1994 – Hayvan ve neyin sene özelliğimizdir?

1994 - Hayvan ve neyin sene özelliğimizdir?

Bir kişinin doğduğunda burç zaman bu segment gezegen bir devredir. gezegenler sürekli hareket, çünkü her bir birey, kendi kişisel ve benzersiz ömrü vardır. Hayvan ve neyin sene özelliğimizdir – Devamı 1994 düşünün.

Genel

bunun ölçülen ve yavaş hayatı ile Doğu asırlık gelenekleri, astrologlar yıllık döngüleri ile ilişkilidir. Doğu Burç duygusal bileşeni açığa çevresiyle, toplumdaki durumuna, onun davranışı ile bir kişinin ilişkiyi açıklar. Her yıl bir kişinin karakterini etkileyen belirli hayvan personifies.

Astrologlar 1994 yeşil köpek yılda olduğu tespit. Başka sürümünde, köpek yeşil ama mavi değildi.

Bu yılın Çin takvimine göre, ahşap köpek olursa olsun gölge, himaye edilir.

Köpek çok dürüst zeki, dost, adil ve ilgisiz olduğunu. Orada o kadar inatçılık vardır ve egoizm. Belirli bir amaca ulaşmak için, bu çalışma ve gün ve gece hazırdır. Ağaç sağ kanala doğrudan enerjiye bir köpek yavaşlık, olgunluk, ihtiyat ve yeteneği verir. O dost, onun yargıları muhatap anlamak ve kabul etmek mümkün değildir. diğer insanlarla işbirliği yapma Onun yeteneği onu bağımsız olmak önler. Bu işaret altında doğan insanlar acelesi yok, ancak tam olarak ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.

Bir köpeğin karakteristik

İnsanlardaki insanlar sağduyulu. Şaşırtıcı değiller, çoğu onları kaldırdığını düşünüyorlar, ancak alıntılar kendilerinden çıkarılana kadar yeterliler. Burada, köpeğin istenmeyen bir şekilde zarar verdiğini gösteren sert dağılım veriyorlar. Dünyayı en azından biraz daha iyi hale getirmek için her zaman kurtarmaya hazırlarlar. Onların sevdiklerine çok ayrılmışlar ve incilerden suçlamaya meyilliydiler. Onlar inatçı, ama hepsi, duygularını ve düşüncelerini doğruca nasıl ifade edeceğini bilmiyorlar.

Birisi dürüstlüklerini ve bağlılığına şüphe ediyorsa, dünyanın çok karmaşık ve zalim olduğuna inanan depresyona kolayca düşüyorlar. En kötüsünü bekliyorlar ve nasıl sevineceğini bilmiyorlar.

Onlar güçlü aile ve ölçülen hayatta kurtuluş arıyoruz. Bu sene doğum İnsanlar özellikle alışılmadık kişilerle kesinlikle duygularını ifade etmek eğimli değildir. Aynı zamanda, sahip olduğu, sakin dolu.

Yeşil yaratıcı potansiyelin gelişimini önceden belirlenmiş. Bu insanlar – aesthetes, antika veya sanat objeleri toplayarak. Bunlar, doğada yürüyüş gelen sergi ve müze ziyaretleri büyük keyif olsun.

sağlıklı olması, onlar spor yapan ve sağlıklı bir yaşam tarzı kurşun edilir.

para ve güç için susuzluk sahip olmadan, iş yerinde strese tabi değildir. tüm karamsarlık rağmen, mutlu olmaya çalış.

Köpek gölgede kalan hizmet edecek şekilde tasarlanmış bir karmik işareti,. O bilmiyor kendiniz için hayat yaşamanın keyfini çıkaracaksınız. Çocukluğundan beri, onların görünümünü geçmeden uzlaşma ve ortaya çıkan tehdit hissediyorum kabul etmiyoruz. Patron elemanı onlara, gerektiği gibi beklemeye hazır olduğu için, onlara analitik bir zihin ve alıntı yaptı. Bu konuda eşit değil.

Erkek

Karakter deposundaki erkeklerin yarısı iddiasız entelektüelleri ifade eder. Malzeme yararları ile ilgilenmiyorlar, ancak işi takdir ediyorlar. Hedefi koymak, onlara ulaşmaya hazırlar, saatin etrafında çalışıyorlar. Ortak bir nedenin yararından çok çalışmayı severler.

