...

Parlaklığı ekleyin: eller daha çekici hale ojenin Renkleri

El bakımı çok önemlidir. Muhtemelen, yaşlanma açıkça yansıtır çünkü, yüz bakımı kadar önemli. Bu cila renk, önemli bir rol oynadığını ortaya çıkıyor genel yapmak elinde bakımlı tırnaklar güzel çünkü.

Parlaklığı ekleyin: eller daha çekici hale ojenin Renkleri

Ne tonları eller çekici hale?

Fransız Manikürü

Franch hep nazikçe ve sofistike görünüyor. Ama kalın şeritler yapmazlar. Biraz tüm işaretleri üzerinde “yürüme” sonra işaret parmakları üzerinde beyaz bir cila uygulamak için yeterli ve olduğu. Yani Franch şiddetle beslenen olmayacak. şeffaf vernik sonunda unutmayın.

Lütfen beyaz renk (beyaz bütün tırnaklarını verirsen) bu yüzden bunu uygulamak istiyorsanız, emin ellerin de sürdürülür olun dezavantajları vurgulayan notu.

Nyudova

Her şey daha kolay basittir – bir vernik renk seçin o cildinize bir dokunuş ile birleştirir. O beyaz veya tabaklanmış olabilir. Soluk oturması için, pembemsi tonları koyu kahve ve bal için uygundur. Böyle bir kaplama ile, eller iyice bakmak ve çivi kendilerini uzun gözükmesine.

şeftali

yaşla birlikte cilt inceltilmiş olduğu için, damarlar daha temizlik haline. şeftali vernik dikkat edin – turuncu pigment mavi nötralize edebilir.

Koyu bordo

Bu gölge tüm kadınları sığacak kadar iyi olduğunu ve bir kadının yaşından itibaren dikkat dağıtan. Koyu bordo – renkli parlak, ve o bütün dikkatini “alır”. Ama uygulamada bir incelik vardır: Bu rengin en iyi vernik kısa tırnaklar bakar.

kırmızı

Klasik kırmızı moda dışarı çıkmaz. Kırmızı Kinodiva Marlene Dietrich, Marilyn Monroe sevilen ve daha sonra renk Sophie Loren, Elizabeth Taylor ve Lucille Ball tarafından seçildi. Böyle büyülü İçinde ne olduğunu? Bu renk ile Manikür daima cilt eksiklikleri gelen (tabii eğer aferin) ve oyalar dikkati lüks görünüyor.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Tamer Demirtaş

    Bu metnin okuyucusu adına bir soru sormak istiyorum: Ojenin renkleriyle ellerimizi daha çekici hale getirmek için parlaklık nasıl eklenir?

    Yanıtla