde moda, asla geçmeyecek. Yarım yüzyıldan fazla bir süredir, ayakkabıların varlığının öyküsü, kıskanılacak sabitliğe sahip podyumda ortaya çıktı. Başlıca nitelikleri kolaylık ve çok yönlülüktür – tekneler için evrensel kadın sevgiyi açıklar. Klasik Siyah Tekneler veya Modern Parlak Renkler – Her Birinin Seçimi. Tasarımcılar ayrıca çok çeşitli malzemeler sunar. Tekne ayakkabısı ile rahat veya şenlikli görüntüyü sağladı, herhangi bir kız daha kadınsı görünecek.

  • Ayakkabı mary jane. Popülerlik dalgasında başka bir klasik model. Başlangıçta, bu modelin ayakkabıları küçük bir topuk ve yuvarlak bir çorap vardı ve kızlar için gardırobun nesnesini tedavi etti. TRUE, moda ayakkabılarında bir bacak asansöründe bir kayışlı, bu bir kartvizit modeli Mary Jane ve yüksek topuk. Bu yıl, Mary Jane’nin ayakkabıları hem katı klasik kıyafetler hem de ücretsiz bir rahat tarzı için iyi görünmeyecek. Booho tarzının çeşitli yönleri de bu ayakkabılarla iyi bir topluluk haline getirecek. Buna ek olarak, bu sezon, serin havalarda bile bu tür ayakkabılara gitmesine izin verecek çorap ayakkabıları giymek için kabul edilebilir.

  • Delleki. Bu sezon için bir diğer ilgili model ayakkabı, kapalı bir çorap ve topuk bölgesi ile oldukça açık ayakkabılardır. Ayakkabılar iki bölüme ayrılmış gibi, böylece böyle bir isim var. Böyle bir model ayakkabısı oldukça evrenseldir ve birçok kadın tarafından çok sevildiği çeşitli şık talimatlarla birleştirilir. Önceki model gibi, önümüzdeki sezondaki on oksalar, oldukça cesur ve şık görünen çoraplar, yoğun taytlar veya golflerle giyilebilir.

  • Traktör tabanlı ayakkabılar. Zaten bir sezon acımasız ve olağandışı bir koruyucu tabana sahip parlak model ayakkabılar popülerlik dalgasında. Bu, yalnızca bu tür ayakkabıların modelinin, modern aktif kızlar için çok önemli olan çok uygun ve istikrarlı olduğu açıklanmaktadır. Olağandışı traktör tabanı, biraz iğrenme ve diğer zevklere neden olan, herhangi bir kadın görüntüsü için şık bir vurgu haline gelecektir. Bu tür ayakkabılar hem kot pantolon ve tozluk hem de elbiseler veya eteklerle iyi görünüyor. Ancak, görüntünün uyumlu kaldığı şeyleri çok parlak ve çığlık atmamak daha iyidir.

  • Losfers ve diğer erkek ayakkabısı. Gelecek sezonun bir başka şık yönü, erkek dolap ayakkabısı gibi, böyle bir ayakkabının kadın görüntüleri için borçlanma olarak adlandırılabilir. Çeşitli tasarımcıların koleksiyonlarında ayakkabıların çok çeşitli çeşitli modellerin kendilerine verildiğini söylüyor.Erkek tarzı ve yaprakçıların ayakkabılarındaki stil ve olanakların kombinasyonu tüm beklentileri aşıyor. Klasik Oxfords ve Rahip Modelleri. Bu tür ayakkabılar öngörülemeyen ilkbahar ve sonbaharda günlük yaşam için uygun değildir. Bu ayakkabıda, herhangi bir kız bilerek ve kendinden emin görünüyor, böylece erkek tarzı ayakkabılarda önemli müzakerelere gidebilirsiniz. Ama kadın ayakkabısı olduğunu unutma, bu yüzden kızlar için erkek ayakkabı içinde lüks dekoratif elemanlar sadece hoş geldiniz.

