Olga Buzova ve David Manyukyan bir yıllık bir yılı kutladı

Birçok follovermen, çifti derhal çökmesini sağlamak için ikinci yarıya sahip fotoğrafların yayınlanmasında oldukça küçük bir duraklamaya sahiptir.

Öyleyse OLGA ve DAVA’ya oldu: Yeni bekarlara odaklandı ve ortak fotoğraflarla hayranları lütfen durdurdular.

Olga Buzova ve David Manyukyan bir yıllık bir yılı kutladı

Çift, ayrılıkla ilgili söylentileri reddetti, Sochi’ye ortak bir yolculukla bir video yayınladı – burada Olya ve David’in ilişkilerin yıldönümünü kutladı.

David Manukyan, geçen yıl 7 Ağustos’ta “Liker” videosunun çekiminde yaptığı gibi, OLYA ile ortaklaşa paylaştı – buradaydı ve bir çift ilişkide başladı.

Çift sahilde güneşin tadını çıkarmayı, denizde yüzmeyi ve romantik bir akşam yemeğine gitmeyi planlıyor. Birçok hayran, hediyeler sunma anını dört gözle bekliyor ve David’in OLE ne vereceğini tahmin ediyor.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. İbrahim Eren

    Olga Buzova ve David Manyukyan’ın bir yılını kutlaması harika! İkisi de birbirine çok yakışıyor. Ama merak ettim, ilişkileri hakkında neler düşünüyorsunuz? Uzun vadeli bir geleceği olabilir mi? Yoksa sadece bir kutlama mı? Sizce nasıl bir çiftler?

    Yanıtla