...

Yaz Sundans 2021

Yaz Sundans 2021

Yaz Sarafan – Evrensel Giyim. İşe gidebilir, ormana gidip ziyarete gidebilir. Yaz aylarında, ısıdan mükemmel bir şekilde tasarruf sağlar ve ona bir ceket veya ceket koymak, bir sundress zaten bir ofis kıyafeti gibi görünebilir.

Kolayca kullanımı seri üretimine ve ülke çapında kadın aşkı. Tasarımcılar için, Sarafan ilham almak için bir şey oldu ve yeni Croy ve Dekorasyon Formlarını arayın. Podyumda bu sezon, alışılmadık tonları ve karmaşık bir dekorun unsurları ile böyle bir yaz elbisesinin birçok varyasyonunu görebiliyordu.

Biraz tarih

“Sarafan” kelimesi Türk dilinden geldi ve çevirisinde geçit töreni kıyafetlerini belirtir. İlk defa XIV yüzyılın kroniklerinde belirtilir. “Sarafan” erkeklerini takip eden ilk kişi. Valileri ve Moskova prenslerini giymeye başladı.

Dişi gardıropta, Sarafan sadece üç yüzyılda göç etti. Bir kadının sosyal durumu yerleşim yerlerinde belirlendi. Daha sonra, Peter I altında, Sarafan vergiyi düzeltti. Bu, kursu Avrupa’ya götüren ve herkesin Avrupa örneğinin kıyafetlerini giymesini sağlayan kralın reformu tarafından kolaylaştırıldı. Sarafan, Catherine II’nin altındaki Rus bayanların gardırobuna döndü.

Geleneksel Rus Sarafan doğrudan kesim ile ayırt edildi. Hareket özgürlüğü için, doğrudan veya eğik ekler eklendi. Aynı zamanda, her alanda Sarafan kendi özellikleri vardı. Bu bir ödev malzemeden ağırlıklı dikildi ve para ile köylüler ipek, sitheria veya geçiş fairters satın göze olabilir. tatil için pahalı malzeme, ağırlıklı olarak dikilmiş giysi kaynaktan.

Gelinin düğün de özel olarak gömlek hazırlanıyorlardı Sarafany, giyinmişti. Ustalar uzun bir elbise ile dekore edilmiş. Geliyordu boncuklar, inciler ve mutlaka nakış.

zengin aileler bir düğün için birkaç farklı yensiz gelin yeni bir kıyafet kutlama her günü olabilir böylece dikildi.

Rus kılık Favori rengi kırmızı ve düğün yensiz istisna idi. Ayrıca çok altın desenleri ile süslenmiş beyaz kumaşlar kullanmak için bir gelinlik için sevilen.

Kadınlar yaşları çoğunlukla mavi ve siyah tuval kıyafet giydi.

Modeller

Sundars – Açık giyim. Ve tasarımcılar yine baştan çıkarıcı dekoratif bilgilerini kullanarak cinsellik pay eklemeyi deneyin.

Bu sezon, dantel en popüler moda trendi oldu. Yaz kıyafeti ek hafiflik ve romantizm kazandı.Hayranlarının ordusunu ve sözde “keten” stilini alır. Bu modeller ince şifon veya gipürden yapılmıştır.

Zarif sundressler zıt rengin bağcıkları ile süslenmiş, bir kokteyl elbisesi için iyi olabilir.

Düzeni – ayrıca bir moda trendleri. Sarafan Modeli birkaç dokudan oluşur. Aynı renkte olabilirler, ancak tarzın parlaklığı zıtlık tonları ekler. Çok parlak ve taze, tek renkli kumaşların bir kombinasyonundan ve bir baskıdan oluşan sundresses.

Tabii ki, en büyük ilgi, Sundar’ın zeminden kaynaklanır. Düz, bunalmış bir bel ile donatılmış, kırılmış, uzun kesmelerde, rakamın kusurlarını gizleyebilir ve aksine onları vurgulayabilirler.

Başka bir Sundhan türü ayrı bir modelde vurgulanabilir – sanatsal kesimlerle. Bu geometrik şekillerin şeklinde yapılır ve çeşitli yerlerde yer almaktadır. Böyle keser başkalarına dikkat çekecek şekilde geçersiz entrika, oluşturulur.

Sarafany – kız için Bandandin gerçek testi, dolayısıyla askısız ve çünkü modelin seçiminde özellikle dikkatli yaklaşım gerektirir. onlar çok baştan çıkarıcı bakmak Fakat bu eserlerin, buna değer. Bu seçenek plaj erişim için uygundur, fakat daha cesur kızlar genellikle bandana takmak ve şehirde.

Örme ürünler yavaş yavaş moda dünyasına döndürülür. El Yapımı başka bir açıdan olağan şeylere bakmak zorunda. Sundars aralarında da. Onlar eşsiz çizimler ve desenler ile, büyük ve küçük örgü yapılır.

