...

Ceket ceket 2021

Ceket ceket 2021

Bir stil ve sonbahar görüntü seçimi, birçok kadın bir ceket ceketi ahlaki olmak zorunda kalacak. Bu modelin ana özelliği uzunluk ve mutluluktur. Herhangi bir kat üretimi için, doğal ve karışımlı kumaşlar, geniş bir renk hattı ve dekor seçenekleri ile bir ceket ceketinde uygulanır.

Tuhaflıklar

Böyle bir ceket modelinde seçiminizi durdurmak, ceket ceketinin herkese uzaklaştığı akılda tutulmalıdır. Croy’un özellikleri nedeniyle, böyle bir ceket göğüs alanındaki hacmi verir ve genel olarak “gençlik” ekler.

Ceket-ceket ona bir titizlik ve iş tutumu verir.

Ceket ceketinin parlak bir temsilcisi, klasik bir Redington’dur – bir figürde iki göğüslü bir modeldir, uzun bir ceket veya kaşkorole,. Redington başka bir “iş kadını ceketini” çağırıyor. Mükemmel kesim, parçaların ve rengin kısıtlaması ile farklılık gösterir. Kendine güvenen ve şık kadınlar için evrensel bir seçenek.

Günümüzde, Redington çeşitli yorumlarda ortaya çıktı: Boğulmuş bir bel, eteğin kemerinden biraz genişleyen, geçit ve kolun özel bir kesimi, göğüs ve belde.

Modeller

Önde gelen tasarımcılar, kruvaze ceketler, yurtdışı seçenekler, bir kemer içeren montaj seçenekleri, modelin kitabını genişleterek, bir kokulu, bir raf kapısı ile ertelenmiş veya kızak yakalı.

Kural olarak, bir ceket ceket klasik bir tarz yönüne yapışır. orduların, Romantikler ve kullanma eduetov ile – Son moda trendleri farklı stilleri ile klasikleri karıştırma içinde ceket ceket sunuyoruz.

Bir ceket-ceketiyle özel önem Croy Bitiş ayrıntıları hak. Bu hacimsel düğmeleri varlığı, zıt yıldırım, manşetler, apoletli ve Pelerine üzerindeki cepler-valfler, darbelere veya silahların varlığı olabilir. Bütün bunlar ek bir çekicilik verir ve görüntü üzerinde maksimum odak yapar.

Uzunluk

ceket-ceket, kısa olan bir klasik bir ceket gibi uzunluk. Tanışma modelleri Oversisis, uyluk ortasına geniş kesim ve uzunluk. ceket ceket doğrudan versiyonu diz üstünde genişletilmiş versiyonu olabilir.

Şeklindeki ceketin uzunluğunu seçmek önemlidir. Bazı modeller büyümeyi “şok edebilir” veya siluetinizin hacmini verebilir.

Moda trendleri

ceket ceket her gün için kadın gardırop pratik bir konu olarak kabul edilir. Basit kesme, model Oversis moda ceket ceket, seçenekler bir erkek kostüm benzemektedir. Suçsuzluğuna ve kısıtlamasına rağmen, ceket ceketi özellikle imajın ve kırılganlığın kadınlığını vurgular.

Resim dayanılmaz hale getirecek aksesuar ve renk gölge Yetkili seçimi.

Renk

ceket-ceket Renk çeşitliliği sadece zamanki klasik renkleri seçmek mümkün kılar, aynı zamanda parlak vurgu görüntünün bu ceket yapmak.

Bir örgü şey andıran melanj renklerde ceket ceket bakmak ilginç.

Üreticiler ceket kapağının renginde mühürlenmeyecek – eğer doğal tonların bir sevgilisiyseniz, o zaman bej, kumlu, hardal çiçeklerinin ceket ceketi mükemmel bir seçim olacaktır. romantik ve sevgi taze ve pastel gam varsa, o zaman mavi, yumuşak pembe bir ceket almak için çekinmeyin olacak.

Parlak sulu renklerin korkmayın – Modern kumaşlar bakımda pratik ve günlük giyen için tasarlanmıştır.

Tek renkli tuğla renklerin sulu tonları, mor ve mavi ceket, sarı renk yelpazesi, kırmızı şarap rengi alakalı ait varyantları. gardırobun diğer ayrıntıları kombinasyonun pratiklik göz için, evrensel renkler ceket seçebilirsiniz: siyah, gri, mavi, bej, kahverengi.

Ne giymek?

