...

Kör Tarih: Hastings’ten bir öğretmen, törenden kısa bir süre önce daraldığını gördü. Onun damadığı gibi?

25 yaşındaki öğretmen Michelle, İngiliz Hastings kasabasından, Günlük Posta Sürümü tarafından bildirildiği gibi kör bir şekilde tanışmaya karar verdi. En son 3 yıl önce bir ilişkideydi. Kıza göre, bir ilişki içinde olmayı çok seviyor, ama ruhun içinde çıkma yok!

Mesele şu ki onlar üzerinde garip bir şekilde hissediyor: o ya sessiz ya da Frank saçmalıkları taşıyor. Bir tarihte bir Michel’de yürümeye isteksizliği ve “İlk bakışta evli evli” in İngiliz TV programına katılmayı kabul etti.

Kör Tarih: Hastings'ten bir öğretmen, törenden kısa bir süre önce daraldığını gördü. Onun damadığı gibi?

Michelle için mükemmel bir çift – Satış Müdürü

Michel şimdiden dedi: Her zaman açık diyalog için hazır olan bir tür, şeffaf ve eğlenceli bir adam istiyor. Şova davet edilen uzmanlar aday anketleri inceledi ve aralarında Michelle gereksinimleri için uygun bir adam seçti.

31 yaşındaki Owen – seçim satış yöneticisi düştü. damat hep rahat görünüyor itiraf, ama çekici bir kadın önce utandırdı.

gelin ve damat birbirlerini sevdim – karşılıklı heyecan rağmen, kör randevu başarıyla sona erdi. Michael Owen çok hoş bir adam sayılır ve o da, gelecek gelin tarafından hayran oldu. Gösteriden sonra yeni evliler birlikte yaşamaya başladı şaşmamalı göstermek ziyaret!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Adem Yıldırım

    Okuyucu adına bir soru sorduğumda, daha önce kutlanan bir törenin hemen öncesinde daralma yaşayan bir öğretmenden bahsedilen “Kör Tarih: Hastings’ten bir öğretmen, törenden kısa bir süre önce daraldığını gördü. Onun damadığı gibi?” cümlesine ilişkin bir yorumda bulunacak olursam; şüphesiz ki bu durum oldukça merak uyandırıcı ve anlaşılmazdır. Öğretmenin daralmasıyla ilgili ayrıntılar nelerdir ve neye bağlı olarak gerçekleşmiştir? Damadıyla olan benzerlik ne anlama gelmektedir? Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum.

    Yanıtla