...

Daha önce hiç olmadığı gibi, doğru bir şekilde takdir edecek 5 faydalı hediye

Yeni yıl için bir şey special vermek istiyorum ve onlar kullanışlı olacaktır olması arzu edilir. Tabii ki, tekrar figürler, çorap veya daireler satın alabilir, ancak orijinal gösterebilirsiniz.

Daha önce hiç olmadığı gibi, doğru bir şekilde takdir edecek 5 faydalı hediye

Bu listeden gelen hediyeler, hem ebeveynleri hem de büyükanneleri memnun edecek. Bir not al, teşekkür edemezsin!

Banyo için tuz

Kışın, sıcak bir küvette oturmak için birçok sevgi, neden bu olayı faydalı yapmıyorsunuz?? Bütün aile için bir karışım toplayabilirsiniz, şimdi birçok üretici bile bebekler için bir tuz üretiyor.

Masaj

Yorgunluk vücutta, özellikle işten sonra birikir. Ancak masaj bu yorgunluğu ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Piyasa geniş bir yelpazede sunar: Sırt için eller veya boyun için cihazlar var. Satın almadan önce kontrendikasyonlarla tanışmayı unutmayın.

Yemek pişirmek için gadget’lar

Bir blender, mikrodalga, kahve makinesi gibi cihazlar kahve makinesini engellemez! Sizin yakın kişi çünkü daha hızlı akacak fonksiyonel gadget pişirme ile, böylesine faydalı şey ile memnun olacaktır.

Faydalı tatlılar

onlar yararlı maddeler ile vücudu tedarik edecek ve aynı zamanda onlar ruh yükseltecektir çünkü iyi. Yüksek kaliteli bal, örneğin, havuç ya da pancar bitkisel fiş (sunabilir. Bu arada,) kolayca kendiniz yapabilir gibi, fındık veya reçel.

Bir çay seti

ruh ile sunulan güzel kutuları, çay – mükemmel bir hediye değil mi? uzmanlaşmış mağazalarında sizi kullanışlı katkı çay satın alabilirsiniz – tonik ya da rahatlatıcı. Sen karabuğday çay seçebilirsiniz – o moda şimdi. Bir bütün seti toplayabilir: zencefil veya bölme ile meyve çayları çocuk ve erişkinleri.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ülkü Aydın

    Okuyucunun adına bir soru sormak için Türkçe olarak 500 karakterden fazla olmayan kısa bir yorum yazalım: Sizce daha önce hiç alınmamış, doğru bir şekilde takdir edebileceğimiz 5 faydalı hediye nedir?

    Yanıtla