Aktif ve birçok kişiyle ortak bir dil bulabiliyorlar ve neşeli bir öfke onları bir ruh şirketini yapıyor. Duygularda ve tezahürlerinde tanınan insanlarla tanınan insanlarla, sık sık endişe yaşadılar.

Bazen köpek melankolik ve Sullen erkeklerinin izlenimini verir. Kendi kendine saygılara sahipler ve yeteneklerinde güvensizliğe sahipler, bu potansiyelini tam olarak açıklamasına izin vermez.

Ama belaya yakın olsaydı her zaman kurtarmaya gelmeye hazırlar. Onlar asalet ve coşku dolu, cesur ve dürüst. Onlar kendi gözlem, saygı başkaları ve yanıt olarak aynı bekleyen ünlüdür.

Onları iyimser olmasına izin vermez hayatta Erkekler köpek şüpheciler,. Onlar açıkça duygularını ifade, ancak istisnai yetenek var biliyorum. Bunlar zor ve yanlış bireyleri tahammül yok. Bunlar ruhsal ve duygusal yakınlık dayalı arkadaşlar seçin. Onlar isteyerek filmleri veya dağ fethetmek için daha restorana gitmek değil, gürültülü toplantılar sevmiyorum. Gurmeler, aslında, aşk yemeye ve egzotik yemekleri korkmadan yemek.

Güzel köpek tutkudan başını kaybeder ve herşey ikinci yarısında hazır. O güvenilir bir ortaktır, ancak güzel nezaket beklememeliyiz. O bir erkek en kapsamlı ve anlamsız eylemler değil, çarpıcı sözler yapmaz ve sevgili hayal vurmak etmeye değil. Herhangi bir durumda güvenebilirsiniz. Onlar birikmesine eğilimli değildir. İyi bir maaş olması, onlar mütevazı bir yaşam tarzı neden. Bunlar pratik ve eyegown lüks kabul etmiyoruz. Erkekler köpekler ikinci, takdir yarısında ve değer aile kararlıyız. Çocuklar onlara neşe verir.

Onlara yakın, kişisel mutluluğu feda etmeye hazır oldukları çok pahalı. Onlar yetenekli ve yetenekli kişilik, ancak kompleksleri nedeniyle başarı elde etmek zor. Başarı sevinci, şüphelerin acısı ve gücündeki belirsizlik tarafından bastırılır. Sürekli olarak desteğe ihtiyacı var ve başkalarını teşvik ediyor.

Kadınlar

Onlar zarafet, güzellik ve cinsellik sahiptirler. Hayattan, esprili ve talep eden ne istediklerini açıkça biliyorlar. Erkeklerden daha fazla tutkuları var. Toplumda mütevazı olmaya çalışıyorlar ve kalabalık ve gürültülü yerler kaçınırlar.

Sabit karakter ve mantıksal düşünceye sahip olmak, kadın köpekler içinde güvensizliği gizler. Gizlidirler, bu yüzden onları kayıtsız ve soğuk olarak düşünürler. Sadece deneyimlerine sadece gerçek bir arkadaş olarak kabul edilenler için güveniyorlar. erkekler gibi onlar da kötümserler, sadece kötü ve şüphe güçlerini bekliyoruz. Onları dinlenmek için izin veren birkaç işi tek seferde yapmayı tercih.

arkadaşlar seçerken, onlar duygusal temas ve ruhsal benzerliği dikkat. Hile ve sahtekarlık cezasını çektirmeye. soruna sabitleneceğini, bunlar hoş olmayan deliğe dönüşür. tasarlandığı gibi bir şey yanlış giderse tüm kadınlar çok ciddi ve kolayca rahatsız olan. Onlar aile yaratılması için idealdir. Onlar bu yüzden şevkle tüm yaptıklarının aittir, seçilmiş biri gerçekleştirmek mümkün değildir ve romantik courtesies bekleyen o duygu verilir. Böyle ifade beklemeden olmadan, onlar mal ve tarihi olmayan ve hediyeler olmadan. İlişkilerinizde, onlar samimiyet ve sevgiyi takdir çoğu.

Bu çocuklara özel dikkat, ailenin çıkarları yaşayan güvenilir eşler ve güzel anneler. Onlar güç ve zenginlik peşinde değiliz ama hayat seviyesi ile karşılanır.

Bu her zaman onun seçilmiş kişi adanmış olacağı anlamına gelmez. Hayatım sonra onun seçilmişler idealini bulma isteğinin bastırıyor.

