...

Güzel tunikler 2021

Güzel tunikler 2021

Tunik uzun zamandır dişi dolabın zorunlu unsurlarından biri olmuştur. Bugün sadece bir plaj seçeneği değil, her gün bir gün boyunca, bir gala davası için çalışmak.

Tunik sadece çok pratik ve konforlu kıyafetler değil, aynı zamanda çok evrenseldir. Genişletilmiş güzel bir tunik, zarif bir elbiseyi tamamen değiştirebilir veya pantolon veya kot pantolonlu bir çiftte bir setin parçası olabilir.

Güzel modeller

Bu sezonun eğilimlerinden biri çok katmanlıdır. Şık bir görüntü oluşturmak için, en iyi ipek veya hafif şifondan yapılmış Tunica kullanılır.

Başka bir modaya uygun detay V-Boyun yakalıdır. Ve yeterince derin olmalı, ancak neden olmaz.

Bu sezon çok popüler olan Şifon tuniğidir. Tasarım en basit ve laconic – haricidir, böyle bir tunik, bir dikdörtgen veya kare şeklinde ve bir kesme boynu şeklinde bir şifon veya başka bir malzeme gibi görünür.

Boyama gelince, moda parlak renklerde. Renkli, çok renkli tunikler evde ve sahilde ve günlük yaşamda giyilebilir.

Özellikle bu tunikler yaz dönemi için alakalıdır. Beyaz, pembe, mavi renk olabilir.

Sonbahar bahar mevsimi için, yoğun triko, yün veya diğer ılık gri, zümrüt, zümrüt, soğuk mavi ve t tonlarından yapılmış tuniklerin seçilmesi önerilir.NS.

Tunik ılık mevsimi için şık örme ağdan veya örgülü örgüye yapılabilir. Model kısa veya uzun kollu olabilir. Kısa kollu, balıkçı yaka, bluz veya gömlek ile tunik altında. Yukarıdan bir kayış veya geniş bir kemer takabilirsiniz.

Tunik, ev giysileri için en popüler seçeneklerden biridir. Uzun tunik gömlek, tozluk, tozluk veya ev pantolonu ile mükemmel bir şekilde birleştirilir. Genellikle böyle bir tunik, çorapların rahatlığı için ücretsiz, düz bir kesime sahiptir ve diğer ev giysileriyle kombinasyon olanakları.

Tunikler orta boy, kısa ve uzun olabilir.

Kalçaların ortasına kadar tunik uzunluğu ve aşağıdakiler pantolon, tozluk, etekler, kot pantolon veya kendi kendine kıyafetlerle birlikte giyilebilir.

Akşam

Akşam Tunikleri – Ayrı Giyim Kategorisi. Zarif, yanardöner veya parlak modeller, rhinestones, pullu, köpüklü iplikler, renkli boncuklar, danteller ve diğer dekoratif elemanlarla, özellikle özel, ciddi durumlar için özel, ciddi durumlar için düzenlenmiştir.

Basit siyah tozluk veya dar pantolon ve klasik topuk ayakkabıları, takılı asimetrik tunik için idealdir.

Süslü süslü tunik, diğer anneler veya çok renkli şeylerle mahalleyi tolerans göstermez. Bu nedenle, akşam tuniğinin birleştirildiği etek veya pantolon, en basit kesime sahip olmalı ve kısıtlanmış renk şemasında koşmalıdır. Aksi takdirde, imge riski kaba veya neden olan. Aynısı ayakkabı ve aksesuarlar için de geçerlidir.

Akşam tuniği uzun, küçük bir gece elbisesini hatırlatan veya orta uzunluğa sahip olabilir. Ücretsiz veya bitişik siluet olabilir. Akşamları asimetrik kesim modelleri tarafından kullanılan, bir omuza maruz bırakma, döngü ile tunik.

Zarif tunik tunik dikiş için, güzel parlak veya şeffaf kumaşlar kullanılır – Şifon, İpek, Atlas ve T.NS.

plaj

Işık için, bu sezon hava plaj tuniği, mavi, turkuaz, sarı, şeftali, yeşil, pembe, turuncu ve mavi parlak, doymuş renkler ile karakterizedir. Farklı uzunluktaki kar beyaz tuniği hala alakalıdır.