  • Şeffaf ekler ile ayakkabı. Tamamen şeffaf bir ayakkabı veya şeffaf uçları olan ayakkabıların sıradışı ve ilginç bir modelinin bakışları çeker ve bu sezon alakalı hale gelir. Herhangi bir durumda böyle bir ayakkabıda görünen, kız kolayca gerçek bir dört üretebilir. Işık yaz elbiseleri bu modelin seçilmesi, güvenle romantik bir randevuya veya Külkedisi gibi ayakkabılarda yürüyüşe çıkabilirsiniz.

Topuklu seçenekleri

Gelecekteki mevsimler için yeni koleksiyonlarda çalışmak, tasarımcılar orijinal ve yeni model ayakkabı oluşturmak için topuklara daha fazla dikkat etmeye çalışırlar. Bu sezon, moda evleri birçok yüksek topuklu model sundu. Her zaman başında kaldı – birçok moda koleksiyonu için slogan.

Yaklaşan sezonun moda trendleri arasında, en önemli şeyi vurgulayabilirsiniz.

Platform. Önümüzdeki sezonda, platform yüksekliği çok önemlidir – o kadar yüksek olursa, daha iyi. Bazı modeller sadece büyük bir platformdur, ancak aynı zamanda bu tür ayakkabıların basitleştirici düşük büyüme yapması gerekecektir.

Saç tokası. Yaz zarif ayakkabı için ideal bir seçenek her zaman bir saplama olmuştur. Gözle görülür bir saplama, sihirli bir değnek olarak bir kadın figürü daha ince yapar. Bu tür ayakkabılar, birçok festival kıyafeti için ayrılmaz bir parçasıdır, bazıları ofiste bir saç tokası giymeyi tercih ediyor. Kızların saç tokası üzerinde ayakkabı verdiği kadınlık ve cinsellik, sizi güzel bir şekilde giymenizi sağlar, ancak her zaman tekrar ve tekrar rahat ayakkabılar yapın. Keskin bir çorapla birlikte, bu sezonu döndüren moda, bu tür ayakkabılar herhangi bir görüntüye şık hale gelecektir.

Geniş topuk. Modeller geniş bir topuk ve kalın tabanı olan ayakkabılar oldukça dış görünüşü görünüyor ve Connoisseurs ve Moda hayranları arasında belirsiz bir ün kullanıyor. Böyle bir modelin soğuk sezonu için mükemmel bir seçenektir rağmen değil her kız onları satın almaya hazırlanıyor. En cesur için, kısaltılmış versiyonu pantolon veya dar kot ve moda giysileri ile bu modeli birleştirmek iyi olacaktır. topuğunun böyle bir form için bir moda belirten çok geniş bir topuk üzerinde ayakkabı koleksiyonlarındaki sunulan Birçok tasarımcı.

Dikdörtgen topuk. kızlar bu sezon için rahatlık ve konfor ilan topuk başka şekli,. Çeşitli yüksekliklerdeki dikdörtgen topuk üzerinde zarif açık ve kapalı ayakkabılar boyunca herhangi dişi uyacak ve kız rahat hissetmelerini sağlamaktadır ve olacak aynı zamanda konaklama modaya de. Bazı tasarımcılar bir yamuk şeklinde bir topuk bir yorumunu karşılamak.

Karşıt topuk. Önümüzdeki sezonda, ne olursa olsun topuk rengin ana kısmına zıt ayakkabılar seçecek şekilde topuk şekli ve yüksekliği. Retro tarzı ayakkabılar iyi görünecek ve geçmişten moda olan moda dönen başka bir ayrıntı ile – sivri uçlu ayaklar. Kontrastlı topuk ve keskin burun ile ayakkabı, akıllı nedensel tarz ile birleştirmeyi önerir.

Tüm klasik formlara daha aşinasıyla birlikte, tasarımcılar, bir modelin koleksiyonlarını akılda kalıcı ve çığlık atan topuklu ayakkabılarla temsil eder, bunlar her sezonu yapamazlar. Fantezi ve belki de zorlu toplum, tekne yaratırlar, bazen garip topuk ayakkabılarını bile oluştururlar.

