...

şimdi o aynı anda tüm duyguların yüzüne yansır böylece Dolgular Çin’i sakat

Çinli kadınlar genç yaşındaki onların görünümü ile deney seviyorum: plastik cerrahi yapma, enjeksiyon. Bazen her şey başarıyla geçer, ancak vakalar da vardır.

güzellik prosedürlerinin 29 yaşındaki fanı doğru böyle bir sonuç beklemiyorduk … Ve şimdi, kıza göre, o aynada korkunç oldu.

şimdi o aynı anda tüm duyguların yüzüne yansır böylece Dolgular Çin'i sakat

Felç yüz siniri

Zhao kırışıklıklar kaldırmak istedi, Hangzhou kozmetoloji kliniğine ele. O, çoğu kız, yüzün İdeal oranlarda hayal ve umut gibi Çinli uzmanlar onu hayatın hayal somutlaştırmak yardımcı olacağını.

Ancak, prosedür Zhao kabus döndü. 7 gün enjeksiyondan sonra, kız yüzünün sol kısmı felç ile uyandım. Şimdi onun kaş lanet, dudak bükülmüştür ve sol göz “yakın istemiyor.

Zhao için, böyle bir işlem, ilk kez değil. O enjeksiyonlar başvurmak için kullanılır, ama her şey iyi gitti. “Artık kendime bakıyorum ve ölmek istiyorum” onun deneyimleri Zhao ile ayrılmıştır.

Şimdi kız değil sadece pişman olmadan aynada kendisine bakamıyor, ama yiyemez. Ona yiyecek çiğnemek için çok zordur. Doktorlar ellerinde tarafından yetiştirilen – onlar kızın yüzü zamanla kurtarabilirsiniz olup olmadığını bilmiyorum.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Deniz Yılmaz

    Ve tehlikeli bir yer haline getirir. Bu durumda, bu dolguların neden böyle bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Çin’deki sakatlıkların sebebi nedir? Bu durum ne kadar yaygındır ve önlemleri var mıdır?

    Yanıtla