Bu kızın olağanüstü bir gelinlik görmek, gelin aynı şeyi istedi

Taylor Ann Linko – Parlak Kişi. Ve onun düğün kıyafeti olması onun oldu. Genç sanatçı, basit bir beyaz elbiseyle evlenmek istemiyordu, her şeyin yaptığı ve özel bir günde küçük bir gökkuşağı eklemeye karar verdi. Uygun bir elbise bulma, kız bir hafta boyunca renklerin bir kombinasyonunu seçti ve daha sonra ateşli boya ile etek lekeli.

Bu kızın olağanüstü bir gelinlik görmek, gelin aynı şeyi istedi

Böyle değil

Elbise, akrabalar ve arkadaşlar Taylor arasında büyük bir başarıydı, ancak bu sınırlı değildi. Her nasılsa, sabah, kız, Facebook’taki sayfasına gitti ve yabancı kızlardan gelen mesaj sayısından şok oldu … ondan onlardan onlardan aynı şaheser yaratmasını istedi. Taylor’un elbisesinin bir gazeteye girdiği ortaya çıktı ve her şeyin seçkin gelinlik hakkında öğrenildiği. Ben kendimi bilmiyorum, kız, popüler bir trend ateşli veya suluboya, gradyanlı elbisenin başlangıcını koydu.

Taylor, çünkü çocukluk, yaratıcılık hayatında para kazanmayı hayal etmek, fırsat için kavradı ve stüdyosunu açtı. Şimdi, yaratıcı bir kız, gökkuşağının tüm renklerinin benzersiz elbiseleriyle diğer gelinleri memnun ediyor. Bu eğilimi nasıl buldun??

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Vildan Çetin

    Bu kız nerede olağanüstü bir gelinlik görmek istiyor?

    Yanıtla