Onlar için en büyük zevk yardım başkalarına etmektir. aile ve toplum için her şeyi. Onları artık onların meyvelerini değilse getireceğini bilmek için gelecekte daha sonra, önemli olan.

Avantajlar ve dezavantajlar

ahşap köpek temel avantajı onun sakin ve özveri olduğunu. Hayatta Hareketli aşırı duygular olmadan, onlar bilinmeyen eylemleri işlemek yok, ölçülebilir. Toplumda dost: onlar sorulur eğer mükemmel bir üne sahip bu yüzden, her zaman, kurtarmaya gelecek. Onlar prishability, Vicdanımı ve edep sahip bir takım çalışması, her zaman niteliksel çalışmayı gerçekleştirmek biliyorum mükemmel işçiler,.

Onlar açık ve dürüst bir düello tercih değil, entrika.

Ana dezavantajı sonsuz şüpheler. beklenenden sonuç uzaksa Onlar derin kendini analiz yapan. Sonuç olarak, onlar gerçekten önemli bir şey kaçırabilirsiniz. onların yaşam kalitesini azaltan özlü ve endişeli vardır derinlerde. Onlar, herkes ve herkes için dolayısıyla sürekli anksiyete tehlike ile tutarlıdır. Onlar başka görüş kendileri hakkında biriyle çok bağlıdır. Bu köpekler kendilerini dikkate tamamen kendi kendine yeterli tavsiye bilgelik olamaz, olmuyor. Bazen tembellik, soğukluk ve insanlara karşı kötümserlik yeteneklerini fark engel.

