...

Kedi Sergisi Katılımcıları Katsburg Yüklü Yeni Kayıt Rusya

Sermayenin sergisinin onda biri, 7 Mart 2020’de düzenlenen “Katsburg” gösterdi, bir kayıt belirledi. Moskova’da düzenlenen bir yıldönümü etkinliği, Rusya kayıtlarının kitabını vurdu. Ve bunun nedeni dört bacaklı katılımcıların sayısıydı – 1251.

Sergiye yönelik ziyaretçiler, üreme Rus ve yabancı fidanlıklarla uğraşan 50’den fazla nadir bulunan Kear ırkı görebildi.

Kedi Sergisi Katılımcıları  Katsburg  Yüklü Yeni Kayıt Rusya

Sergi etkinliğinin organizatörleri, bu muhteşem şovun gerçekleştiği sayesinde tüm katılımcılara ve uzmanlara minnettar. Katsburg Kedileri Şehri her zaman çok sayıda sevgili ve profesyonellerin dikkatini çekiyor, bu yüzden kedilerin uzmanı için, bu olay farkedilmeden bırakılmadı.

Dört bacaklı katılımcıların değerlendirilmesi, referansı gerçekleştiren, 5 felinolojik sistem uygulayan profesyonel hakimler verdi. o kazananı belirlemek için gerekli olduğunu ve aynı zamanda “Kent Citizen Onursal Sığır” başlığını ödül – sergisinde 1251 katılımcı kolay değildi ver.

adli tahminler yaptıktan sonra, kazanan, takma Xtreme Jasper * RU cins kedi ırkı, denirdi. kedi, Natalia Sienko sahibi zafer sevinç gizlemek ve gururlu onun hayvan haklı olduğunu değil.

Yıldönümü sergi-gösteri organizasyonu bu yana ilk kez, bir aday tanıttı “Yılın Kedi”. ödül kazanan Rusya’nın tüm için değil, aynı zamanda bütün dünya için sadece meşhur oldu, onun sahibi ile Vladivostok Moskova’dan uçuş yapılmış bir rahatsız ve sonsuz sevimli kedi Victor,. kamu rezonans kaldırdı kedi, zor Flight günü, hemen hemen tüm önde gelen Rus ve büyük medya bilgisini yazdı. Ödül Kedi Victor sunumunda izleyicilere bir telaş toplandı.

evcil hayvanların taşınması konusunun, Kotu Viktor sayesinde devlet düzeyinde görüşmek geldi, sorular gemide hava taşımacılığı ile ilgili hayvanlar için mevcut uçuş kurallarını revizyonu hakkında yetiştirildik nereye sergi çerçevesinde, konferans, yaratıldı. Konferans katılımcıları tartışmalara esnasında oluşmuş Teklifler Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanlığı transfer edilecektir.

Sergi “Katsburg” desteklenen ve hayvan barınakları, yerleştirilen standlarda sayesinde birçok hayvan sahiplerini buldu. Olay Moskova “Sosyokültürel Rehabilitasyon Diana Gurtskaya Merkezi” dan engelli çevirmen katıldı. şarkıcı bizzat sergi, çocuklarla tebliğ ve sahnede gerçekleştirildi katıldığı. çıktı hem misafirler ve katılımcılar için Tatil çok ilginç ve unutulmaz doymuş edilecek.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tarkan Yıldız

    Bu metni okuyan sizin adınızı taşıyan bir kişi adına bir soru sormak istiyorum. Kedi Sergisi’ne katılan Katsburg’un yeni kaydı Rusya’da yapıldı mı?

    Yanıtla