...

Catalina Denis

Catalina Denis

Kolombiyalı Güzellik – Aktris ve Model – Catalina Denis İlk Sight’ta Büyüleyici İzleyiciler. Ve kızın hala önemli köşeleri fethedememesine izin verin, birkaç eserinin hayranlarının kalbinin sonsuza dek fethettiği.

Yurtdışı güzelliğin daha yakın olduğunu ve yeteneğinin ve sofistike tarzının tüm yüzlerini takdir edelim.

Biyografi

Ancak çok yakın tanıdık, dışarı çıkmayacak. Sonuçta, bu büyüleyici aktris hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmektedir. Catalina’nın kişisel hayatı yedi kilitlerin arkasına gizler ve güzellik basınının sırlarını ortaya çıkarmaz. Genel halka, yalnızca çalışmaları hakkında bilgi.

Catalina Sarat Denis, 7 Ocak 1985’te Columbia Town Ibaga’da doğdu. Kızın nasıl büyüdüğünü ve kariyerine gittiği hakkında, basında resmi veri yok. Sadece Halen Denis aktris kalıcı bir iş vardır Fransa’da yaşadığı biliniyor.

Kariyer

Filmler

2007 yılına kadar kimse Denis Catalina haberi. Güzellik filmi Chersoni “Taxi 4” Luke bir rol başardı geldiğinde herşey değişti. Bu çalışma blockbuster küçücük bölüm fazla olmasına rağmen Ve, Catalina o, diğer yönetmenlerin ilgilenen başlandı kendisi hakkında parlak bir izlenim bıraktı.

Bugün, aktris hala küçüktür. serideki birçok tam uzunlukta Catalina TV listesindeki filmler, hem de rolü vardır:

  • 2007 – “Taksi 4″+
  • 2008 – “Dawi gaz için”+
  • 2010 – “Pimp”+
  • 2010 – “Kurye”+
  • 2011 – “Gece uyku”+
  • 2014 – “13. Bölge: Yasak Bölge”+
  • 2015 – “Fısıltı”.

Catalina’nın çapında ün Fransız yönetmen Pascal Burdio “Pimp” nin resimde Ay’ın rolünü getirdi. Sonraki birkaç ufak roller izledi. “: Tuğla Konakları 13. Bölge” Ben filmde Catalina işin sizin oyunculuk popülerlik güçlendirdi. Bu resim 2004 yılında yayınlanan, filmin “13th Bölge” nin yeniden çevrimi.

Film ilk resmin olayları tekrarlar, sadece bazı arsa hatları değişti. Remake Paul Walker adanmıştır – “13. bölgesinde” kurşun rolünün sanatçı trajik remake galası kısa bir süre önce ölen. olay örgüsünün ana karakterlerden birini – Catalina bu filmde lol rolü var.

Filmde Catalyna Denis son görünüşü Amerikan televizyonunda gerçekleşti. aktris Ray Bradbury “Ders Saati” nin hikayesine dayanan, mini dizi “Shepota” Dr. Maria Martinez rolünü işaretli.

Model

Model kariyerinde Catalina Denis da altın orta tutan.

Ünlü marka kızın reklam kampanyasının yüzü henüz olmayı mümkün olmamıştır. Ancak Kolombiyalı güzelliğin kalıcı bir işi var, çeşitli fotoğraf çekimlerine davet edilir, bazen parlak dergiler kapaklarına düşer.

Katalina fotoğraflarının çalışmaları arasında, çok iyi bilinen yayınlar için, Maxim, Cromos ve diğerleri gibi.

Catalyna Denis’ten şık görüntüler

Ekranın Columbia yıldızı sadece benzersiz bir görünüme sahip değil, aynı zamanda güzel tadı. Kariyerinin farklı dönemlerinde kırmızı bir halı üzerinde gösterdiği, aktrisin en parlak kıyafetlerini göz önünde bulundurun.

Belki de en baştan çıkarıcı örnekle başlayalım. Bu yerde lüks bir elbise, iki tür siyah kumaştan – yoğun bir kostüm ve dantel dekor ile yarı saydam. Bitki desenleri açıkça kaplı olan her şeyi kapsar. Ancak elastik karın ve ince bacaklar aktrisler, elbisenin şeffaf parçaları yoluyla açıkça görülebilir. Siyah monotonluk kırmızı (ruj, manikür), gümüş (halkalar, küpeler, bilezik) ve pembe sıçraması ile beyaz (debriyaj).

