...

Eşarp yerine kazak: Bu sonbaharda şaftulu tüm not alması gereken soğan

Bu sonbahar bir eşarp satın almaya değer değil – eğer bir kazağınız varsa, mükemmel şekilde değiştirecek. Tabii ki, silindirleri olmayan ve iplik yapmadan kaliteli bir kazak hakkında konuşuyoruz. Trendy Yay, bugün daraltıldı.

Ayırmak ve aynı anda ısınmak istiyorsanız – nota böyle bir yay aldığınızdan emin olun.

Eşarp yerine kazak: Bu sonbaharda şaftulu tüm not alması gereken soğan

Şık ve sıcak

biz de bunun üzerine üst giysilerin altında sıcak kazak giymeye alışık değil çünkü çoğu için, böyle bir deney, kabul edilemez görünebilir. Moda endüstrisi uzmanları, başka koşullar altında. Streetail size cesaretle ceket, bluz ve hatta kat üzerinde bir kazak kravat kızlar görebilirsiniz.

Favori kazak yeni bir şekilde takılabilir. omuzlarında bağladı, o sadece sıcak, ama aynı zamanda şık yapmaz.

çocukluk tanıdık bu eğilimin Birçok – o zaman kazak ısınmak için omuzlarına koymak veya edildi çıkarmak için hiçbir yerde oldu ve sıcaktı bu nedenle.

Triko kadar bağlı olabilir:

  • Kazak+
  • elbise+
  • Shirtash+
  • mikrofon+
  • Hud+
  • ceket.

Mutlak Direk Hav sezon – kazak, kayıtsızca omuzlarında atılmış. Bazen gerçekten eşarp yerine kullanabileceğiniz. Trend çok basit, ama modern ve alakalı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Emre Yılmaz

    Bu cümlenin anlamı tam olarak anlaşılamadığı için, soru sormak biraz zor olabilir. Cümleden neyi sormak istediğinizi veya daha fazla ayrıntıyı belirtir misiniz? Neyi kastediyorsunuz?

    Yanıtla