...

Michelle Mercier

Michelle Mercier

Efsanevi Fransız aktris Michel Mercier artık bir on yıldır idol ve dünyadaki yüz binlerce fashionistas için stilin simgesidir. Uzun kariyeri için elli karakter filminde somutlaştı, ancak dünya şanından ve bu güne kadar aktrisin popülaritesiyle solmaz, Angelica’nın Anna Romanov ve Serzh Golon’un taranmasında rolü ile mecbur ediyor. “Melekler Marquis” nin en muhteşem görüntülerini hatırlayın ve kusursuz Merciye tarzının bazı sırlarını öğrenin.

Biyografi

Güzel bir gelecek Kinnodiva vardı. Çok zor bir zamanda oldu – 1 Ocak 1939 – ikinci dünya öldürülmeden kısa bir süre önce. Babası bir Fransız ve annesiydi – İtalyanca. Aile farmasötik olarak meşguldü, Bohemia’dan uzak, en yaygın çiftdi. Çift çok bir çocuk istedi, Mercier ebeveynleri, ilk doğduklarının oranın varisi ve ailesinin halefi olacağından emindi. Ama o doğdu ..

Ebeveynler kızı Joselin denir. Çok sevimli, büyüleyici, sofistike büyüdü – gerçek bir bayan. Ancak genç yaştan, gelecek angelica derinden mutsuzdu. Kısa bir süre sonra ilk kızın doğumundan hemen sonra Cheta Mercier başka bir çocuk edindi ve Joselin genç kız kardeşi Michel’e bindi – yakında ebeveynlerinin ana favorisi oldu.

Uyumlu ailede, Mercier, Hepsi Farmak Elbisesi için sadık kalıyordu: Anne ve Babanın Sevinci, Genç Michel aile işletmeyle ilgileniyordu. Ve sadece joselin ebeveyn umutlarını haklı çıkarmadı. Yaratıcı bir meslek, tanınma ve zafer hayal etti. Özellikle, en büyük kızın özlemlerine kategorik olarak anneye davrandı – Joselin’i rüya gören bir kariyere, – bir kadının bir dağılımı ve sahtekârlık örneği olduğuna inanıyordu.

Gençlik aktris

Zafer ve başarıya giderken, Fransız Kinodiv birçok engelin üstesinden gelmiştir. Sanatsal sanat dünyasını fethetmek Genç Joselin balerin olarak başladı. Çocukluk Dansları Gelecekte Star tutkuyla düşkün. Ve böylece, 17 yaşında o da hayallerini ve yaşam için planlarına karşı durmadı baba evini terk.

kız Paris’e gitti ve zafer yolunu yapmaya başladı. O Roland Petit için Anhydrze bir dansçıyı başardı – Bir XX yüzyıl bale koreograflar arasında klasik tanıdı. Ve bir bale davanın afiş önce onun yeteneklerini tezahür Mercier ünlü Bale Eyfel Kulesi Balesi yakında geldi.

Paris’te iş sırasında Joselin yararlı kalma bir sürü edinilmiş. En önemlilerinden biri onu Charlie Chaplin ile toplantı oldu. İngilizce öğrenmek ve bir film oyuncu olarak kendinizi deneyin: O Mercier iki paha biçilmez meclisleri verdi.

Yani, Joselin Matra Sineması’nın deniz izlemeye karar verdi. Bu arada, İngilizce ile birlikte, annesinin anadil çünkü aktrisler, bildiği yerli Fransızca yanı sıra İtalyanca, yanında o mükemmellik ve Almanca usta karar. Böyle zengin bilgi Fransız aktris sonradan yabancı ve uluslararası filmlerde roller çok olsun yardımcı.

Mercier için sinemanın geliştirilmesi yönünde ciddi bir ivme o dans ettiği hem topluluğunun çürüme oldu. Joselin oyunculuk becerileri hakim Londra’ya gitti. Filmde kariyer hala uzakta olduğunu ve kavşakta olmanın Ama önce, kız Nice, bir süre eve döndü.

