...

Kış Kadın Aşağı Ceketler 2021

Kış Kadın Aşağı Ceketler 2021

Birkaç yıl önce, geleneksel kürk mantolar, palto, ceketler ve paltolar değişikliğine uygun, akciğer, güzel ve pratik ceketler geldi. Özellikleri açısından, üst giysilerin geri kalanına neredeyse hiç aşağılık ve çok çeşitli ve demokratik bir fiyat, bütçenize fazla zarar vermeden sevilen modellerinizi edinmenize olanak sağlar.

Dolapta, derhal birkaç farklı uzunluğu, renginde, renginde ve tüm durumlar için aşağı ceketlerin damgalarını alabilirsin. Daha pahalı dış çöplerle, çok daha zor olacaktır. Downorms, her şeyden önce, kolaylık, dış çekicilik ve yüksek ısıtma yeteneğine sahip.

Tuhaflıklar

Aşağı ceketlerin downdate dolgu sayesinde alındı. Yalıtım için, temiz kabartmak veya kalem eklenmesi ile kabartmak.

Yalıtım ve yüzdesi oranı hakkında bilgi, etikette belirtilmiştir: Kalem içeriğinin yüzdesi, aşağı ceketin maliyetini düşürür.

Çoğu zaman dolgu ördekler, kaz, gaga veya kuğu kabartmak kullanır. En sıcak, pahalı ve dayanıklı Gagachi Pooh olarak kabul edilir. Çok hafif, mükemmel sıcak tutar. Ancak, dolgusu saf bir kabartmak, özel bakıma ihtiyaç duyan ceketler,.

Son zamanlarda, doğal bir kabarcık ve sentetik lif karışımı çok sık bir dolgu maddesi olarak kullanılır. Bu, yıkama prosedürünü yapar ve ürünün kurutulmasını çok daha rahattır. Aşağı ceket kurulacak ve orijinal görünümünü döndürür. Saf RE’de daha ucuz modellerdir ve alerjik reaksiyonlara neden olmaz.

Dolgu, bir kural olarak, kare olarak, özel bloklarda aşağı cekete dağıtılır. Çok büyük olmamalıdır, aksi takdirde yalıtım düzensiz ve bloğun dibinde biriktirecektir.

Modeller

Dış giyimin diğer modellerinden, downdates, çok çeşitli model aralığı ve renk gamı ​​ile faydalı olarak ayırt edilir.

Klasik beyaz, siyah ve gri renklere ek olarak, her türlü parlak tonları büyük ölçüde popülerdir: kırmızı, sarı, yeşil, mor, pembe ve t.NS.

Moda ceketlerde, zıt renklerin birleşiminde dekore edilmiş.

Kadınların Aşağı Ceketlerin tüm model yelpazesi birkaç gruba ayrılabilir: spor, klasik ve zarif.

Spor aşağı ceketler geleneksel tasarımda yapılır ve bir kural olarak, çok sayıda dekoratif süslemeniz yoktur. Renk şeması klasik veya zıt – parlak, doymuş olabilir.

Klasik modeller zarif, dişil tasarımında yapılır. Uzatılmış, monte edilmiş modeller genellikle kürkle süslenir. Bir başlık veya manşet bitirmek için kullanılabilir.

Çok sayıda dekoratif süslemeler sayesinde zarif modeller çarpıcıdır. Sonlandırma, rhinestones, payetler, parlak bant, nakış, aplike, orijinal, parlak bağlantı parçaları, çok renkli kürk ve t.NS.

En popüler ceket stillerinden biri – takılı. Bu model vücuda daha yakın ve güzel, kadınsı bir siluet oluşturur. Bu tür modeller bazen kemer tarafından tamamlanır.

Çoğu zaman dizin ortasına kadar uzun modeller vardır veya daha düşüktür, ancak sporcular veya karotizmacılar için ideal olan çok kısa ceketler vardır.

Kısaltı kollu ile çok popüler ceketler. Bu tür modeller, uzun montaj eldivenleri ile tamamlanır.

Markalı Downpouring

Aşağı ceketler de dahil olmak üzere dış giyim üretimi için en popüler ve tanınmış şirketler, genellikle düşük kış sıcaklıklarına ve soğuk rüzgarlara aşina olmayan durumlarda. Bu, tabii ki, Kanada, ABD, İskandinav ülkeleri ve t.NS.

Moncler

En ünlü markalardan biri Moncler’dır. Şirket lüks üreticisi olarak konumlandırılmıştır. Hussing Poch dolgusu olan ultra kolay aşağı ceketler bu üreticinin bir kartvizitidir.

Kolaylığına rağmen, aşağı ceketler mükemmel bir şekilde çok düşük sıcaklıklara dayanır ve en ciddi iklim koşullarına sahip bölgelerde kullanım için uygundur.

Columbia

Başka bir popüler marka. Şirket, spor kıyafet modellerinin piyasaya sürülmesinde uzmanlaşmıştır.

Bu markanın tüm ürünleri, olağanüstü performans ve tasarım çeşitliliği vardır.

Tom terzi

Şirket, günlük çoraplar için kıyafetlerin serbest bırakılmasına odaklanmıştır. Dikiş için, en yüksek kalitede malzeme ve bağlantı parçaları kullanılır.