Zodyakın astrolojik belirtilerinin açıklaması

  • Koç. Bu işaretin altında umutsuz güreşçiler ve iyimser doğarlar. Bunlar inatçı, ama aşk rutinleri, her şeyde bunu önlemek çalışmayın. tutku salgını, roman baş döndürücü soğutma ve yeni duygular aramaya – – Aşık Kaplan, yıldırım gibi olan bu onların yaşam pozisyonu vardır. Onlar enerjik ve yorulmaz ama inatçıdır. Onlar uzlaşmalar gelmez. Bu en zor durumlarda ellerini vermez ki, doğal iyimserlik olur. Makyaj sürekli övgü ve liyakat tanınmasını gerektirir.
  • Boğa Burcu. Onlar dünyayı geliştirmek için doğarlar kesinlikle eminiz. Onların görüşüne göre, değiştirilmesi gerektiğini, bu onların öğretme ve süslemeleri her şeyi ister. Her şey, onlar aldığı için, göze hitap ve ruh yükseltir. Kendilerine yakın insanları rahatsız edenlere acımasız. Onlar iyilik garip ve ısrarla göstermek. Onlar asil ve bağımsız bir karaktere sahiptir. Başarı inatçı ve sabit emek değil, şans elde edilir. Bunlar yanlış istemem ama nadiren başkaları saygı gösterdiğini kullanmak ve bunları takdir. Onların sözleri hep güven. Buradan arzu aslında daha başarılı bakmak. Bunlar uzun ve acı kırgın ve hakaret endişeli.
  • İkizler. Bunlar, değişim ve öngörülemeyen uzun karşıyayız. Onları eğlenceli ile, ama huzursuz. Rutin onların en büyük düşmanı olan. işareti onlar tiyatroda çalışıyorsanız, bu hayatı buna dönüşecek demektir ki sanatsal olduğu. Tüm bu Zodyak’ın en ikili ve daimi olmayan işaretidir. Aynı zamanda bir bütün olarak durumu, tecrübe ve nefreti ve sevgiyi dikkate alır ve aynı kişiye. hava durumu gibi İkizler değişiklik. Bunlar öylesine büyüleyici onlar o onlara her diyelim güle güle. Onlar haset yatkındır ve onlar kıskanç olduğuna inanıyoruz. Genellikle arkadaş karşısında düşmanları bakın. Birçok onları ikiyüzlü düşünün.
  • Yengeç Burcu. Kerevit Eleman ince deneyimler, yüksek duygu ve zihinsel dürtüleri olduğunu. Birincilik her zaman bir aile koymak. Onun Hakkında onlar hiçbir koşulda özen esenlik. üzüntü başkalarına aktarılır Melancholy, batırılır. Tüm yaşam iniş ve düşme oluşur. Hatta en uygun koşullarla, onlar bir nefes alarak çekilmek. Birçoğu, narsisistik egoistler tarafından onları düşünürler, çünkü çok nadiren asil ve ilgisiz oldukları için. Onlar için, bir şey sırasına göre onur ve şeref, malzeme faydalarını tercih etseler de. Onlar yabancılarla yabancılar, ancak sevdiklerim her zaman lütfen.
  • bir aslan. Aslanlar her yerde farkedilir. Kusursuz bir tadı ve lüks için içten bir aşk var. Bütün parlamaya rağmen, savunmasız bir ruhu var, her şeyde köşeleri elde etmek için, ama hiçbir şey almayın ve FATE’den servet bekleyin. Şans geldiğinde, hak ettiği bir zafer olarak algılarlar. Çevreye bakıyorlar ve eleştirilerce rahatsız ediyorlar, onu acı verici bir şekilde algılıyorlar. Birçok arkadaşı var, ancak sempati yaşadıkları herkese değil. Hatalarınızı onlara erişilemez. Tüm zaferler kendi başarılarını ve başarısızlıklarını göz önünde bulundururlar – düşmanların keçileri. Onlar yanlış materyalistler, sadece gerçek zenginlikleri değerlendirir ve bunun için çaba gösteriyorlar.
  • Başak. Bu işaret duygular ve duyguları dahil sadece yüksek zeka sahiptirler zeki insanları patronating edilir, ama aynı zamanda gereksiz reddetme. Onlar sağlam bir aile yaratmak, ancak bunlar tek başına mutsuz olmayacak. Alışılmadık özenli, onlar düzeltme işlemine tabi tutulacak herşeye dikkat. Onları rencide daha onlar eleştirel kendilerini bir yorum ısırgan sağlayan, başkalarına ilgili bu yüzden onlar, bir kuvvetle gelişmiş mantık ve sezgi var. dışa Çekici, bunlar gölgede kalan, solmaya yapmamayı tercih. Bu nedenle bunlar yanlış değerlendirilir. Bunlar terbiyesizlik, bayağılığı ve aptallığını tahammül yok, bu tahrişe neden olur. Transjarce kendi karakterinde değildir ve onların harcama zeki. Onlar yükümlü sevmiyorum ama borç duygusu doğasında vardır.