Fütürizm topuklu ayakkabılar Armani dan koleksiyonlar’da Sunan. Kırık çizgileri olan bir süsleme şeklinde topuklular için ilginç bir çözüm ünlü versiyonu gösterdi. Dolce & Gabbana, bu sezon moda olan şeffaf bir topuğu aldı ve abartılı vurguyu ekledi, topuk ruj tüpüne yerleştirme. Bunlar ve diğer birçok örnek, tasarımcıların yaratıcılığının sınırları olmadığını göstermektedir.

Dantel ve kayış

Önümüzdeki sezonda, çeşitli kayışlara sahip model ayakkabılar ve bağcıklar alakalı olacaktır. Bu yüzden Mary Jane’in yükselişin üzerine bir kayışlı ayakkabılarının moda ayakkabı listesinde onurlu bir yer aldı.

Moda modellerde kayış ayakkabılar oldukça dekoratif amaçlıdır. Biri olabilir ve bazı modellerde – hemen kaldırma üzerinde birkaç kayış. Ayrıca çeşitli kayışların yeri olabilir. Bazı modellerde, onlar karşısında bulunurlar, diğer ayakkabılar “t” harfi şeklinde sevimli kayışları süsleyin.

Bağlantı ayrıca fiksasyonun yanı sıra dekoratiftir. İnce deri dantel ve romantik saten kurdele gibi olabilir. Ayrıca böyle bir model, herkesin bu boydan önce daha fazla sevilmesinden önce kord yapmasıdır.

Bu sezon, bu kadar sıradışı bir tasarım, Gucci, Prada, Valentino, Marc Jacobs ve diğerleri gibi birçok ünlü tasarımcı tarafından kullanılmıştır.

Dekor

Çeşitli kayışlar ve bağlama, tasarımcıların kullandığı ve koleksiyonlarında ayakkabı dekorasyon için diğer dekor elemanlarını kullanmaya ek olarak. Dekorun bolluğu gardırobun bu sonucunda gelecek sezonda moda olarak kabul edilir.

Büyük rhinestones ve diğer süs taşları hem çorap hem de topuklu ayakkabılarla popülerdir. Altın veya gümüş tokalar, perçinler ve çiviler şeklinde çeşitli metal parçaların daha az kullanılması.

Çiçek motifleri başka hiçbir şey olarak, yaz ayakkabı dekorasyonunun konusuna mükemmel bir şekilde uyuyor, bu yüzden birçok tasarımcı tarafından bir kenara bırakılmıyorlar. Bu sezonun koleksiyonlarında fabrika ve hayvan süslemeli aplikler ve hatta broşlar sunulmaktadır.

Glamour sevimli yaylar ekleyecek ve ayakkabılarda payetler bolluğu. Çeşitli modellerde saydam elemanları olan pulların kombinasyonu özellikle etkilidir.

Bazı abartılı ve cesur modeller kürk veya yağsız olarak dekore edilmiştir. Sadece en cesur fashionistas bu tür ayakkabılara çözülecektir.

Renk ve baskı

Sadece dekoratif elemanlar bir veya başka bir çift ayakkabı orjinalini oluşturmaz. Bu konuda önemli bir rol renk çözeltisi ve baskı ayakkabısı seçimi ile oynanır.

Çiçek baskılar sağlam bir pozisyonda bulunur ve önümüzdeki sezonun moda koleksiyonları için çok alakalıdır. Parlak ve renkli, kızlar için yaz kıyafetlerini mükemmel bir şekilde tamamlayacaklar. Soyutlama şeklindeki baskılar da hoş geldiniz, ancak daha az parlak değil.

Kedi ve yılan baskıları şeklinde hayvan motifleri de bu sezonun moda ayakkabılarında da popülerdir.

Renk şeması hakkında konuşursak, bu yıl moda için, renk paletinin karıştırılması oldukça çeşitlidir. Daha parlak ve renk seçildi, daha iyi. Kırmızı ve bordo ayakkabıların yanı sıra doymuş sarı ve mavi renkler olacak.