Filmler

Film aktris kariyerine Mercier özenle hazırlandı. bir oyunculuk reklamları monte ettikten, hakim birkaç yabancı dil olması, kız kararlılıkla bu kalenin saldırıyı almaya ayarlanmıştı. Ama hayat şartları evde sinema alanında çalışmalarının yetersizliğinden beklemek Joselin zorladı. Garip ama kız onun ilk filmi için bir bilet aldığını onda idi.

O kadar Baba Mercier Denis De La Pateller müdürü aşina olduğu oldu. onun arkadaşı bir ziyaret sırasında kez Pattelter kızını bir araya geldi ve onun yeni resme örnekleri geçmesine onu önerdi. Merce Bu testi dayanmış. Yani, onun ilk filmi “kapı kolu çevirmek” oldu.

Ama kredi adı Joselin görünmüyor – bu ungually gibiydi üreticileri. Sonra kız tüm düzenlenmiş yaratıcı takma almaya karar – Michèle Mercier. o zaman ciddi bir tedavi edilemez hastalıktan ölen kız kardeşi, adını koruyan Yani.

İlk filmde de hemen yabancı ve uluslararası resimlerinde dahil sinemada yeni roller izledi. Bir yıl etkinliklerini etkili başladıktan sonra, Mercier tiyatro içine düştü – onun katılımıyla ilk aşaması 1958 performansı oldu “Ve burada esmer!”.

Mercier yerden bir yere taşınmış – İtalya’da ardından, İngiltere’de çalıştı. romantik ve hatta gerilimlerde dedektif ve komedi, ama hepsi ikincil ve hatta epizodik karakterini giydi: Roller her zaman vardı. o Anna ve Serzhov romanları üzerinde sözde tarihsel filmi Golon “Angelica” ana rolü yerine getirmek için yönetmen Bernard Bordereri önerisini kabul etmesiyle Gerçek Glory aktris geldi.

Berdo Catherine Denev, Jane Fonda, Monica Viti Annette Stroyberg gibi Angelica rolü, gibi ünlü güzellikleri için. Birkaç deneme turları sonra bir aktris zaten onaylandı – Marina Vlad. Ama kader Mercier filmin yaratıcıları açtı.

Bu rol tek başarılı yüzden maalesef Mercier için Starry haline gelmiştir ama. Beş filmler kahraman zalim XVII yüzyıldan bir kız nasıl serbest bırakıldı – kavgalar hakkı için mutluluğa her anlamıyla. Bu eser getirdi Michelle dünya çapında ün: Bugün, (sinemada veya televizyonda) boyama varlığı için Angelica hakkında mini dizi izleyicilerin sayısı yaklaşık 1 milyar kişidir.

İlk filmde bir rol aldı Mercier tamamen Bale hakkında, tiyatro üzerine unutmadan, iş daldı. Jacques Todda, filmde Kral Louis XIV rolünü yerine – İri yardım onu ​​çekim bir meslektaşım vardı. aktris aktris söylediği gibi, bu daha tecrübeli aktör çok şeyi başlayarak dan ona yardım, bunlar rolleri, MERCIE herşeyi yaptıklarını sayesinde bunları birbirine öğretmiş ve prova.

Hatta 1960’ların Sovyet basınında, alınan film erotik sahneler ile dolu, çok değerlendirmeleri ölçülü: “Angelica – değil cinsel şehvet uygulamasını ve belirgin iffetli şehveti …”.

o yanan bir esmer ve Angelica çünkü Mishel rol aldığını şaşırtıcı olduğunu – sarışın bukleler sahibi. işin için, ilk resimde Mercier birkaç düzine sarışın peruk tarafından yapılan ve daha sonra aktris saçlarını hafifletmek zorunda kaldı.

Diğer roller ve umutsuz girişimleri için arama rolünden kurtulmak için, şu ana kadar birçok ilişkili olduğu – Son filmi bu seriden kaldırıldı, Mercier yeni bir yol başladı. Neredeyse şimdiye kadar kaldırılmasına devam Mercier oyunculuk alanında önemli başarı elde etmek asla başardı.