Evrensel uydu ceket ceket pantolon (düz, daralmış), kot yanı sıra pantolon boyu 7/8 olacak. gömlek, tişört, klasik ya da iş tarzı bluzlar, tv-shirt.

bluz veya bluz kenarına bir kat gömleğin ısıtıcılar altında biraz bakar eğer izin verilirse, bir kayış ya da daha kısa bir kısaltılmış bir versiyonunun, bir kaplama-ceket. Fakat sadece biraz, çünkü stilistler prensipte, ceketin altından kıyafetler olduğunu iddia ettiğinden, ceket görünmemelidir.

Ceket ceketi olan ayakkabılar, ayak bileklerine ve düz bir tabandaki bir topuk veya ayakkabı üzerindeki herhangi bir şeye uyumlu bir şekilde bakar, mokasenler ve kısa ayakkabılara bakın. Elegance hafif ipek mendil verin.

Kısa ceket ceketi olan eteklerle eşleşmelidir – ceket doğrudan ise, eğer etek düzdür + A-Siluet’in katı ise etek kitabı genişletirse.

Çantalar, küçük tasarım için uygundur, küçük. Uzun kollar kabul edilir, metal bir zincir ve metal dekor elemanlarında olabilir. Çanta, stilistik olarak yolla çakışmalı ve tüm dikkatleri sürüklememelidir.

Ceket ceket, aksesuarlar volumetrik örme atkılar ve lavabolar olarak mükemmel şekilde uygundur

Asıl şey, aksesuar seçimiyle yeniden düzenlememek değildir. Böylece, en son trendler, boynun alanında görüntünün ağırlıklandırılmadan “oviza” tarzında bir ceket ceket takmak için dikte eder. Bu seçenek en avantajlı ve bağlı arıtma görünüyor. Başka bir ek, kısa deri eldiven, metal, kol saati ve t yapılan özlü süslemeler.NS.

Ceket ceket, klasik tarzın hemen hemen her şeyiyle birleştirilir, asıl şey oranı ve renk uyumuna uymaktır.

Muhteşem görüntüler

2016-2017 Trendy Sezonunda, bir ceket verilir. Aynı zamanda zerafetin ve pedlerin hiç hissetmediği hiçbir zaman alakalı olan modeller nasıldır?.

Eğilim, parlak ve monofonik renklerde.

İnanılmaz derecede şık bir şekilde kalçanın ortasına kadar kumlu bir kum rengi uzunluğu gibi görünüyor. Aynı gölgeli tiftik elbisesi ve geniş alanlara sahip bir şapka ile bir tandemde, topluluk çok kadınsı ve zarif görünüyor. Düz taban veya düşük geniş topukta zarif ayakkabılar ekleyin ve şık geniş bir çanta – ve görüntü hazır.

Coat-ceket “Oviziziz”, mavi veya pembe renk ve diz boyu veya sadece kısaltılmış erkek arkadaşı kotu ile mükemmel bir şekilde birleştirildi. Böyle bir ceket altında kazak kasıtlı olarak basit bir kesim, kapı olmadan. Buna ek olarak, kalın bir topukta büyük eş ve rahat ayak bileği botları kapağı.

Hücre seçenekleri demode gelmeyecek. Coat-ceket durumunda, beyaz düz kot pantolon ve klasik tekneler için bu seçeneği düşük bir topukta mükemmel bir şekilde tamamlayın.

bel hemen altında gri klasik düz kesim ve uzunluk evrensel ceket-ceket çok katmanlı bir etek ya da diz üstünde elbise uzunluğu ile birlikte harika görünüyor. Ayakkabılardan, topuktaki ayakkabı veya botları tercih etmeli. Ve boynuna parlak bir toplu eşarp eklerseniz, böyle bir model giyilemez.

Redington (diz boyuna iki göğüslü model) Ceket kapısı veya rafa sahip, klasik bir iş takım elbise ve spor ayakkabısı ile kolayca birleştirilir. Görüntüye belgeler için dikdörtgen bir debriyaj veya portföy ekleme, Redington güven ve iş chic verecek.

Redington’un avantajı, bir figürde bir kesimdir, çünkü çok katmanlı kıyafetlerin altına izin verilmez.

Ceket ceket, aktif ve iş yaşam tarzına öncülük ediyorsanız, gardırobunuzun vazgeçilmez bir amacı haline gelecektir. Böyle bir model güven verebilir, kadınlığı ve güzelliği vurgulayabilir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Kaan Çetinkaya

    Ceketler 2021’de nasıl moda olacak? Hangi renkler, desenler ve modeller trend olacak? Markaların yeni çıkardığı koleksiyonları nasıl bulabilirim? Güncel moda trendleri hakkında bilgi verir misiniz?

    Yanıtla