Birinci sıradaki en popüler baskılar arasında, sebze çizimleri – tuniklerin üst kısmını, boynunu veya alt kısmını süsleyen çiçekler ve yaprakları arasında.

Plaj tunikleri biraz bitişik veya rahatlatılabilir. Genellikle, modeller derin kesimler ve yanlarda yüksek taraflarla süslenmiştir. Zarif plaj tuniklerinin dikilmesi için, hafif, ince, akan kumaşlar kullanılır – Şifon, İpek, Pamuk ve T.NS.

Renk ve baskı

Günümüzde her gün dikilir, plaj ve zarif tunik renkler, belirli bir çerçeve veya sınır yoktur. Klasik bir renk cetvel ve parlak, doymuş, ancak çok çığlık atan gölgeler olabilir.

Bu sezonun en uygun baskılarından biri bir şerit geniş ve dar, düz ve eğik, tek renkli ve çok renklidir.

Daha az popüler bir süs yok etnik bir model değildir. Bunlar oryantal desenler, folklor motifleri, Hint süsleri ve t olabilir.NS.

Şık tunikler

Yeni sezonun ana eğilimleri, tunik tasarımında akciğer, ağırlıksız kumaşlar, kısıtlanmış, uygunsuz renkler ve etnik desenlerdir.

Şeffaf şifon, ince siperyum, ipek, pamuk ve diğer kumaşlar sadece dikiş modelleri için değil, aynı zamanda sonbahar sezonu için bir tunik olarak kullanılmaktadır.

Hala elbiseler benzeyen uzun tunikler kalır. Kollu ve onlarsız olabilirler. Bağımsız olarak yıpranmış başka bir kıyafetle birleştirin.

Bu sezonun en modaya uygun ve şık tuniği, lass olmayan, pembe, leylak, bej, çelik, mercan ve diğer renklerde pastel renklerde sürdürülmektedir.

Ne giymek?

Sonbahar bahar dönemi için sıcak, yoğun veya örme tunikler en iyisi kot pantolon veya pantolonlarla birlikte. Kapalı ayakkabı veya ayak bileği ayakkabı seçebilirsiniz.

sıkı, resmi stil oluşturmak için, bir takılı mühürleme tunication siyah düz etek ile kombine edilebilir. tüniğinin kollu uzun veya olabilir ¾.

Yoğun tayt veya tozluk arka planı harika görünüyorsun az resmi ve sıkı görüntüleri, rengarenk, çok renkli ceketi, oluşturmak için. Sen düz taban ayakkabıları alabilirsiniz.

Kısaltılmış zarif tunik de güzel bir bluz yerini alabilir. Onunla İyi bir set klasik düz pantolon veya kalem etek oluşturan.

ahenkli bir görüntü, birleşimini ve giysiler ve yapıldığı renkleri oluşturmak için.

Siyah tunik – Klasik Seçeneği. Uygun bir çift seçerken bir hata yapmak mümkün değildir. Pantolon, etek, tayt, şort rengarenk ve monofonik gibi olabilir. İkinci durumda, inceltilmiş gizli, mütevazı görüntü parlak süsler veya aksesuar yardımcı olacaktır.

herhangi görüntüdeki çok aydınlık ve göze çarpan vurgu – Kırmızı tunik. Bu yüzden, bugüne kadar kışkırtıcı ve bayağı insanların imajını yapmamaya, eşlik eden giyim beyaz, siyah, çelik renkli, örneğin, klasik, yetersiz renklerde sürdürülmesi gerektiği.

Parlak renklendirme tunik için ya da siyah ya da beyaz bir büyük, çekici baskı, kot veya pantolon ile dekore. tek görüntüde en fazla 3 renklerle orada kombine edilmemelidir – kıyafet seçerken, uyum kuralını unutmamak gerekir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Leyla Doğan

    Güzel tunikler 2021 için nereden bulabilirim? Moda trendlerine uygun, kaliteli tunikleri nerede bulabilirim? Çeşitli renk ve desenleriyle dikkat çeken tunikler hangi mağazalarda bulunur? Önerileriniz nelerdir?

    Yanıtla