...

Ingeborg Dapkunayte

Ingeborg Dapkunayte

Ingeborga Daapkune – uzun zamandır oldukça yerli olan Litvanya kökenli aktris. Sevgiyle “yabancı” olarak adlandırılır ve yaptığı her şeyi yakından takip eder – filmlerde televizyonda, reklamda. Başarıya gitmenin yolunu nasıl aldın?? Kişisel hayatıyla dolu ve neyi sevmeyen güzelliği ve çarpıcı bir tarzın sırları?

Biyografi

Ingeborgi Edmundovna’nın Doğum Tarihi – 20 Ocak 1963. Gelecek aktris, en güzel ve rahat Baltık şehirlerinden birinde doğdu – Vilnius’ta. Ve bugün, Londra’da yaşayalım ve bundan önce, oyuncu Rusya’da çok zaman geçirdi, Malaya anavatanı – en sevdiği yerlerden biri.

Vilnius Ingeborga Hakkında Hatırlayabilir ve Söyleyebilir. Örneğin, aktris genellikle farklı TV projelerinde yerli şehri boyunca rehberlik etmek istenir.

Bu arada, büyük mizaç ingeborgi Dapkunya ve hiç ana enerjiyi ondan atıyor – BT’lerin düzensiz klişelerinin mükemmel bir örneği. Milliyet sadece yavaşlamadı, çünkü yaygın olarak Letonyalı olarak kabul edildiği gibi, ancak aksine, Rus dökümlerinde aktrisin avantajıydı: egzotik bir aksanı onun koronası vurgulandı.

İlk yıllar

Baba Ailesi Dapkunayte – Peter Edmund – Diplomat ve Mama – Meteorolog idi. Genç Ingeborgi’nin neredeyse ışığa çok görünümünden ebeveynler, hangi kariyerinin kızlarını beklediğini açıktı. Girişimin geri kalanının çoğu büyükannesi gösterdi – Vilnius Opera ve Bale Tiyatrosu’nda yönetici olarak çalışan Sablin’i üretti. Aslında, erken çocukluk döneminde, Ingeborga büyükannesiyle uzun süredir yaşadı, çünkü ebeveynler Moskova’da çalıştı. Bu nedenle, hayatında somutlaşan torunu için büyükannesinin planları ve basit böylece ve hızlı.

Genç yaştan, yaratıcı akrabalarla çevrildiniz: büyükanne ve büyükbaba, teyze ve amcanın yanı sıra, onunla çok zaman geçirdi – tiyatro orkestrasının müzisyenleri. Bütün bu neşeli şirket, bebeği sürekli olarak ebeveynlerle uzun bir ayrımdan uzaklaştırmak için bir amaç belirlemiştir.

Tiyatrodaki Ingeborgi Debut Dappen, dört yaşındayken gerçekleşti. Puccini “Chio-Chio-San” Opera sahnesinde küçük bir oğlu Madam Kelebeği’nin rolüydü. Bu deneyim kız için çok ilginçti ve ayrıca başarılı: genç yetenek diğer yapımlara davet etmeye başladı. Faust’ta, “Demade” nde melek oynadı. Doğru, “Opera” ilkesinden sonra, sıradan bir drama tiyatrosu sıkıcı bir yutma gibi görünüyordu, çünkü orada hiç şarkı söylemediler ve neredeyse hiç dans etmedi.

Her durumda, oyunculuk kariyeri erken çocukluktan zevk aldı. Her ne kadar çocukluk çağında, bir kız sporlara çok daha fazla dikkat eder: basketbol ve artistik paten hobilerinde oyunculuk becerilerinden daha az güçlü değildi. SON DAKUNEUT evinin yakınında bulunan küçük bir tiyatro stüdyoda üç yıl eğitim. Şaşırtıcı bir şekilde, ancak Ingeborga’dan mezun olan Solomena Neris adında ortaokulda, herkes sessiz ve çekingen kızını hatırlıyor.

Kariyer

Inweborga Lisesinin sonu zamanında, Ballerina ateş yaktı. Kız hayatını dansa ayırmaya karar verdi, ancak bir şey varsa, Yabancı Diller Enstitüsü’ne her zaman temasa geçebilecek bir meslek olarak hareket etmek istedi.

