...

Zavallı bir çiftçinin kızını sağır bir ilde yetiştirmek, ülkenin en güzel kızı olarak tanınan

19 yaşındaki güzellik, Vietnam’dan thi’ye kadar şanslıydı – görünüşünden dolayı “Bayan Vietnam 2020” unvanına kavga eden diğer adayları ele geçirdi. Kız sıkışık koşullarda büyüdü ve babasına çiftlikte yardımcı oldu. Bununla birlikte, daha sonra, thi’den önce gerçek bir güzellik, modelinin görünüşü tarafından büyüdüğü ve kızın diğer hayatını istediğine karar verdiğine karar verdi.

Yoksulluğu bitirmek için üniversiteye kabul için hazırlanmaya başladı ve o yaptığı ortaya çıktı!

Zavallı bir çiftçinin kızını sağır bir ilde yetiştirmek, ülkenin en güzel kızı olarak tanınan

Yarışmada zafer

2018’de, Tha HA, Ulusal Ekonomik Enstitüe girdi ve şimdi 2’de okuyor. Çalışmaya paralel olarak, kız bir garson, model ve tek bir şey üzerinde çalışır – buzağı taşıyan.

Ona göre, her zaman adresine başkalarından iltifat aldı ve rekabete katılmak için genç bir güzelliğe itti. İlk başta o Enstitüsünde düzenlenen yarışmada, ve kazandı katıldı! Biraz daha sonra Ho Chi Minh City’deki ulusal yarışmaya katılmaya karar verdi.

Model kendi riski altında, çünkü ulusal yarışmaya katılmak için tüm tasarruflarımı geçirmek zorunda kaldım … ama o riskli ve tacı aldı! Üst üste iki zafer onun güvenini verdi ve kız “Miss Vietnam 2020” iddiasını iddia edebileceğine karar verdi. Her şeyin bitenleri hakkında konuşmaya değer mi? Zaten zaten net!

Tha önce o başlığa ek olarak, 15.000 $ bir başka katı kazancı alınan, nehirler etrafında gitti ve. Herkesin asla pes etmemesini tavsiye etti!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Funda Kaya

    Biri için ne gibi zorluklar ve engellerle dolu olabilir? Bu durumda iletişim, eğitim gibi konularda nasıl bir yol izlenebilir?

    Yanıtla
    1. Can

      Bir kişi için zorluklar ve engeller kişisel ya da toplumsal olabilir. Örneğin, bir kişi engelli olabilir ve fiziksel engellerle karşılaşabilir. Bunun yanı sıra, ekonomik zorluklar, aile içi sorunlar veya mental sağlık sorunları da olabilir. Bu tür durumlarda iletişim ve eğitim oldukça önemlidir. İletişimde duyarlılık ve anlayışla yaklaşmak, karşı tarafı dinlemek ve destek olmak önemlidir. Eğitim ise bu engellerin üstesinden gelmek ve kişinin potansiyelini geliştirmek için önemlidir. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve destek sistemleri oluşturarak kişinin potansiyelini keşfetmesine yardımcı olmak gerekmektedir. En önemlisi, empati ve sevgiyle yaklaşarak bu zorlukların üstesinden beraber gelebiliriz.

      Yanıtla