“İnsanlar hep elli farklı kadını oynadığı rağmen, bir melekotu olarak benim hakkında söylenecek. Onunla ilgili unutmak yıllarca çalıştık, ama şimdi her zaman beni desteklemeye hazır olduğunu bir küçük kız kardeş, bana öyle geliyor. Ben “yakındaki onunla yaşamayı öğrendik. Michelle Mercier

Favori filmografi

  • 1957 – “Kapı kolu açılması” – sinemaya Michelle Mercier ilk rolünü Jeanne adında bir kızla oynadığı
  • 1959 – “Borgia Lucretia Geceleri” – İtalyan-Fransız resimde, Michelle bir aşk üçgeni içinde bir kız oynadı (Diana de Alv).
  • 1963 – “bebek” – pupa imajını somutlaşan.
  • 1964 – “Angelica – Angelov Marquis”
  • 1965 – “öfke Angelica”
  • 1966 – “Angelica ve Kral”
  • 1967 – Dünyanın en eski mesleği – Brie (ilk kişilerden biri, ama maalesef çok Angelica sonra aynı rolü Mercier son rollerinden).
  • 1967 – “Non-korozif Angelica”
  • 1968 – “Angelica Sultan”
  • 1968 – “Lady Hamilton severler: En yüksek ışığa yolu” – Emma Hamilton
  • 2011 – “Richard Wagner’ı sevenler” Brigit oynadı, bu filmdeki Michelle Mercier’in son rolüdür.

Milly Sinema / Ossi

Tüm hayatın ana rolü, yalnızca dünya şeridi tarafından değil, aynı zamanda atış için sadık bir arkadaş ve yoldaşını da getirdi. Robert Ossen, yalnızca Angelica hakkında beş filmde değil, aynı zamanda diğer resimlerde de – “İkinci Gerçek”, “Thunder Cenneti”, “Haçsız Mezarlık”. Aktörlerin, film ekranına sık sık sevgiyi canlandırması, her zaman, hayranlıklara hayranlık ederler. Asla aralarındaki ortak filmler yılları arasında hiçbir şey yanılmadı. Aktris bu konuda itiraf ettiği gibi, Robert Ossein “kategorik olarak beğenmedi”.

Kişisel hayat

Bir şeyde, Michel, Angelica’nın sorunlarına benzer. Aile Odağı Bu gün başarısız oldu. Hiçbir çocuk ve kocası birbirlerine yerine, hayatının geçerek, her seferinde bir kırık kalp ile bir Mercier bıraktı.

İlk Aşk Kinodiyov – Aktör Jugs Esposito. İnançları keskin dispers başladı ve daha ileri ilişkiler imkansız – uzun vadeli romantik ilişkilere sonra çift dini gerekçelerle dağıldı.

Daha sonra Michel Andre Sumaggi buluştu – Yönetmen Yardımcısı. Onun ilk kocası oldu. işin kalıcı conseceration, her iki eşin boşanma yol açtı edildiği – evlilik kısa fragudious olduğu ortaya çıktı ve bu nedenle.

Mercier ikinci kocası – Claude Drilo – Rontail ve Eczacı yarı zamanlı. Uzun birinci eş ile boşandıktan önce Michelle aşık delicesine, ve o ücretsiz yakında kadar, o aktif ellerini ve kalpleri aramaya başladı. Ama Claude çok kıskanç ve eşine bu temelde gereksiz zalim olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle, bu evlilik kısa oldu.

Michelle Mercier için son evlilik Henri Renault ile Birliğe oldu – Siyasetçi. aktris ihanetten bir eşin yakalandı zaman o patlak.

Michelle’den aile günlük yaşamın bu küçük adacıklar arasında, tabii ki, hala romanları vardı. Onlar peşindeydiler ama sonunda aktris o artık bir pasaport içine basacak fark.

