Moskova metrosunun makinistlerin yer altında çalışmanın ilk ayı hakkında anlattı

30 Ocak 2021 Kadınlar Moskova Metropolitan başlatıldı. Onlar bir ay sonra kendi duyguları hakkında paylaştı.

Moskova metrosunun makinistlerin yer altında çalışmanın ilk ayı hakkında anlattı

daktilo biri paylaşılan “İlk ay, gergin”

Sürücü sıklıkla uçuş görevlisi çalışmaları ile karşılaştırılır başka romantik meslektir,. Sen / binmek farklı şehirlerde sinek ve hareket halindeki her zaman. Aslında, bir şekilde çalışma – Ağır ve sorumlu.

Tutorika Yana Sharov ilk gün gergin ve onun meslektaşı Tatiana Bakova, tam tersine, çalışmalarının ilk gün çok sakin olduğunu söyledi. Ona göre, daktilo tarafından istihdam kızlar 6-8 saat çalışmak.

zamanlama önceden olduğu, kadınların çalışma vardiya (gündüz / gece). bir işin, diğerleri dinlenebilir ve aile ile kalmak.

Tüpler ayrıca kendilerinin giysilerini tercih söylendi. İsteğe bağlı olarak, pantolon veya etek giyebilir – kime daha uygundur. Yolcular olumlu “dümende” kadınları algıladıkları ama bazıları hala kendi seçtikleri şaşırmaktadırlar.

Çoğu araç bu işte böyle hissediyorlar, çünkü tüm yolculardan sorumludurlar. 3 Ocak, 2021 Moskova’da, tipist bir kadın olan ilk tren başlattı. Öğrenme yapan kadınlar Philem Metro hattında çalışmaya başladı.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Emre Yılmaz

    Okuyucu adına bir soru sormak istiyorum: Moskova metrosunun makinistlerin yer altında çalışmanın ilk ayı nasıl geçti? İyi bir deneyim miydi yoksa zorlu bir süreç miydi? Herhangi bir zorlukla karşılaştınız mı? İlerlemek için önümüzdeki aylarda planladığınız şeyler nelerdir? Uzun vadede kariyer hedefleriniz nelerdir?

    Yanıtla