...

Ruslar ülkenin en çekici adamlarının bir listesini oluşturdu

Parlak dergiler her yıl en genç listeleri, gözüpek, cinsel ve çekici erkek ve kadınların gezegenlerin her türlü oluşturuyor. Böylece, “öz” başlığı, diğerlerinin yanı sıra, Adam Levin, Chris Hemsworth, Blake Shelton ve Idris Elba ile gurur duyabilir. Bayanlar arasında kendilerini Angelina Jolie, Ursula Andress, Holly Berry ve Blake canlı olarak ayırt etti.

Ruslar ülkenin en çekici adamlarının bir listesini oluşturdu

SUPERJOB servisi arkasında lag karar verdi ve Ruslar arasında kendi anket geçirirler. Ülkedeki hangi adamın en çekici olduğunu düşündükleri sorusuna, erkekler ve kadınlar oybirliğiyle cevap verdi – bu Vladimir Putin, erkeklerin yüzde 18’i ve kadın oylarının yüzde 17’si. İkinci olarak, Dmitry Nağıyev (Oy 3 ve yüzde 1) sıkı bir şekilde, örneğin listelerinde zaten ve Danil Kozlovskiy (Oy 2 ve yüzde 1) podyumun üçüncü aşamasında kapatıldı.

Adil seks temsilcilerinin yüzde 19 gibi birçok öyle bir adam basitçe hayır dediğim gibi kadın ve erkek yaklaşık dörtte cevaba zor buldum ve erkeklerin yüzde 9 ve değer belirterek olduğunu. Daha Ülkenin Başkanı birden yüzde her nasılsa attı oyların dikkat çekicidir da. Araştırmada, bu mucize adam “Rusya’nın en cazip adam beni olduğu” olarak listelenen. adamlarımızın özgüvene sadece gıpta edilebilir ne demek.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Dilan Yalçın

    Ruslar tarafından oluşturulan bu liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce hangi kriterlere göre seçim yapılmış olabilir?

    Yanıtla