“Ne kadar zor herhangi bir yaşam için, sonuna kadar almak için gerekli. Ben “… hep güneşi gizleme, uzak bulutların arkasında bir yer var eminim Michelle Mercier

Angelica şimdi

Sonuçta tecrübeli Michel Mercier kaybetmek değil. o yapımcıları veya laik olaylar üzerine rahatsız edici kameraların lens içine düşerse, hep parıldıyor ve gülümsüyor. o bir katı çağda yaşıyor geldiği günümüzde, buna “yaşlılık Kadın Oyuncu” hakkında söylemek zor (2017 yılında Mercier 78 yaşında döndü).

O iki biyografik kitaplar yayınladı: ve “Melekler Marquis veya kırık kalp Angelica” “Ben Angelica değilim”. Orada Michelle hayatının detay birçok önemli olaylarda açıklar. Mercier kendisi defalarca konuştu ve bugüne kadar o mutlu ve onun kaderi memnun olduğunu söylüyor. Ve onu güzel yetenekleri not edildi – 2006 yılında, eşsiz Michèle Mercier Sanat ve Edebiyat Yoldaşlık’a yerli ülkenin hükümetinden bir takdir aldı.

Güzellik sırları

her kadın için kusursuz bir görünüm anahtarıdır birkaç basit bileşeni vardır. Michèle Mercier hep referans hacimleri vardı: 1990’lara kadar aktris 92-60-90 atıldı. 170 cm civarındadır heighting zaman 50-52 kg ağırlığına, her zaman vardır. Tabii ki, bugün Michel figürü birkaç diğer parametrelere sahiptir, ancak radyant ve büyüleyici kalır. Ve tüm basit için teşekkürler ama çok etkili kurallar dayanılmaz Angelica hep uyduğunu:

  • Sağlıklı yaşam tarzı. Hiçbir kötü alışkanlıkları ve sonra deri, saç, tırnaklar – tüm vücut gençlik ve sağlık kazandıracak.

  • Doğru beslenme. Açlıktan veya diyetler ile kendinizi eziyet etmek imkansızdır. Sadece dengeli beslenme ve ürünlerin yetkili seçimi.

  • Fiziksel aktivite. Bu mutlaka fitness merkezine bir ziyaret değil. Uzun vadeli yürüyüş – herkesin erişebileceği, az etkin bir şekilde.

  • doğal güzelliği bakımı. Michelle – Doğal Makyaj Destekçi. O nedenle onun sağlığını korumak ve sağ cilt bakımı harcamak en azından dekoratif kozmetik ve daha kuvvetleri ve saati kullanmalarını önerir – güzellik.

  • Giysi dolabı. Michèle Mercier haklı kıyafetler klasik kadın tarzın simgesi adlandırabilirsiniz. Hep ekranda ve hayatta hem kendi kıyafetler kadınlık uyulması.

Muhteşem giysiler Michèle Mercier

Gümüş ışıltılı kıyafet, tam rakamın avantajlarını vurgulayan, Lüks Merciye Vücudunun tüm kıvrımlarını tamir eder. Zarif yaka ve omuzlar eşarkı kapsayan, görüntü çok parlak, ancak aynı zamanda coquetry ve alçakgönüllülük eşiğinde inşa edilmeyen, aynı zamanda.

Bugün çok alakalı resim – Widelabie şapka, yarı saydam kumaşlar, geometrik desenler. Gerçek bir bayan için lüks kıyafet, herhangi bir laik rutte uygun olacak.

Ve tekrar geometri ve yarı saydam kumaşlar. Bu kez elbise beyaz olarak yapılır ve moda ve parlak renklerin sessiz tonları ile desteklenir – Mor, Zümrüt, Lavanta, Turkuaz.

Moda’nın her zaman döndüğünü doğrulayan bir diğer mükemmel örnek. Böyle bir kıyafette, yakın banyo sezonunda sahilde görünmek oldukça uygun olacaktır!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Derya Eren

    Merhaba Michelle Mercier, size bir soru sormak istiyorum. Hangi konuda yardımınıza ihtiyacımız var? Size nasıl yardımcı olabilirim?

    Yanıtla