Kısaltılmış stillerin nasıl kullanılacağını ve doğru bir şekilde kesildiğini öğrenmek istiyorsanız, bir sonraki yaya eşit. Catalina, deriden yapılmış ve yerde bir uzunluğu olan çok ilgili bir sahil sahil eteği gösteriyor. Bu durumda, ürün neredeyse tüm uzunluk için zarif bir insizyonla dekore edilmiştir. Çok baştan çıkarıcı görünüyor. Topluluğun üst kısmı kısaltılmış bir üstteydi, buradaki manşonun uzunluğu, tüm ürünün uzunluğu ile aynıdır. Çok etkileyici görünüyor.

İkinci fotoğrafta, kıyafetin başka bir vurgulaması açıklandı – Açık Spin. Ayrıca, ayrıntılı olarak göz önünde bulundurularak, eteğin küçük bir koku ile dikildiğinden, kesimin çok uzun olmasını sağlayan açıktır. Aksesuarlar – ayakkabı, el çantası, süslemeler – kusursuz olarak seçilir, bu kıyafetin ana bileşenlerinin yanı sıra.

Catalyna Denis versiyonunda gündelik tarzında siyah ve beyaz görüntüler de oldukça iyi başarılı olur. Örneğin, bu görüntü bir deri kalem etek ve basit bir beyaz tişört ve ayakkabı ayakkabı üzerine inşa edilmiş bu görüntü. İlginç ve hatta karmaşık modellerle çok basit şeylerin yetenekli bir kombinasyonu var. Bu kıyafetin tüm katılımcılarını basit bir kompleksten sıralamaya göre, önce komplike olmayan bir tişört, daha sonra – bundan sonra – etek, oldukça tanıdık bir banner, ancak henüz maddi olanı da olsa küçük bir siyah debriyaj var. Malzemenin günlük hayatı.

Ayrı ayrı söylemek istediğim bu liste ayakkabılarını tamamlar. Seçilen katalyna ayakkabı – bu kıyafetin en parlak detayı. Asimetrik OP Styasus’larına, sadece estetik bileşenle ilgilenmeyen, aynı zamanda ek konfor sağlayan kayışa ulaşmak için sıradışı bir yolları da vardır.

Aşağıdaki görüntü, tazelik, gençlik ve hassasiyetin bir düzenlemesidir. Açık omuzları olan zarif bir gece elbisesi yuvarlak bir yakalı ve büyük yayların sevimli bir kenarı vardır. Renk Gamut elbiseleri, katalyna görünümü türüyle çok uyumlu görünüyor. Özellikle nazik görüntü, kendisi için bir oyuncu seçtiği doğal makyaj yapar.

Doymuş bir fuchsianın rengi esmer denis yanıyor. Bakacağımız aşağıdaki resim yalnızca seçilen gamut tarafından değil, sıradışı bir stil için ilginçtir. Bu bir vaka vaka, burada tekrar açık omuzları görüyoruz, ancak bu sefer kol çok daha zarif hale getirildi. Birçok dekoratif eleman – cepler, kemer, düğmeler – uyumlu görünüyorsun. Burada gereksiz bir şey yok, hepsi yerlerinde.

Dekorasyon giyen katalyna’nın keyifli bir becerisini gerçekten not etmek istiyorum. Evet Evet, tüm Celibriti doğru değil, uygun, uygun değil. Ancak Catalina her zaman küpeler, yüzükler, bilezikler, boncuklar ve diğer süslemeleri çok yetkin bir şekilde alır. Her zaman ve kendi aralarında ve kıyafetin kendisiyle birleştirirler. Yani, bir önceki fotoğrafta, askıya alma ve yüzük kombinasyonu izledi ve sonraki on – küpe ve boncuk düet.

Katalyna’nın tüm görüntüsünü göz önünde bulunduruyorsanız, mükemmel bir şekilde genç iş kadının kıyafet kurallarına karşılık geldiği belirtilebilir. Tabii ki, mükemmel diyemezsin. İçinde değiştirmek istediğim ilk şey, benzeri tayt. Daha fazla yoğun ve mat siyah tayt bakmak için çok daha iyi. Köpük kayma – şortların yapıldığı malzeme. Mükemmel versiyonda, bu topluluk için şortlar mat ve daha yoğun olmalıdır. Kullanılan tüm unsurlar için hiçbir şikayet yok.

