...

Hatta karmaşık yapmayın: utangaç değildir, küçük bir büstü ile yıldız derin yaka ile kameraların karşısına görünmesini

onun örnek, bu ünlüler en güzel formların 90/60/90 sahipleri sadece olabileceğini klişeleri ihlal.

Hatta karmaşık yapmayın: utangaç değildir, küçük bir büstü ile yıldız derin yaka ile kameraların karşısına görünmesini

Bu kadınlar “dünyanın en güzel” listesinde içine düştü ve kimse onların küçük büst boyutunu utandırdı.

Keira Knightley

Keira Knightley – sıfır meme boyutunun sahibi, o filmlerin çeşitli oynadı iken. Doğru, bazen bir çift yardımıyla başvurmak zorunda kaldı ve baskınında “Karayip Korsanları” filminin setinde o silikon pedleri yerleştirilmiştir. mizah 36 yaşındaki aktris onun küçük meme ifade eder ve herhangi bir işlem yapmaya gitmiyor.

Vanessa cennet

Ergenlik, birçok kızlar gibi, Vanessa Paradi onun küçük büstü utangaç ve onu gizlemek için toplu kıyafetler seçti. Ancak, o plastik yapacağım değildi. gazetecilerle görüşmeler birinde, model o “hakkında büyük memeli” hayal itiraf kez – Bu onun dediği tam olarak nasıl, ama sadece rüyalarda kalır gibi görünüyor.

Kristen Stewart

Kristen Stewart, onun cinsel yönelimini gizlemez ve bu bir çift o “erkek” olan baskın bir rol oynar ve bu nedenle göğüs artırmak istemedim – karşı cinsi çekmek için o sadece gerek.

Bir kez, bir gazeteci ile bir konuşma Kristen rolü için çaba gösteriyorlar hazır olduğunu itiraf. Filmde “Kişisel alışveriş”, örneğin, o çıplak poz verdi ve izleyiciler onu küçük göğüsleri gördü.

Charlize theron

45 yaşındaki aktris hala küçük büst rağmen Hollywood’un en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilir. Paparazzi’ye yabancı değil ve plaj tatilinde vurulduğunda göğüslerini gizlemez. Charlize Theron Christian Dior ve John Galliano gibi böyle tanınmış tasarımcılar ile çalıştı. Önemli olan – özgüven!

Cara Delevingne

Kara Cara Delevingne, Parlak Kariyeri ve Kusursuz Şekil – Hiçbir Göğüs Yok Etmiyor! Kara 2012 ve 2014 yılında “Yılın Modeli”, Büyük göğüslü modelleri arasında öne oldu.

bilinmeyeni, ya da o bir cerrahın bıçak altına gidip gitmediği o kadar çok çekti ama Dior’dan sonbahar-kış koleksiyonu 2019-2020s ait gösterisinde o a çıktı – Ancak, her nasılsa o çocukluğundan beri o büyük meme istediğini itiraf Derin yaka onu göğüs genişlemiş vurgulayan ile elbise.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ahu Yılmaz

    Sizce nasıl başarabiliyor?

    Yanıtla