Ancak, tiyatro çocukluğu da kontrol etmeme izin vermedi. oyunculuk üniversitede sınavlar önceki kalanından tüm nazaran geçerken, kız güçlerini denemek için (her ihtimale karşı ya da sadece dışarı merakı) verdi ve orada. Sonuç olarak, o, yaptıysa kader ve bir hyseride mesleğini usta başladığını karar.

Tiyatro

(- Müzik ve Tiyatro Litvanyalı Akademisi bugün) Ingeborg Dapkunay 1985 yılında Vilnius Devlet Konservatuarı Tiyatro Sanat Fakültesi mezunu oldu. Genç aktris hemen Kaunas Dram Tiyatrosu’nda çalışmaya gitti. Jonos Waitkus – – Burada, topluluğu içinde, yönetmen olan öğretmen Dapkiny davranan aktris anında yedi büyük yapımları hemen ana roller alma şampiyonluk avuç kazanır.

Çok yakında, diğer yönetmeni fark etmeye başladı, bu yüzden, Eymuntas Nyakroshus Vilnius Gençlik Tiyatrosu davet etti, aktris kabul etti ve klasik performansları ana rolleri yerine getirmek başladı: “Martı”, “Carmen”, “Kral LIR”. gençlik tiyatro Çalışma John Malkovich ile inge dostluğu sundu. Amerikalı ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı genç aktrisi fark etti ve Londra Tiyatrosu’nda numunelerine onu davet.

İlk performans ( “Konuşma hatası”) Dapkin için kader haline geldiği 1993 yılında Ingeborg Londra’ya yerleşmiştir. Aktris ve burada yüksek sesli bir başarı vardı ve diğer eserler bu formülasyonun arkasında düştü. Puslu Albion Ingeborga fetheder “Özgürlük Kenar” Arkası: O skandal oyun “vagina monologiste” oynadığı Chicago Theater, davet edilir.

Burada, aktris zor bir görev var, o bakış bir psikolojik açıdan, çok zor bir dile zorunda kaldı, (orgazm, tecavüz, doğum hakkında) monologları. Ama çok yönlü bir yetenek, çoğaltmak ve inanılmaz çalışma kapasitesi, parlak karizmasıyla, bütün o katıldığı her üretiminin başarıyla sonuçlanmıştır.

Rus, Litvanyalı, İngilizce ve Amerikan tiyatrolarında Ingraborgi’yi içeren aşamaların listesi etkileyicidir. Hatta gençlik, aktris karakteri kalıcılığını büyük oyunculuk potansiyeli ve herhangi başa çıkma yeteneğini, hatta en karmaşık görevler gösterdi. Ve yıllar içinde o bir dakika onun kavrama ve profesyonellik kaybetmedi.

Sinema

Hâlâ Enstitüsü’nde okurken filmde ilk aktrisler gerçekleşti. 1984 yılında filmi “My Little Karı” Onda Ingeborga çok izleyici tarafından sevilen bir huzursuz dikkatsiz kız rolü gerçekleştirilen, çıktı. Scandalous içinde Kisuli rolünün başarısını gönderildi “interdevochka”.

Çok hayatta Dappen kendiliğinden gelir ve davanın iradesiyle. Yani, zaten görünüşe, bu Oleg Manshikov’un tanıştı Londra Ingeborga oldu, yurtdışında uzak için sol sahip, sayesinde hangi o bir Oscar gözlü resim “Sun tarafından Burnt” içine düştü.

Oyuncu, dünyanın gerçek bir vatandaşıdır, çünkü ışık boyunca kaldırılır. Uzun süre bir ülke içinde bir iş çıkardığınızda bile, tek bir yerde oturmaz. Rusya’da, aktris, Moskova’da daha fazla zaman geçirdi, ancak son yıllarda – tiyatro işlerinde ve filmdeki işyerinde – Ingeborga zaten uzun zamandır St. Petersburg’a bağlandı. Anna Melician filmi Evgeny Tsyganov – diziler var ( “Heavenly Mahkemesi”, “Köprü”) tam uzunlukta filmler, hem de kısa filmler ( “8” (örneğin, ortak aktrisler Matilda, Danil Kozlovskiy verir) Ayrıca Cycishvili oynadı).

