Günde 16.000 kalori: Farklı ülkelerin güzelliğinin garip idealleri

Herkes, güzelliğin göreceli bir konsept olduğu ifadeye aşinadır, ancak, her ülkede bunun hakkında fikirler var.

Günde 16.000 kalori: Farklı ülkelerin güzelliğinin garip idealleri

Bir ülkede başka bir deformasyonda çekici olarak kabul edilir. Farklı ülkelerin güzelliğinin “garip” ideallerini öğrenelim.

Japonya: İTÇ

Japonya’da, eğilimde bir EBA var – bir eğri dişi var. Japonlar, dişlerin eğrileri nedeniyle, yüzün inanılmaz derecede sevimli olduğuna inanıyor, bu yüzden erkekler ve kızlar dişçiye önceden yazılmıştır. Herkes kendi diş eğrilerini yapmak ve hastane koridorunda bir fiş oluşturmak istiyor!

Yeni Gine: Vücuttaki Desenler

Bazı ülkelerde, Afrika, izleri uygulayarak yaratılan vücuttaki kalıpları yayar. Kadınlarda böyle dövmeler güzellik işareti olarak kabul edilir. Bu arada, gelişmiş ülkelerde bile daha acımasız bir görüntü yapmak için şoka başvurdu.

Moritanya: şişman yağ

Moritanya’nın kadınları, mide üzerinde şişman kıvrımları yoksa pratik olarak evlenme şansı yoktur. Anne, ayrıldıkları özel çiftlikler için kızları verir. Moritanya kadınların kalori ürünleri günde 16.000 kaloriye ulaşabilir!

Myanmar: Kadın-Zürafalar

Myanmar – Kadınların Ülkesi Zürafaları. Padaung kabilesinde, kadınlar pirinç halkaların boynunda yaşıyor. Boynun daha uzun olduğu düşünülür – daha güzel. Ek olarak, bu tür halkalar kadınların kimliklerini korumasını sağlar.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Funda Yıldız

    Bu makalede belirtilen ülkelerin garip güzellik idealleri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Bu idealler neden garip olarak nitelendiriliyor ve toplumlarda nasıl algılanıyor? Hangi faktörler bu ideallerin oluşumunda etkili olmuştur?

    Yanıtla