Saf beyaz kıyafetler, Catalina Denis az etkili bir şekilde görünüyor. Örneğin, ilginç bir kesimin bu elbisesinde. Moda vaka ürünü, parçaları tuhaf bir şekilde zar zor olan çok orijinal bir sırtına sahiptir. Ön elbise ayrıca çok orijinal olarak dekore edilmiştir: kesme ve yaprağın tamamı bir haç ile hatırlatılır. Elbisenin tüm üstü bir uydurma kesimi var ve bel hattından biraz genişleyen, bir Lale tarzı etek oluşturuyor. Benzer bir elbise gelecek ilkbahar-yaz sezonunda çok alakalı olacaktır.

Her zaman basitlik değil – doğal çekiciliğin anahtarı. Ve Catalina Denis’in aşağıdaki görüntüsü – parlak bir örnek. Zarif siyah elbise-staja elbise uzun kollu vaka modeli aynı renk şemasında ve benzer bir doku malzemesinden yapılan yüksek topuk şokları ile birleştirir. Kombinasyonun sadece mükemmel olduğu görülecek, çünkü ana bileşenler birbirleri için uygundur; daha iyi olması imkansızdır. Ama aslında görüntü çok sıkıcı çıkıyor. Buradaki el çantası bile göze çarpmıyor, ancak bu mat monotonla birleşiyor. Muhtemelen böyle bir görüntü, toplam siyah oluşturmak için görsel bir antiprode olarak adlandırılabilir.

Ama iyi bir yay için ne kadar az gerekli! Ve sonraki fotoğraf bu ifadeyi mükemmel bir şekilde onaylar. Orijinal tarzı elbiseler, ayakkabıların diskalifiye renklenmesi, biraz daha parlak makyaj – ve şimdi Catalina Denis “Stil Simgesi” unvanını iddia ediyor.

Catalina tarafından aşağıdaki fotoğrafta sunulan akıllı gündelik konudaki varyasyon, bu sezon moda bir mandalina renk tonu giymek için harika bir görsellik. Kıyafette, aktrisler üç renk kullandı: yukarıda belirtilenlerin yanı sıra, siyah beyaz. Mandarine hakim, harika bir ikiz pantolon kostümü yaptı. Beyaz üst ve kara yaprakçılar tamamlayıcı ve altın zincirinde zarif bir siyah çanta – bu resmi tamamlar. Her şey çok temiz, basit ve şık.

Güzel yaz sokak kıyafeti – aşağıdaki fotoğrafı gören bu kadar orijinal bir sundress. Siyah üst ve hafif – pastel çiçek beyaz – dipleri düğmeleri düğmelerini kullanarak bağlanır.

etek tarzı kalem ve fazla tahmin edilmiş bir bel vardır. üst kısmı iki tarafta kıvırcık kesikler olan bir uydurma tiptoe olduğunu. Böyle özgün bir şey bu yaz sokaklarda alakalı olacaktır.

Başka değil oldukça iyi kıyafeti: Omuz açık, altın çanta ve nazik krem ​​ayakkabılarla limon gölge elbise. Ayrı bütün bunlar çok şık ve trend vardır, ancak birlikte kategorik imkansız bunları giymek.

Bir sonraki kıyafeti, sadece bir çanta değiştirmeye değer olurdu. Ve elbise ve şık ayakkabı – her şey burada seçilir.

Ve son görüntü taklit bir başka kıyafeti layık. asimetrik yaka süslenmiş şık bir gölge “Fırtına” iffetli uzunluk, kapalı diz İnanılmaz feminen elbise,. Bu topluluk olarak, dekorasyonlar seçmek için harika bir yeteneği yoktur. Nihai barkod – Orijinal iki renkli dekorasyonda muhteşem tekneler.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Rüzgar Yılmaz

    Catalina Denis hakkında bir soru sormak isteyen okuyucu adına kısa bir yorum yazmakta olduğumu belirtmek isterim. Catalina Denis’in en son hangi film veya dizi projesi üzerinde çalışıyor? Hala oyunculuk kariyerine devam ediyor mu?

    Yanıtla