...

Aloe Vera Sovyet daireler yetiştirildi Neden

Aloe Vera, her Sovyet dairede neredeyse görülebilir. Hostes sağlık ve güzellik bakımı onu kullandı.

Aloe Vera Sovyet daireler yetiştirildi Neden

Aloe – Halkın Kaçak, hepsi olumlu özelliklerini listelemek, ancak çağrısını elinden geleni en az bir çift izin zordur.

Cilt nemlendirici Aloe

akşamları, hostesler Aloe kesilmiş ve buzdolabında temizlenmiş. Outro O cilt nemlendirici için mükemmel bir yardımcı olur! Soğuk yüzey engel olarak gözenekler daralır ve yüzleri, oval vurgular.

Aloe da yerine bronzluk krem ​​kullanıldı: onun ıslak doku travmatik cilt güvence. Son olarak, bitki uygun olan ve tıraş için bir araç olarak – bu deri ve önler tahriş nemlendirir.

Saç maskesi

Şimdi piyasa saç bırakarak doludur, ancak bu yoktu önce, yani Sovyet güzellik aloe kullanılan. Onlar patates püresi içinde yoğrulur ve saçını uygulanan, yapraklardan eti çıkardı. 10 dakika yıkandı, sonra.

Ama bu her olmadığını can tavşanı aloe! Ayrıca, bitki yaramaz bukleleri yerleştirilebilir. Bunu yapmak için, avuç içinde suyu ısıtmak ve sonra saç uygulamak.

yaraların iyileşmesi için Aloe

Aloe hızla istenen sonuçları elde sağlar yaraların tedavisinde: Etkilenen alanı uyuşturmak için, yarayı dezenfekte, inflamasyonu azaltmak.

evler sıvaları olmasaydı, aloe küçük kareler halinde kesilmiş ve ışınları uygulanan: o sıyrık veya çizik olup olmadığını. Ayrıca, bitki dişeti hastalığı ile yardımcı olur.

gastro için araçlar

Kabızlık sırasında kullanılan bu yüzden Aloe, laksatif etkisi yoktur. 200 mi. suyu 50 g ile karıştırın gerekir. Bal – Bir gün kullanılan iç olabilir. Optimum seçenek: 1 saat. içme suyu, 3 Resepsiyonda kaşık. Tedavi: 1 gün.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Jülide Yılmaz

    Aloevera bitkilerinin Sovyet dairelerinde yetiştirilmesinin sebebi nedir? Herhangi bir avantajı ya da amaçları mı var?

    Yanıtla