  • terazi. Onlar samimiyeti, iyimserlik ve görgü ile ayırt edilir. Onlar borsanın rahatsız olmasına rağmen, çok zor bir görev – halinizi Spoile. Geleceğin öngörülmesine yardımcı olan çok gelişmiş bir sezgiye sahipler. Doğanın aksine: genellikle açık ve neşeli, bazen korkunç canavar olur. Doğal aktif aktivite tam apatiyi değiştirebilir ve bu durumdan onları neredeyse imkansız hale getirebilir. Zayıf yönlerini bilmek, daha rasyonel olmaya çalışıyorlar. Ağırlıklı bir çözümü bile benimsemeler bile, onlar hala bir başkasının görüşüne bağlıdır. Onlar kendi sezgileri ile arkadaş değiller.
  • Akrep. Bunlar, kimseyi büyülebebilen karmaşık, çok yönlü ve çekici kişiliklerdir, ancak paralı askerler için kullanmayın. Yalnızlığın önlenmesine yardımcı olan tutkuların jakuzisi ile doymuş bir kişisel yaşam var. Bu işaret, materyalistler ve gizemli, insancıllara ve düşük tutkuların, entelektüellerin ve nadir saçmalıkların kölelerini verir. Başkalarını umursamıyorlar ve genel olarak kabul edilen gerçekleri ve gerçekleri kabul ettiler. Bir uzlaşma bulmak için onları tam tersine ikna etmek imkansızdır. Uzmanlar, üç tür agresif bir işaret tahsis etti.
  1. Zehirli – sık sık onların saldırganlığı kendilerine karşı yönlendirilir. Onlar kötü, intikamcı, dar ve acımasız kişiliklerdir.
  2. Asil kartallar. En zeki ve daha az bencilce ile ilgili. Onlar doğal adalet ve ihtiyatidirler.
  3. Gri kertenkeleler – zayıflar, aksi takdirde tehlikeyi görürlerdi. Onlar acı çekiyorlar, her ne kadar intikam taşıyanlar ruhun derinliklerini planlarken ve onun tarafından uzanan eli ısırabilecekler.
  • yay Burcu. Hayatta, heyecanla yapılırlar, karmaşık, saçma veya komik durumlara yol açar, ancak hepsi değillerdir. Okçular arkadaş olabiliyor ve arkadaşlarınız için herkes için hazır. Aktif bir zihin geçirerek uyumlu bir şekilde geliştirilirler. Onlar için değer özgürlük, açıklık ve kolaylıktır. Onlar kolay uç içine düşen, düşman makyaj yapmak, aşk kendi sorumluluğunu hissederek, akraba ve arkadaşlarına gereksiz olması. Bunlar ve makyaj herkes ve açgözlü, ilginç finansörler istekli asil idealistler, ne pahasına olursa olsun güç elde etmek isteyen. Kendi immaculateness şekli onlar eleştirmenler duymuyorum ve tavsiyeler kabul etmiyoruz. Onlar sadece kendi eylemlerini etkilemeye çalışmıyorum olanlar ile şirin.
  • Oğlak. Onun için Three balinalar başarı – çalışkan, aklı ve yeteneklerinin ayık değerlendirme. Tüm zorluklara baş ve görevlerin yerine getirilmesini sağlamak için yardımcı olur. Onlar gurur onların zihin, ama başkalarının yerini fethetmek ve onların ilkelerini korumaya yardımcı olmuyor. Bunlar yabancı kişi şirket seviyorum ama insanlar veya koşullara bağlı değil sevmiyorum. Kendilerini gözardı ön planda tutmaları, kompleksleri ile sürekli bir mücadele içindedir. Buna rağmen, onlar büyük egoist olan. liderlik için Onların arzusu harici huzur ve denge arkasına gizlenmiştir.
  • Kova. Bunlar anlaşılması zor olan çok bağımsız ve kendine yeten kişilikleri vardır. Güçlü sezgi sahip olmak, her zaman doğru bir şekilde kullanmayın. Hemen hemen hiç kimse güvenen, onlar duygu ve duygular tutmak. döküntü eylemleri eğilimli olmayan tanınmayan kişilik,. Onlar ikna edilemediği, nadiren kendi fikrini değiştirmek. Onların dostu takıntısı ile komşudur. Gücenmiş köpekler irade intikam, her ne kadar zararla kendilerine. Onlar merak ediyoruz, ama hayatın her tarafını merak bunlar bir şeye bir odaklanabilir. Bu ruhu ihlal, ama onları dahiler yapar. akıl hastası Aralarında çok.
  • Balıklar. Onlar bir baskın melankoli ile sakin bir karaktere sahip. Hiçbir büyük bir yaşam enerjisi var. Onlar omuz omuz için zorluklar hayatta kalmak için tercih. Ama manevi ısının büyük bir rezerve sahip. Onlar kendi tarafında mevcuttur ve yeteneklerinin doğru değerlendirmeleri. Kendileri ironi olmasına rağmen, kendileri ile ciddi bir ilişki gerektiriyorlar. Balıklar, vaatlerini kolayca reddediyor ve görüşlerini günde birçok kez değiştiriyor. Önemlerini vurgulamayı ve çoğu zaman başkalarına yalan söylerler. Zayıflık ve çaresizlik maskesi için tembelliklerini gizlerler.
Daha fazla bilgi edinin  Sıçan yılında doğan Oğlak bir kadının özellikleri ve uyumluluğu