Klasik ve modern modeller, orijinal tasarım ve demokratik fiyatlar bu markayı bugün en çok aranan ve popülerlerinden biri yapar.

Nike

Sıcak, modaya uygun, Nike’den güzel aşağı ceketler sert Rus koşulları için mükemmeldir. Dış giyim eşyası serbest bırakma dikkate en modern teknolojiler ve son moda trendleri alarak yapılır.

Kapüşonlu

Hood – vazgeçilmez bir eleman sadece spor ceketleri değil, aynı zamanda günlük çoraplar için de modeller.

Derin, doğal veya yapay kürk kırılmış rahat davlumbazdır güvenli rüzgar ve kardan sıkılır ve herhangi modelin gerçek dekorasyon olacak.

çorap ve daha sonra yıkama kolaylığı için aşağı ceket bazı modelleri sökülebilir davlumbaz ile donatılmıştır.

Moda trendleri

kadınsı silueti moda ceket içinde. Kemer ile donatılmış tarzın uzun modelleri ve onsuz alakalıdır.

Mekik ceketleri. kesimi yapılmış ceket, sonbahar pelerin veya hafif parkın Harici olarak, çok anımsatan. Böylece ceketler kışın veya ilkbahar sonbahar döneminde giyilebilir. En sık siyah olarak gerçekleştirildi.

Trend Sezonu – Birden Çok Malzemeyi Birleştirin. Deri, yün, kürk veya tekstil ile popüler ceketler.

Aşağı ceketler çok şık ve orijinal görünüyor. Ekler, ana ürün renginin bir kontrastı olabilir, böyle bir sağanak çok etkileyici görünüyor.

Yurtdışı ceketler, doğal ve yapay kürkle moda girdi. Kaputun veya yaka üzerindeki kürk kenarı, yalnızca ürüne bir yol ve güzel bir manzara vermeyecek, aynı zamanda soğuk günlerde de ısınacak.

Şık, güzel ve sıcak bir model nasıl seçilir?

Güzel, yüksek kaliteli ve sıcak ceketin seçiminde bir hata yapmamak için, birkaç basit kuralları hatırlamak yeterlidir:

  1. Dolgu. Bir aşağı ceket seçerken, Pooh ve Tüyün yüzdesine dikkat etmek gerekecektir. Nadiren% 100 kabartmak toplanır, bunlar en pahalı modellerdir. Çoğu zaman, kabarcık ve kalemin yüzde oranına sahip ceketleri aşağı indirebilirsiniz – 70/30 veya 80/20. Kabarcıkların aşağı yüzdesi, daha soğuk ceket. Bir ısıtıcı olarak, hem kabarcı hem de yapay dolgu maddeleri kullanılabilir: sintepon, hollofiber, isosoft ve t.NS. Sentetik dolgu maddeleri mükemmel korunmuş formdur, onlar hipoalerjeniktir.
  2. Uzunluk. minyatür büyüme sahipleri diz altında aşağı ceket modelleri seçtikleri durmamalı. Bu büyümeden daha az olacak. Mükemmel bir seçenek – Kısaltılmış bir aşağı ceket, dizin ortasından daha düşük değil. Bel çizgisini güzelce belirlemek için, kayış veya kayış, onunla doğru bir şekilde çakışmalıdır.
  3. Stil. Doğrudan kesilmiş ceketlere dikkat etmeye değer yemyeşil formların sahipleri. görsel siluet germek, dikey çizgiler ile mükemmel uygun modeller. Kısaltılmış modelleri, ürünün altındaki kelepçelerle özellikle spor seçenekleri, arzu değildir.
  4. Kalite. Dikişler, bozulma olmadan açık ve pürüzsüz olmalıdır. Dolgu, aşağı ceketin tüm yüzeyi boyunca eşit şekilde dağılmalıdır, asmayın, sıyırmayın ve uyurken rahatsızlık vermeyin. Aksesuarlar dayanıklı olmalı ve uyumda yemek yememelidir.
  5. Aşağı ceket sığdırmak için çok sıkı olmamalıdır. Bu dış giyim, sıcak kazak veya kazakın üzerine konulacağı anlaşılıyor.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Selin Yılmaz

    Kış mevsiminde, kadınlar için yeni çıkan aşağı ceketler hakkında bir soru sormak istiyorum. 2021 koleksiyonunda hangi renkler ve modeller ön planda? Hangi markaların tasarımları öne çıkıyor? Sıcak tutma özellikleri ve kalitesi nasıl? Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim!

    Yanıtla
    1. Yasin

      Kış mevsiminde kadınlar için aşağı ceketler oldukça trend ve şık bir seçenek. 2021 koleksiyonunda genellikle pastel tonlar, bej, siyah ve gri gibi klasik renkler ön planda. Aynı zamanda büyük yaka detayları, kuşaklı modeller ve uzun kesimler sıkça tercih ediliyor. Moncler, Canada Goose, The North Face gibi markaların tasarımları oldukça popüler ve kaliteli. Bu markaların ceketleri genellikle ısı yalıtımı ve su geçirmez özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle kaliteli bir aşağı ceket almak istiyorsan bu markaları tercih edebilirsin. Umarım bu bilgiler işine yarar. Keyifli alışverişler!

      Yanıtla