Bir kelimeyle, hangi resimlerde sadece vurulmadı. Hatta bir şekilde Michael Jackson (“sarhoş firma”) olarak ortaya çıkıyordu. “Yabancılarımız” ın katılımı olan her yeni film her zaman beklenmedik ve parlak bir şeydir.

Favori filmografi

  • “Interdestochka” (1989)+
  • “Güneş tarafından yakıldı” (1994)+
  • “Misyon imkansız” (1996)+
  • “Tibet’te yedi yıl” (1997)+
  • “Savaş” (2002)+
  • “Kış Isı” (2004)+
  • “Gece Satıcı” (2005)+
  • “Morphy” (2008)+
  • “30 grev” (2012)+
  • “Göksel yargı. Devam etti “(2014)+
  • “Koku” Moskova-Rusya “(2014)+
  • “Simge” (2015, tamamlanmadı)+
  • “Sarhoş firma” (2016)+
  • “Köprü” (2017)+
  • Matilda (2017).

Kapakla yüz

Ingeborg’un parlak bir görünüme, çarpıcı bir gülümsemeye ve lüks sarışın bukleler var. Oyuncunun bu olması şaşırtıcı değil ve parlak dergiler için ateş etmeye davet ediliyor.

Oyuncu, “Maxim” erotik erkek dergisinde boyayabildi, ancak her zamanki gibi, her zamanki gibi, her zaman olduğu gibi, onları çok sevmelerine, kadınsı ve mütevazı olmalarına izin verin.

Reklâm

Ticari makaralarda bile, orijinal rolleri somutlaştırmalarına izin verin. Öyleyse, reklam için Nescafe Gold Barista Ingeborga ve Aktör Daniel, gizli ajanları tasvir ediyor.

Ayrıca, Ingeborg Dapkun, L’Oréal Paris’in Güzellik Elçisi. Saç için boya dahil, zevkle ve kendini seven bir marka için tanıtır.

Kişisel hayat

Oyuncu üç kez evlendi. İlk koca aktör Arunas Sakalaususcas’dır, Kaunas’ta tiyatroda bir meslektaşıydı. Evlilik, kariyerde kader dönüşü meydana geldiğinde çöktü ve İngiltere’de bir işi var.

Aslında, yeni adam Ingeborgi’nin hayatında ortaya çıktı. Simon Stokes – sanatçının ikinci kocası yabancı güzellik Dapkin, denirdi çok İngiliz tiyatro aşamada, müdürüydü. Çift neredeyse 10 yıldır birlikte yaşadığı, ancak 2009 yılında, eşler boşanmış. Her şey basının skandalları ve olmayan tüm açıklamaları, sessiz gitti. Hiç Dappen çok hassas meraklı gözlerden benim kişisel hayat kurtarır.

Tabii ki, “sarı” basın temsilcileri ılımlılık tarafından değildir ve yıldız çiftinin ayrılması için olası nedenleri hakkında söylentiler bu nedenle her türlü medyada görünmeye başladı. kendisi, Simon ile ayrılık beton kaçınarak bahsediyor aktris, bu zaten tarih oldu hayatının, sadece bir sayfa olduğunu sadece diyor.

Üçüncü kocası Dappen – Bu hareket çemberden ilk insan değil. Dmitry Yampolsky – Başarılı girişimci ve iş adamı. O, ünlü restoranlar bir ağ sahibi sanatın düşkün ve 12 yıldır eşi daha genç olduğunu. yaş farkı ve aşık engellemez mesleklerin farkı. kendi kişisel hayatı hakkında ayrıntılar, her zaman olduğu gibi, Dapkin almak olmasa Ve, fotoğraf eşlerin mutlu bir araya olduğunu söylemek.

