Ruslar Kök : Rus yıldız Paris Moda Haftası açıldı

Güzellik-Ruslar Paris moda haftasında açtı. Dünyada eserlerinin ilk gösterileri ülkemizin bekletilen narvests tasarımcıları. liderliğindeki Rus modeller Natalia Vodyanova sonbahar-kış sezonunun en iyi koleksiyonlarını göstermek hakkına Alınan.

Bir diğer Rus kadın odağı oldu – tasarımcı kıyafetleri Ulyana Sergeyenko.

Ruslar  Kök : Rus yıldız Paris Moda Haftası açıldı

Natalia Vodyanova zaten Dior koleksiyonunu tanıttı.

Bir moda şovu çıkmak için ünlü Rus model, zorlukla tanınmış etnik süslemeleri ile diz üstünde koyu elbise seçti. Ama bile elbise kendisi ve Natalia bir kirletmek için aldı o ayakkabı vurdu – onlar bedensel rengindeydi. Stilistler elbise tonu farklılık gösterdiğini ayakkabı kaydedilmiş olmakla cilt rengine karşılık, görsel daha uzun ve daha ince bacaklar yapar.

Paris Moda Haftası dört önemli moda dünya olayları son haftası olduğu. Bu sezon tamamlar ve haklı moda endüstrisinde yetkili olarak kabul edilir. Paris Moda Haftası düzenlenmektedir her altı ayda bir kere.

o 1973 yılında kabul ilk kez. Ve o zamandan beri moda dünyasında değil sadece önemli bir olaydır, ama aynı zamanda sanatta, her gösterisinde beri bu hafta parçası gerçek bir dizi, yönetmenler, aydınlatıcı, yönetmenin üzerinde büyük bir ekibin olduğu gibi. Geleneksel katılmak Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton ve diğerleri alır.

Ancak, moda defile sınırlı değildir. Her zaman dünyanın en yıldız geldiğini de parlak laik mermi olduğunu.

Paris Moda Haftası formu At gelecek sezon için genel eğilimleri ve eğilimleri. Etkinliğin sonunda, ana yön renkler, modeller ve motiflere gelecek sezon için moda ne olacağını detay kadınlarda anlatan oluşacak.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Kaya Özkan

    Paris Moda Haftası’nda Rus yıldız Kök’in neler yaptığını merak ediyorum. Defilede hangi tasarımları sergiledi mi? Sizce Kök, moda dünyasında nasıl bir etki yaratıyor? Stilini nasıl tanımlarsınız? Paris Moda Haftası’nda Rus tasarımcıların etkisi nasıl hissediliyor?

    Yanıtla