...

Gelinlik 2021

Gelinlik 2021

Her gelin onun misafirler görünümünü mücadele için hayal, gördüler ve moda giyinmiş. moda dünyasında olayların öncesinde takvimin olduğundan, o zaman şimdi yeni sezon ana trendleri yakından bakmak gerekir.

Uzun kollu kapalı

siluetini yapım tüm eğilim aynı kıyafetler içinde bu yıl kalıntıları genç, saf ahlaki ve masum. kesim ve gelinlik kollu uzunluğuna göre moda tasarımcılarının Çözümleri dikkatimizi çok ilginç modeller sunmak.

dantel uzun düz kollu – Buna ek olarak, klasiklerin elemanları elemanları modaya kalır ve. O geleneksel kıyafeti ve yenilik bir arada alışılmadık uyumlu ve rafine olduğunu yapar.

Kapalı hafif elbiseler soğuk mevsime tayin düğün için yeterince uygundur. genişletilmiş ile Ve, hatta gelinin saydam olursa, kolluklar doğanın sürprizler her türlü hazır olacak.

İspanyol markası üreten enfes ve zarif narin ve romantik düğün kıyafetler – bir döngü ile bir kapalı tipte basit modelleri birçok moda tasarımcıları, aralarında Pronovias ve Patricia Avendaño sundu.

Marka Proviaias a-silhole allegiating, kapalı gelinlik alışılmadık bir versiyonunu sundu ve gömlek kesim sürme ile mermaid.

Dantel

Bir sonraki sezon koleksiyonlarında dantel ve dantel elemanlarının bolluğu sadece şaşırtıcı değil, ama yara kıyafetler bakarak, duyguların bir patlamaya yol açmaktadır, tam dantel yapılmış.

Sadece Zukhair Murada’dan düğün modellerine bakın.

Yolan Cris, Korse Çiçek Motiflerini Kırpma Koruyucu Çiçek Motifleri, Kıyafetin Yemyeşil Etek’ini Dekore Alan Azhura Shantilia’dan Geniş Bir Sınır.

Ayrıca kalıcı dantel detayları ve Flaman dantelinden veya nefes kesici bir kıyafetle flaman dantelli alasondan uçan alevler ile karakterize.

Yarı geçirgen sıkı elbiseye zarif ve şık volumetrik nakış, figürünüzün tüm avantajlarını en iyi şekilde sunacaktır. Sızdırmazlık dantel bazen iki katmanlı bir kıyafetin temeli olarak alınır, burada Ajur kumaşının Tulmarin’i tamamlar.

Aynı zamanda, kıyafet sadece dantel defne veya eteklerden oluşabilir, sırtlar veya dantelli ekler olabilir. Hepsi vücudun hangi kısmının odaklanmak istediğine bağlı.

Geri dönmek

Kıskanılabilir bir figüre sahip gelinler, açık kıyafetler ile mükemmel bir şekilde uydurulur. Dahası, böyle bir görüntü yaprakları unutulmaz izlenimler ve diğerlerinin zevk, gelinin görünüm göz ve bakışlar vakur memnun.

en olağanüstü ve cesur gelinler için modeller geniş bir seçim sağlamak arka yüzünde boyun dekorasyon çeşitli elbiseler oluşur verdi Ricky Koleksiyonu. Bu tür giysiler delikli ekler ya da ön derin yaka tamamlanmaktadır.

Taş geri dekorasyon – moda tasarımcıları zevk moda çözümlerinden biri.

inci boncuk sunan arka Tasarımcılar bir kesim kurmak. Pahalı ve şık görünüyor.

Çıplak arka yanılsama tüm ayrıca dikkat çekiyor.

yarı saydam

Moda tasarımcıları yaygın ayrı ayrıntılarda ve elbiseler kendileri için değil sadece saydam kumaş kullanmak. İnce nakış ve dantel ile peçe, ciltte aslında görünmez, ancak inanılmaz ve şaşırtıcı bir etki üretir.

Silinmez bir gösterim denizkızı elbise gelin bırakın. Böyle bir tarzda yapıldı, şaşırtıcı derecede kadınların avantajlarını vurguluyor. Güvenle, gençlerin uzun süre görüntünün bellekte kalacağı söylenebilir.

Derin dekolte ile

Koşullu “Kalp” nin normal tasarımını terk etmeye karar verirseniz, uygun bir çözüm, örneğin Galia Lahav marka koleksiyonundan kalın bir V yaka çizgisine sahip bir modelin seçimi olacaktır.

Krnolina’yı kullanmadan ve karmaşık bir kaplamaya sahip bir düz ya da biraz karıştırılmış bir mahsulde yapılan böyle bir elbise gelini olumlu bir ışıkla sunacak ve gençlerin rafine tadı gösterecek. Hem gelinin kendisinin hem de zarif tarzının heyecan verici izlenimini terk etmek.