Ayrıca Dapkunayu ikinci ve üçüncü evlilikler Sırp yönetmen Emir Kusturia ile ciddi bir olaydı arasında olduğu bilinmektedir. Bu ilişkiler şaşırtıcı acısız oldukça hızlı bir şekilde sona erdi ve. Bu arada, bütün adamlarıyla birlikte, her zaman mükemmel ilişkilerde ve Arunas Sakalaawas ile hala ve Simon Stokes ile, barışçıl ayırdı.

yaratıcılık ve biyografi aktrisler çoğu taraftar Ingeborgi Dapkin çocukları olup olmadığını, ilginç. Favori ve ailesinin tek kızı o kariyerinde yaratıcı başarıları peşinde annelik tüm lezzetleri yaşamaya başardı asla. Bununla birlikte, Dmitry Yampolsky ile evlilik, sanatçıya sadece sevgili adamıyla mutluluk değil, aynı zamanda aktrislerin sonunda çocukların ortaya çıktığı gerçeğine yol açtı. Dmitry, genellikle babayı ve yeni karısını ziyaret eden ilk evlilikten Chad’u var.

Bugün oyuncu

Tüm gezegende ikinci bir kişi bulmak oldukça zor olacak, bu da Ingeborg Dapkin’i gösteren aynı neşeyle ve performansı sunan. Sürekli bir yerde görünüyor: sinemada ve tiyatrodaki roller bitmiyor, televizyon ve radyo projelerinin sayısı her gün büyüyor.

Ve Ingeborga, muhtemelen dünya şampiyonu, yalnızca onun başına gelebilecek komik veya dokunaklı hikaye sayısına göre. “Bizim yabancı” Quenthip Tarantino, reddetti Cavina Spacei de becerilerini hareket etme dersleri aldı ve muhtemelen herkese şımarık kahkaha dersleri verebilir. Kısacası, onun da hayatı bile standartlarını oyunculuk üzerine, doymuştur.

Aynı zamanda, pek kimse açıkça görünüş olarak belirleyebilir, ünlü aktris kaç yaşında. Ama onun yaşı çoktan işareti “Olgun” geçti: 2017 yılında, sanatçı 54 doğum günü kaydetti. sürekli bir film yıldızı verir sayısız görüşmelerde, büyük bir ruh hali içinde daima pozitif ve konaklamalar dolu. O kendiliğinden ve büyüleyici doğası. aktris kendisi söylediği gibi – – Spontan, mantıksız ama aynı zamanda inanılmaz derecede çalışılabilir.

Dapkunaytely “Buz Devri” televizyon projesi ( “on Ice Yıldız”) katılmaya davet olduğunda, aktris düşünmeden kabul etti. Ve hatta kaburganın kırık sonunda, projeye girişimlere katılımı sporcu durmadı – Ingeborg Dapkin ve Alexander Zhulin çifti zafer kazandı.

Akşam Urgant programında Ingeborga Sık Misafir. Orada ve bir oyuncu olarak geliyor ve bir hayır figürü olarak. Örneğin, Ingeborga Dakune VE HER TEKLİF VE ADDITION Tatiana Drubic kez Darülaceze Hospite yardımıyla yaklaşık İvan Urgant programının havada konuştuk.

Onlar yinelenen ve urgant ve popüler TV sunucusu başka gösterisinde buluştu. Smak programının havada, aktris mutfak sırlarını ve gastronomik bağımlılığı paylaştı.

Grubun kompozisyon için klipte Arsenal Ingeborgi Çelik Çekim diğer ilginç iş “Bi-2”. Şarkı “Benim Rock and Roll” Yani Rus kaya hayranları en önemli popülerlik kullanılan ve böyle bir parlak oyuncu katılımı ile video yalnızca grubun çalışmalarına kamuoyunun dikkatini güçlendirdi.

Güzellik sırları

Dappen her zaman mükemmel biçimde kendini tutar. herhangi bir yaşta 165 cm kadın oyuncu bir yükseklik ile 45-47 kg olan ağırlığı korumak için deneyin. Böyle ince bir figür – Davanın zaten yarı güzellik konularında. Ayrıca vücut ruh ile kalmaz, – onun yıllarda aktris genç olmasının nedeni budur.

Bir tonda aktris figürünü sürdürmenin sırlarından biri güvenle hayatın ona çılgın ritmini kabul edilebilir. Her şey mantıklıdır: daha hareketli gün modu, istenmeyen yağ katmanının daha az risk.