Gümüş ve altın ayrıca renk şeması ayakkabılarında lider bir pozisyonda bulunur. Bu tür ayakkabılar muhteşem ve iş ve festival kıyafeti ile görünecek.

Ayakkabılar için renk çözümlerinde başka bir moda eğilimi, ayakkabı veren iki veya hatta üç renk bir kombinasyonudur.

Malzeme

Ayakkabı tasarımcıları yapmak için malzeme seçiminde lüks ve asil malzemeler tercih etti. Cilt yaygın olarak kullanılmaktadır, hem sıradan hem de vernikli. Bu sezonun geri dönüşüm altındaki deriden alakalı. Özellikle muhteşem olarak bu tür modeller parlak renklerle birlikte bakıyor.

Dolaşıp kalkış bakımı ve hatta kadife gitmedi. Daha önce belirtilen en sofistike ayakkabılar için ve hatta kürk sandaletler için. Ayrıca, şeffaf ekler ile ayakkabı oluşturmak için yaygın olarak kullanılan plastik ve silikon kullanılır.

Yeni Yıl için güzel ayakkabılar

Kadınlar her gün ayakkabı giyer. Ancak hayatındaki bazı olaylara, özel sorumlulukla ilgilidir ve kıyafeti dikkatlice seçer. Birçoğu için, bu olay yeni yılın toplantısıdır.

Bu büyülü gecede, tüm kızlar özellikle iyi görünmek istiyor, özellikle onunla evde değilse. Bu onlara doğru bir şekilde seçilen ayakkabılara yardımcı olacaktır. Hem sakin hem de uyumlu bir şekilde modelin görüntüsüne ve parlaklığına odaklanıyor. Asıl şey, görüntüyü aşırı dekoratif elemanlarla aşırı yüklemek değildir – basit ve rahat bir elbiseye parlak bir dekora sahip ayakkabıları alabilirsiniz ve elbise veya süslemeler görüntüde oldukça ağırdır, birini seçmek daha iyidir. dekorsuz fotoğraf ayakkabıları.

Birçok festival elbisesi için uygun olan en çok yönlü model teknelerdir. Kapalı ve açık kıyafetler sığacaklar. Diğer modellerin ayakkabılarını seçmek, hangi tarzları ve eteğinin uzunluğunu birleştirdiler.

Altın veya gümüş ayakkabılar zerafet ekleyecek ve bu kutlamadaki herhangi bir kızın gerçek bir dekorasyonu olacak.

Şık görüntüler

Halhal üzerindeki zarif çapraz kayışlara sahip parlak kırmızı ayakkabılar, pastel renklerde kadın imajında ​​ana vurgu olacaktır. Sıradışı şeffaf yağmurluk ve nazik mavi yazlık elbise böyle bir ayakkabı yakalamak için sakin bir arka plandır.

Dekor ile metal perçinler şeklinde erkek tarzı ayakkabı, cilt kotu-skinnie ile ayak bileğine ve düz bir kesimin hafif bir bej ceketini, günlük yaşam için iyi bir topluluk oluşturur. Minimum makyaj ayrıca Garson Style’daki genel görüntüye uyuyor.

Gizli bir platformda ve kırmızı taraflı topuk, kar-beyaz çorapların üstüne koyun, romantik bir dantel yakalı dizinin uzunluğunda bordo renginin elbisesi. Böyle bir toplulukta, ayakkabıların altındaki çorap biçiminde bir moda eğilimi hassasiyet ve kısıtlama imajını ekler.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Cihan Kaya

    2021 moda ayakkabıları hakkında bir soru sormak isteyen biri olarak, yeni sezonda hangi renkler ve stiller ön plana çıkacak? Ayrıca hangi markaların tasarımları öne çıkacak ve rahatlık açısından hangi modeller tercih edilmeli? Herhangi bir trend veya yenilik hakkında bilgi alabilir miyiz? Ayakkabılar için sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

    Yanıtla