Uzunluk

Sarafanlar uzunluğu en farklı olabilir. Genç kızlar kalça ortasına ulaşır uzunluğu olan mikro sarafnes, sunulan. nedeniyle bu çekici model görünüyor. Doku tek renkli ve ek parçalar olmadan kullanır.

Dekorasyonun altında, Sarafan sahibinin genç imajını vurgulayan danteldir. Grace ekler ve yaka çizgisi.

Sundarlar MIDI ve Maxi Uzun ve Maxi ayrıca kadınlık ve romantizmden yoksun değil. Bu tür modeller için hafif kumaşlar seçilir. Genellikle kuğular, kıvrımlar, karıştırmalarla süslenmiştir. Modelin parlaklığını vurgulamak için karmaşık bir kesim kullanılır. Bir takviye olarak, bir kemer sunulur: Tokalarla birlikte olabilirler veya bir yay üzerinde bağlanabilirler.

Tasarımcılar sıradışı boyunlar, tesisler ve bedenler sunar. Kötü boncuklar, kurdeleler ve taşlar ile birlikte gündelenler gerçek bir moda başyapıtı görünüyor.

Kumaşlar

Işık kumaşlar, bir kadının sıcak bir günde rahat olacağı yaz güneş elbiseleri için seçilir. Genellikle bir pamuktur ve daha rafine seçenekler için Şifon ve İpek seçilir.

Başka bir popüler kumaş – keten. Bu sezonun favorisidir. Keten Sundhany Vücudundaki en sıcak günde bile en iyi nefes aldığı kanıtlanmıştır. Tabii ki, tasarımcılar daha pahalı kumaşlardan modeller sunar, ancak yine de, yazlık elbiselerin büyük popülerliğini dikkate alarak, üreticiler doğal malzemeler üzerinde seçti.

Denim ayrıca yaz gündüzleri için mükemmel bir kumaştır. Pullar genellikle onunla dikilir; Dahası, malzeme kaprisli değildir ve bakım için çaba gerektirmez.

Popüler renkler

Moda parlak tonlara doğru. Yaz giysileri, kendinden başka bir şekilde, kendi içinde “emer”, kendi içinde çeşitli renkler ve çizimler: Monophonic’ten karmaşıktan geometrik şekillerle. Sundresses’te geniş bir renk yelpazesi oldukça uyumlu görünüyor.

Bu sezonun modasında, mavi, sarı, yeşil, mor, turuncu, mor, pembe ve altın tonlarının konumlarını saklarsınız.

Çiçek motifi baskıları çok popülerdir. Modelin tepesindeki küçük bir desenden kademeli bir geçişe güzelce bakar. Böyle bir baskı en iyi bir kızın romantik bir görüntüsü ile vurgulanır.

Etnik, geometrik, soyut kumaş çizimleri de büyük talep görüyor. Sundarlar şık ve modern görünüyor.

Bir kafeste yazlık elbise – bu sezon kıyafetler için en sıradışı seçeneklerden biri. Dikey ve yatay şeritler, bezelye vermek de mümkündür.

Hep birlikte – moda kıyafetler dünyasında ana tema. Bu çizimler sayesinde, rakamı görsel olarak düzeltebilir ve dikkatini kusursuzca dikkatini dağıtabilirsiniz.

Daha parlak baskı, o kadar kolay bir siluet – bu prensip için, stilistler adulted kumaşlarla çalışıyoruz.

Figürünün düzeltilmesinin konusuna devam eden, kumaşın renginin yardımıyla, görünüşünüzü iyileştirebileceğinizi belirtmek için değerdir. Örneğin, herkes siyah rengin biraz olduğunu biliyor. Ama sıcak bir yaz günü için bu kadar karanlık bir renkte istenmeyen bir şey için. Stilistler, beyaz ile klasik bir kombinasyonda kullanmayı teklif eder.

Bu arada, parlak tonlar da bu sezon alakalıdır. Beyaz renk en yaz olarak kabul edilir. Farklı stiller için uygundur ve tüm renklerle birleştirilir. Kırmızı ile beyaz kombinasyonu en başarılı seçeneklerden biri.

Beyaz Sundresses her gün ve akşam modellerinde temsil edilebilir. Ayrıca spor ve romantik stillere bakıyorlar.

Çok dikkatli bir şekilde, görsel olarak hacim ekleyen parlak dokulara yaklaşmanız gerekir.

Başka bir moda trendi iki tip kumaşın bir kombinasyonu olarak kabul edilir – bir desen ve bir foton ile. Bunun için ipek doygun renkler kullanılır: siyah, beyaz, zümrüt, mor, mavi.

Moda trendleri ve yeni

Yeni görünüm tarzı parlak ve çiçek baskılarla iade edildi. Sundress’te, katı bir asansör ve renginde lüks bir etek gibi görünüyor. Sevimli tarla peygamber veya tam tersi parlak egzotik olabilir.

Klasik ve yazlık kıyafetler en iyi pozisyonlarını öğrenmez. Düz ve donatılmış sundressler, yazlık veya kot ceket ile mükemmel bir şekilde birleştirilir. Bu çok yönlülük popülaritesinin derecesine geri attı, bazı yaz elbiseleri stilleri geri.

