İlk defa: nasıl daha önce hiç yapmadım varsa, şapka giymek öğrenmek

Şapka – isteyerek yaz gardırop doldurmak moda sevimli headdress,. Ama herkes onları giymek çözülür: Bir o şapkalar gülünç görünüyor, diğerleri onları giymek için nasıl bilmiyorum.

aşk şapkalara, onları şık görünüm ve görüntülerin çeşitli doğru birleştirmek nasıl? Daha sonra öğrenirler.

İlk defa: nasıl daha önce hiç yapmadım varsa, şapka giymek öğrenmek

şapka seçmeden önce, bazı kuralları bilmek gerekir:

  • şapka (o gözleri uçar ve kapatır böylece, kabul edilemez) Kafanın boyutunda olmalıdır+
  • buna değer örneği, keçe için, kaliteli malzeme üzerinde bir bahistir böylece Şapka, uzun süre moda olacak+
  • Duygularınıza kulak verin: şapka daha iyi yapar, sizi süsleyen varsa, o size uygun olduğu anlamına gelir+
  • Şapka malzemesi sezona yaklaşmalı (yaz için – saman, sonbahar – keçe).

Evrensel seçenekler Canchildren ve Fedor şapkalarıdır. mağaza onları kodlayın. Eğer istersen – görüntülerle deney yapabilirsiniz.

Plaj dinlenme

Yaz cesaretle bir hasır şapka kullanın ve şehrin takılabilir. Birçok seçenek vardır – Ana aynada kendinize ister olmasıdır. Mayo, hafif elbise, etek ve t ile kombine şapka. NS.

Günlük tarz

Cesaretle rahat bir görüntüde bir şapka sığdırmak! Dekor, yay ve rhinestones olmayan bir model seçmek en iyisidir. nötr renkler tercih: siyah veya gri. Resminizde parlak bir eleman olmayacak, ancak aynı zamanda güneşten korur.

Tarih

Topuk ayakkabı, akan siluetleri ve ışık elbiseleri mükemmel bir şapka ile birleştirilir. seçerken, bir randevu gidecek yerden kovmak için gerekli olduğunu ve hava koşullarından. Şapka – kendi içinde ilginç bir aksesuar, bu yüzden parlak bir elbise satın almaya gerek yok.

Referans için: restorana bir tarihte giderseniz, dolap bırakın. Görgü kurallarına göre, bir masa veya diz koymak imkansızdır.

Ofis

İş takım elbise ve şapka – kusursuz tende! Bir ofis görüntü için, yukarıda sözü edilen aday şapka veya Fedor. İş yerinde, tabii ki, şapka bunu onun içine boyayabilirsiniz ama işe ve sonra kaldırmak zorunda kalacak!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Kaya Özkan

    Merhaba! Şapka giyimi hiç denemediyseniz, nasıl daha önce hiç yapmadınız? Şapka takmak için önerileriniz var mı? Hangi tür şapka tercih edilmelidir? Şapka takmanın incelikleri hakkında bilgi verir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim!

    Yanıtla