Tabii ki, “yakalanmış” onların işletmede aktris plastik cerrahi iyi yenmesi bakmak yardımcı oluyor tek bir ses, içinde kıskanç bağırır olmamasına rağmen. Fotoğrafı görürsen, bunu oldukça doğal olduğu üzerinde makyaj yapmadan görebilirsiniz, “zaman baskı” görebilirsiniz, plastik yüz onun için de olmadığı ortaya çıkıyor.

İnanılmaz kadınsı, Ingeborga çok doğal güzelliği sahip olanlar kadınların sayısını ifade eder. Ve doğal yapay bir şekilde sürdürmek için – çok garip. spor, diyet, dikkatli cilt bakımı ve saç: aktris oldukça doğal güzellik yöntemleri yapışabildi Yani.

Dapkunayte gelen Menüsü

Her zaman ince olmak gerekirse, bir kadının olması gerektiği ve her zaman kullanışlı yemek. Bu basit bir kural güzel katın her temsilcisini öğrenmelidir olduğunu. Ingeborga, zararlı bir fast-food yiyen az yağlı ve düşük kalorili ürünlerinden olan menüyü oluşturan asla.

-Aktristten mükemmel menüsü:

  • Kahvaltı – Yulaf ezmesi Lapa+
  • Öğle yemeği – Tavuk Çorbası+
  • Akşam – Sebze Salatası.

Ana öğün aralarında bir şeyler yapmak için emin olun, bu olabilir elma, fındık veya kefir. Kesinlikle doğru beslenme bağlı kalarak, bir mayo büyük ince bacakları ve görünüyor atalım.

gençlik saç Gizli

bakımlı bak için, takip etmek ve saç durumunu takip etmek gerek. Ve bu konuda sağlıklı ve kalın saçlar bile fazla moda saç kesimi değil. denenmiş değişik yıllarda Aktris ve saç her türlü ve bunların saçlar için çeşitli tonları, ama her zaman zaman kütlesinin bakımı ödenen, marifet gösterdi. Yani, zaten İngiltere’de olmak, o Amerika’da, aktris uzun o iyi saç bakım kozmetik daha nadir olan vatanı, içinde 1980-1990 yılında, bulaşmış bukleler böylece saç modeli olduğunu mayonez nasıl hikayeleri ile yabancı meslektaşları şok etti Parlak ve elastik.

Kozmetik Yıldızlar

Bugün, aktris, kendileri için en pahalı olan en pahalı araçlar bile mevcut olduğunda, yine de sadece kanıtlanmış ve her zaman pahalı değildir. Yani, çantasında bulabilirsiniz:

  • Lancome kirpikler+
  • Göz kapakları ve Liner L’Oréal Paris için kalemler+
  • Yüz Kumaş Tonu Kremi (Giorgio Armani)+
  • Nemlendirici Krem ve Serum Genifique (Lancome)+
  • Hassas Ciltler için Misselting Su L’Oréal Paris+
  • ruj (garip bir şekilde, l’oréal) Gölge J.Lo (evet, Latin Amerikalı şarkıcıyı seven kişi!).

Kolay ve rafine tarzı Dapkunay

bu harika aktris düşüncesi akla gelen ilk şey elbette, onun büyüleyici gülümseme vardır. Ve mesafe doğar ikinci düşünce, Dapkin doğasında tarzı keyifli duygusu ile ilgilidir.

yaratıcılık fanlar, arkadaşları ve hatta ünlü modacılarına: Bu arada To aktris onun kıyafetler, tüm hayran yapar. Yani, giyim tarzında Rus modacı Alexander Zaitsev ayırır ve takdir eder. Ona doğruluk, itidal ve izolasyon verin. bu keyifli tarzı simgesinin detay kıyafetler düşünün.

Gündelik

Bu tarz farklı alanlar Ingeborgi Dapkin görüntüleri yansıtılır. Ayrıca, oyuncu gibi memnuniyetle

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Fatih Demirtaş

    Merhaba, “Ingeborg Dapkunayte” adlı okuyucunuz adına bir soru sormak istiyorum. Sizce Ingeborg Dapkunayte’nin ilgi alanları neler olabilir? Hobileri veya uzmanlık alanı hakkında bir fikriniz var mı? Kendisi mesleği veya tutkusuyla ilgili neleri merak edebilir? Bilgi ve fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler!

    Yanıtla