Saten

Soğuk, ancak uyumlu bir saten, moda pistlerinde ışıltıya devam etmemektedir. Birçok tasarımcı, fikirlerini yerine getirmek için tam olarak bu malzemeyi seçer.

Çok fonksiyonlu kumaş, çok çeşitli stiller için idealdir: geleneksel muhteşem kıyafet, sağduyulu geometrik tarzı, basit Yunan elbisesi, şaşırtıcı flickering tarafından emilen geniş bir siluet yelpazesi sunarken.

Inadequance, dantel zıt romantik ışık dalgınlık oluşturma ile saten kombinasyonu. Ayrıca, parlak bir çözüm, gelinin doğasının bireyselliğini ve eksantrenciliğini vurgulayan altın boncuklu veya camlı bir nakış olabilir.

Muhteşem döngüler, zarif, gizem ve lüks gibi elbiseler gibi görünüyor. Düşmüş kumaş gelinin siluetini tamamlar ve her bir Ciddiyet ve Kraliyet Grandisi geleneğini ekler.

Fantezi kesilmiş

Fantezi CRA – gelinliklerin nispeten yeni performansı. Bu kıyafetler ayrı bir tanımlamaya değer. Burunları kullanılan veya pelerin görüntüleri ile tamamlanmaktadır: korse alışılmadık yürütme ile Üst ve etek gibi modeller – Bu iki elementten oluşan görüntüleri içerir.

Ayrıca klasik tarzda yapılmış elbiseler bahsediyoruz. Bir sonraki sezon için, yetmişli yüzyılın başında tercih, sofistike katı hatlarının kullanılması ile karakterize edilir olan, bir kayış yerine kullanılan yarı-geçirgen dokular yanı sıra, sıkılmış büyük yay yapılmış uzun kollu ölçülü.

Çok seviye

Böyle kıyafetler defalarca icra çeşitli moda pistlerde yerine getirmelerine karşın bu modeller kumaşların çeşitli ek katman, kendi koleksiyonlarında hemen hemen tüm moda tasarımcıları kullanılan çeşitli basks yenilemek.

Çok katmanlı elbiseler kişilik karakterini vurgulayan, etkili ve çok sıradışı.

Suits ve tulum

Etek ve elbiseler giymeyi sevmeyen kızların kategorisi için tasarımcılar düğün tulumları ve pantolon takımları yarattı. Genellikle süslemelerden yoksundur ve sıkı bir tarzda yapılırlar.

Yaz düğün töreni için, üst ve eteklerden oluşan pratik kıyafet olacaktır.

Döngü ile

Uzun döngü lüks ve ciddiyetle ilişkilidir. Her zaman alakalı olacak. Ve hangi stil seçerseniz seçin – bir döngünün ana varlığı.

Popüler renkler

Moda Trendleri Gelecek Sezon Sürpriz Olağanüstü Çözümler. Modeller artık dikilmemiş, ancak moda tasarımcıları özellikle bu bölümdeki dikkatlerini vurguladıkları için renk seçimi.

Tabii ki, geleneksel kar-beyaz düğün kıyafetleri hiçbir yerde buharlaşmaz, ancak mercan, krema, altın tonlarının gelinlikleri, sayaçlara onlara katılır.

Sıradışı bir renk, her zaman sofistike, zarif, titremeye devam eden bir kızın görüntüsüne yansıtılmaz. Böyle tonlarda Düğün muhteşem bir maceraya dönüşüyor. Standart dışı renk gelin, sıcak, konforunda çözümleri ve çevrenizdeki insanlar sayesinde yakın bir aile daire içinde kendinizi hissetmek mümkün olacak.

anahat dekorasyon

Moda trendi gelecek yıl retro tarzı bitirme kullanımı olacak. Bu bakışa göre, fırfır, Ryush, saçak ve gizemli ve romantik tahmin görünüşünüzü yapmak diğer şeyleri kullanarak modellere benim dikkat çekmek için makul.

Yaklaşan yıl niteler çekici parlak yüzeyler şekli, yüzden yapay elmas tarafından kıyafetler süslemek için tavsiye edilir. Ve fırfır nakış, taş, onların tandem Gelini olağanüstü ve şık bir görünüm verir.

Tüm yenilikler ve moda eğilimlere rağmen, klasik gelinlik neredeyse tüm kızlar için uygundur ve peri masalından prensesler bunları açmak, hangi hala popülerdir.

Unutulmaz nazik ve feminen gelinin etkileyici bir görüntü – Yeni sezonda tasarımcıların abartılı moda kararlar zengin bir seçim ile ve sonuç olarak gelinler sağlayan çok ilginç ve sıra dışı modellerde somutlaşan edilir.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ceyda Doğan

    Gelinlik modası 2021’de nasıl olacak? Yeni trendler ve tarzlar hakkında bilgi alabilir miyim? İçerisinde hangi detaylar ve kumaşlar ön planda olacak? Fiyatlar genel olarak nasıl değişiyor? Hangi markalar öne çıkıyor? Önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim!

    Yanıtla