Meslek ve Kariyer

Yeşil ahşap bir köpeğin işareti altında doğmuş kişiler, sakin, rahatlık ve sessizlik seviyorum. Onlar kusursuz ve boyadurlar, ilginç şeyler toplamaya düşkünler.

Bu, ana faaliyetleri bir başkası ile ilişkili ise, yaratıcı alanda kendilerini gerçekleştirmelerine izin verir.

Ne yaparlarsa, en iyisi olmak istiyorlar. samimi karakterini ve her zaman yardıma hazır olduğunu gözeterek, yardım kuruluşları, gönüllüler, hemşireler, sosyal hizmet uzmanları, din adamları çalışan bir çok elde edebilirsiniz.

Onlar kehanetinizi sınırındaki iyi yetenek var. Bunlar riskli operasyonlarda kazandı ve başarılı iş yönetimi için tüm niteliklere sahip.

benevolently yeterince davranmaya ve yeteneği kendisine muhataplar vardır ve iletişimin ilk dakikalarında iyi bir dalga için kurar. Bu bir doktor, avukat, eğitimci veya öğretmen tarafından işe yapmanızı sağlar.

Onlar büyük yüksekliklere elde edebiliriz, ancak konjenital ve düzgünlüğünü yetersizlik bu engeller tartışmalı durumlarda dişlerini arkasında dilini tutmak. Bütün bunlar alınır ne için, her zaman vicdanın yapmak.

Aşk ve Aile

Aşk hayatında mutlu bu işaretin temsilcisini aramak zordur. Onlar her şeyi, herkes hemen istiyorum. Var olmayan avantajlarla seçilirler ve pembe sisin dağıldığında hayal kırıklığına uğrattı. Aşık, sürekli olarak farklılık göstermezler, çünkü ilişkiler ilk etapta değil.

Köpek ihaneti, cinsel alanda birkaç ortak olabileceğine inanan köpeklere aittir.

Aileye aileye davranırlar, çok adanmış ve ailenin çıkarlarında yaşıyorlar. Her zaman sevdiklerini desteklemeye hazırlar. Ama onlarla yerli kolay değil. Çocuklara sınırsız sevgiyi beslerler ve tüm yaşamlarını sürdürmeye hazırlarlar.

Uyumluluk

Astrologlar bir burç oluşturdu Çin zodyaklarının diğer belirtileri ile köpek uyumluluğu.

  • Tavşan ile karşılaşma (kedi), Köpekler en iyi niteliklerini ortaya koyuyor. Ortaklar birbirlerini mükemmel bir şekilde tamamlar ve her şeyde destek.
  • Maymun ortağın saflığından yararlanmaya çalışacağım. Evliliğin temeli sabırlı ve köpeğe bağlılık olacak, ancak bu birliğin uzun süresine inanmak zor.
  • Bombalı Tam güvene dayanan aile cozinessinin huzurlu bir atmosferi yarattı. Bu hemen olmayacak, çünkü her iki ortak konservatif ve benzer karakterlere sahip.
  • Tigrome ile Hassasiyet ve zihniyet ile karşılıklı çekimde anlaşılır. Ancak evlilikte, karşılıklı anlayışı, saygı ve güven temelinde hüküm sürmesi gerekir, çünkü her iki işaret – liderler.
  • Sıçan ile Sezgisel düzeyde tam bir anlayış. Evlilikte güven ve karşılıklı saygı olacak. Bir erkek bir köpek ve bir kadın en uygun ittifak, – sıçan.
  • Ejderha ile evlilik iyi bir şey beklemiyor ve birkaç yıldır sona erdi. İlişkinin başında, köpeğin başarısını çekecek, ancak daha sonra çatışmalar olacak.
  • Yılan ile Hızlı bir roman geliştirmek. İlk aşamada, ayrı olarak yaşarken romantizmle doludur. Birkaç yaşındayken, çift tüm olumsuz karakter özelliklerini fark etmeye başlar.
  • At ile birlik Başarılı olabilir. Ortaklar birbirlerini yumuşatır. Fakat evlilikte yeni bir şey hissetme arzusu evli ihanetleri tetikleyebilir.
  • Keçi ile (koyun) İlişkiler sorgulanabilir. Bir köpek gibi sevilen birini desteklemesi gerekiyor. Buna ek olarak, bulutlarda bükülmek için kullanılır ve PESK ikna olmuş bir gerçekçidir. Evliliğinin sürekli çatışmalar eşlik ediyor.
  • Bir horozla şüpheli uzun vadeli ilişkiler çünkü köpek övünmeklerini rahatsız ediyor. Horozun tolerans göstermediği ortağı sessiz değil ve eleştirmiyor.
  • Birlik köpeği + köpek Uyum var. Eşit derecede dünyaya bakıyorlar ve evlilikte eşitliği hükümlayıp sakinleşir. Samimi alanda yenilikten kaçıracaklar.
  • Bir domuz (yaban domuzu) ile İlişkide gerginlik yok. Karakterleri benzer. Sempati ve anlama hemen ortaya çıkar. İyimser ve nazik domuz seçilen kişinin karamsarlıkla başa çıkmasına yardımcı olur. Bu evlilik mükemmel yaklaşıyor.

Köpek yılında doğan insanlar hakkında daha fazla bilgi edinin, aşağıdaki videoya bakarak öğreneceksiniz.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ege Çetin

    1994 yılında hangi hayvanlar ve olaylar seni özgün kılan özelliklerimizdir?

    Yanıtla