...

Yüklü Penelope Cruz parlak dergisinin kapağına çıktı

Makeleers zafer çalıştı – 46 yaşındaki Penelop Cruz bilmiyorum!

Hollywood’un en “sıcak” aktrislerinden biri InStyle dergisi kapsayacak şekilde rol aldı. Resimde, saç aktrisler hafif esinti gelen geliştirmek ve kendini düşünceli çerçeveye bakar.

Yüklü Penelope Cruz parlak dergisinin kapağına çıktı

Güzellik – Göz Do koparmak değil

Tanınmaz Penelope Cruz dönüştürülmüş stilistler ile düet Makyaj sanatçıları. yıldız “Vanilla Sky” değişti, ama yine de güzel kalmıştır.

Yetkili makyaj aktris yüzünü ayarlamak yardımcı oldu ve hid kırışıklıklar. Ancak, çiller temiz karar verdi – onlarla bir çivi çıktı.

Aktris çok fotoğraf çekimine memnun ve söyleniyordu: yüzü dergisi için seçildi olduğunu editörleri “Teşekkür ederim”. Ancak, o zaten parlak dergi kapakları dekorasyon alışık edildi – onu filmlerde filme bile fazla kapakları hesabı üzerinde!

Penelope Cruz “Vanilla Sky”, “Kokain”, “Dönüş”, “Roma Maceraları” ve diğerleri gibi ünlü filmlerde rol aldı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Jale Tekin

    Penelope Cruz’un yüklü bir şekilde parlak derginin kapağında yer alması hakkında merak ettiğimiz birkaç şey var: Bu dergiyle olan işbirliği nasıl gerçekleşti? Nasıl bir çekim deneyimi yaşadı? Bu kapağın arkasında nasıl bir hikaye var? İnsanların tepkileri nasıl oldu? Diğer ünlü isimlerin yer aldığı dergi kapağına kıyasla nasıl bir etki yarattı?

    Yanıtla