...

Babuskin Göğüs: Stilistler, bu sonbaharda eski şeylerde şık bulabileceğini söyledi

Ünlü Blogger ve Stilist Anna Hernandez Yağmur hangi şeylerin olduğunu iddia ettiğini söyledi Şık sonbahar. Şık olmak için, şimdi pahalı bir butike gitmenize gerek yoktur, eminim Anna, çünkü geri döndüler 1970’lerin Retro Eğilimleri, Bu nedenle, birçok moda, çoğu zaman antlesolün göğsünde, teminatta, oturum açmasında, antesolün göğsünde depolanan bir çok moda bulunabilir.

Görme zamanı ve Kendin için Seç Yeni Eski Modaya Var, Anna şeyler.İlke dikkat etmeye değer nedir?

Babuskin Göğüs: Stilistler, bu sonbaharda eski şeylerde şık bulabileceğini söyledi

1. Prutted elbiseler ve geniş kayışlar

Önümüzdeki sezonda takip ediyor beline odaklanmak. Volumetrik şeyler artık iptal edilmedi, ancak annelerimizin ve torunlarımızın yaklaşık dört yıl önce giydiği geniş kayışları ve kayışları “kurtaracak”. Cesurca geniş bir kemer ve elbiseye ve ceketi ve hırka’ya uygulayın.

Bel konusundaki bir durumdaysa, bacakların hafifliğini vurgulamak daha iyidir.

2. Geniş omuzlar

Yine moda. Doksanlı yılların, yağmurlukların ve paltoların hipertrofik omuzları olan ceketleri teslim etmekten çekinmeyin. Trendli küçük bir büyüme ve ince figürün sahipleri, hareket ederseniz dikkatli olmalı, görüntü modaya uygun değil, ancak komedy.

3. Deri ve Velvevet

Bilişim Teknoloji – Gelecek sonbahar için en popüler iki malzeme, Eminim Anna. Eski stoklarda cesurca madencilik veya ikinci el deri elbiseli veya kadife pantolon yüksek bel ile satın almak.

Deri ceket veya ceket bulmak için şanslıysanız – Mükemmel bir ek olacak.

Bu kumaşlar hacimlerinizi görsel olarak arttırır ve bu nedenle bu gerçek, ekstra hacimleri ve kilogramları gizlemek isteyenlere dikkat etmelidir.

4. Hücre

Damalı baskılar – bu sonbaharın gerçek bir hit. Bu tür şeyler kot pantolon, klasik pantolonlar, eteklerle, herhangi bir şeyle giyilebilir. Hatırlamak sadece önemli olan, Anna büyük hücreli harici hacim verir ve bu nedenle büyük bir hücrede şeyler thinm ve minyatür kadınları giymeli ve küçük hücreli kılık aşırı hacimleri için uygun olduğunu söylüyor.

5. Victoria tarzı

aniden büyükannesinin göğüs, Viktorya yaka ve dere ile bluz derinliklerinde varsa, şanslı düşünün. canlandırmak ve cesaretle aşınma, sunun – şimdi yine çok moda var. doğa cömertçe size büyük bir baskın verdiyse, o zaman ben Catherine Büyük bir abide dolayı büyük görünmüyor için böyle bir eğilimden vazgeçmek daha iyidir.

6. Romantik şeyler

Ryushechki, kuğu, yaylar ve ruffles tekrar döndü. Herhangi bir düzenlemede, formda, malzeme sen antleesoles üzerinde bulacaksınız, kesinlikle hepsi kullanılan olacak olan.

7. Kare burun ayakkabılar

Genellikle bu tür bir çift her aile stoğa. Kural olarak, onlar anne ya büyükanne düğün bir anı olarak saklanır ve bu nedenle bu tür ayakkabılar korusun olmayacak. Hiçbir yedekler varsa, sakın üzülme – Üreticiler yakalandı eğilim ve aptal burunlu farklı çizme ve ayakkabılar üretmeye başladı.

Anna bu sonbaharda yetmişli ve seksenli stili ile doymuş olduğunu bütün gidecek hatırlattı. Pantolon-tutkal bir Coquette ile pantolon, etek döndü, uçan arı ve papyon yanı sıra farklı ufak şeylerle elbiseler – baubles, bracelestics, eski masif hairpins.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Hakan

    Bu eski şeylerden ne gibi şık bulabiliriz? Hangi trendler dikkat çekiyor? Herhangi bir öneriniz var mı?

    Yanıtla
  2. Fatoş Doğan

    Okuyucunun adına bir soru soralım: Eski şeylerle şık olmak için stilistler hangi önerilerde bulunuyor?

    Yanıtla