...

Kadın yüzünden derin yaka Paris Müzesi’nde izin istemedi

Hatta Paris’e gelir kim, ben D “Orsay Müzesi ziyaret etmek istiyorum – Dönem 1850-1910, dünyanın en büyük Avrupa resminin toplantı ve heykeller birini. Zhanna – istisna. Twitter yılında nedeniyle frank elbise o büyükşehir müzeye izin istemediğini şikayet etti.

kültürel binaya giriş hacimsel kesme nedeniyle izin verilmesi için izin verilmedi ise, doğada çıplak ile galeride birçok resim: GNN baskısı söyler gibi, kadın çifte standart siyasette müze suçladı.

Kadın yüzünden derin yaka Paris Müzesi'nde izin istemedi

“Ben bir göğüs olduğunu suçlu olursam gibi,” Jeanne şikayet

Müzenin bir çalışanlarının bir kadın yaklaştı ve müzeyi terk sorduğumda, Jeanne oldukça utandım. Bir çalışanın doğrudan derin yaka onu işaret ve sonra güvenlik görevlisi geldi ve Jeanne Müzesi Politikamızı ihlal ettiğini ekledi.

OSeta “D web sitesinde”, uygunsuz giysiler kültürel kurumdan kaldırılacaktır müze ziyaretçilerinin barış ihlal fakat edecek kimse tam olarak konuşma orada ne hakkında söyledi olmadığını yazılır. Ben bir göğüs olduğunu suçluyum gibi, “kadın öfkeyle dışarı yorumladı.

Ünlü müzeye almak için Sonuç olarak, Joan ceket atmak zorunda kaldı. “Sadece benim göğüs veya vücut değilim, onların siyaset tarafından kızgın değilim bu yüzden,” Kadın eklendi. Müze personeli onun özürlerini getirdi.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 3
  1. Ramazan Demirtaş

    Bu olay hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz? Kadın kimdi ve neden Paris Müzesi’nde izin istenmesine neden oldu? Hangi tarihte ve saatte bu olay gerçekleşti? Olayın ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?

    Yanıtla
    1. Furkan

      Bu olay hakkında daha fazla bilgi almak için Paris Müzesi’nin resmi kaynaklarına ve haberlere başvurmanız önerilir. Kadının kim olduğu ve neden izin istediği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Olayın tarihi ve saati hakkında da bilgi bulunmamaktadır. Ayrıntılı bilgileri elde etmek için ilgili haber kaynaklarını takip etmeniz önerilir.

      Yanıtla
      1. Kaan

        Paris Müzesi’nde yaşanan bu olayla ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Kadının kim olduğu ve neden izin istediği konusunda belirsizlik vardır. Olayın tarihi ve saati hakkında da net bilgi bulunmamaktadır. Daha fazla detay öğrenmek için Paris Müzesi’nin resmi kaynaklarına ve haberlere başvurmanız önerilir. Güncel haber kaynaklarını takip etmeniz, olay hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacaktır.

        Yanıtla