Gündelik Sundarların tarzında günlük yaşamdan ayrıldı, daha sofistike oldu.

Uzun stiller romantik tarzda kurşun. Şehirdeki yaşam için uygun değildir, ancak kendilerini mükemmel bir şekilde seyahat ederken ve sahillerde gösterin. Kolaylık ve rahatlık için, sadece doğal kumaşlar kullanılır: pamuk, keten veya ipek ile kombinasyonları.

Denim Sundress bu sezon gerçek bir fenomen haline geldi. Bu eğilim aktif olarak gelişiyor. Popüler model çelik kapalı yaka ile genişletilmiş Sundresses, raptiye ile. Stilistler bu görüntüyü, geçen yüzyılın 70’lerindeki “bağbozumu” tarzından aldı.

Sarafan Safari ayrıca şık Olympus’un üstüne girdi. Yükseltilmiş karamelin ve nane’in renginin modelleri, donanım siluetinin katı çizgileri, açıkça boyanmış cepler, chevronlar ve omuz askısı – bu tarzın ana bileşenleri. Şehir için harika.

Bu sezonun bir başka tasarımcısı yenilik, garip desenlerden ve çılgın fantezi renklerinden renkli bir baskıdır.

Seçimi için ipuçları

Sarafan satın alırken, kumaşın kompozisyonuna dikkat etmeye değer. Doğal malzemelere tercih vermek daha iyi. Özellikle bu çocukların gündüzleri ile ilgilidir. Onlar için Çin ve basit modelleri seçmeye değer, böylece kızın bağımsız bir şekilde kayışlarla uğraşıp elbiseyi giyebilir.

Genç kızlar için kişisel bağımlılığı göz önüne alındığında, seçim yapmaya değer Sundarlar için. Genellikle parlak tonları ve mini modellerini tercih ederler.

Yetişkin veri uçları için de uygundur. Satın alırken, hangi amacın kıyafet olduğu ilk dakikadan belirlemek gerekir. Yürüyüşler için model tamamen ofis kıyafeti için uygun değildir. Tam kadınlar parıldıyor, parlak baskılarla SunDresses’i seçmemelidir. Canlı ve donanım pastel renkler uygundur.

Model deniz gezisi için seçildiyse, askısız bir sundress almak en iyisidir, böylece güneş bronzanı cilt omuzunda sorunsuz bir şekilde yatar.

Ne giymek?

Sundarlar, hırkalar, kazaklar ve ceketler ile birlikte iyidir. Sundress’in ne kadar uzun olması, daha kısa kaşıntı olması gerektiği akılda tutulmalıdır. En önemli şey, ürünlerin ürünün rengiyle birleştirilmesidir.

Sundress ile en basit topluluk, hafif ipek veya şifon eşarpları kullanılarak oluşturulur. Kadınlık görüntü ekleyecekler.

Volumetrik seçeneklere izin verilmesine rağmen, süslemeler ağır olmamalıdır. Örneğin, büyük boncuklar veya bilezikler. Bu özellikle uzun güneş elbiseleri içindir. Bu yüksek kaliteli takı seçmek en iyisidir. Takı Sundress için uygun değil.

Supranan’ın altındaki çanta, tercihen hacimle orta büyüklükte olmalıdır. Küçük moda bir sırt çantası satın alabilirsiniz.

Sandalet ve terlikler ayakkabılardan en uygundur. Düşük BT maliyetleri için platformda ayakkabı seçmek için. Uzun Sundress altında klasik ayakkabı veya açık aşınma ayakkabılarını giymeli.

Muhteşem görüntüler

İnce askılı Beyaz çoklu katmanlı sundress – sıcak bir gün deniz kenarında dinlenmek için mükemmel bir seçenek. Bu rengin altında kahverengi aksesuarları seçilmiş – kolye platformunda süspansiyon, torba ve sandaletler. Genç kız için romantik görüntü.

Zeminde uzun Sarafan bir akşam kıyafeti gibi görünüyor. Derin çizgi yaka ile karmaşık çizgi kesme hattı çekin. doymuş bir gri-kırmızı kombinasyonundan sarı çizgili geçişi Yumuşak ve beyaz arka zemin üzerinde gri yayılır soyut çizgiler. görüntü etkisi kumaşın kolaylığı ile desteklenen.

Bir bunalmış bel ve etek ile sundhan başka uzun versiyon. Bir deniz dalgası renk elbise ile uyumlu olup kendisine seçilir Ahşap dekorasyonu. bükülmüş alanlara sahip Şapka özgürlük görüntüsünü ekler

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ceyda Arslan

    Yaz Sundans 2021 hakkında merak edilen bir soru sormak istiyorum. Bu etkinlik hangi tarihler arasında gerçekleşecek ve nerede düzenlenecek? Ayrıca etkinlikte hangi aktiviteler ve konserler yer alacak? Bilet fiyatları hakkında da bilgi alabilir miyim? Katılım için önceden rezervasyon yapmam gerekiyor mu? Teşekkürler!

    Yanıtla