...

Cilt kürk 2021

Cilt kürk 2021

Doğal kürkten kürk manto – herhangi bir fashionista’nın rüyası, karşılayamazsa bile. Ve bir sandviçe kürk manto bir kadına gerçek bir kraliçe gibi hissetme fırsatı verecek. Bugün bu kürk canavarının lüks kürkü, refah ve prestiji sembolize eden yüzyılın yanı sıra.

Neye benziyor?

Sıcaklığın -60 dereceye ulaştığı kuzey yarımkürede yaşayan lescent – kürk canavarı,. Bu nedenle, kürkünün yüksek performans nitelikleri var. Yoğun, yemyeşil, uzunluğunda, soğuk ve rüzgardan koruyan kalın astarlıdır. Kumdan gelen ürün 10-12 mevsim dinleyebilir. Hayvanın eğriliği mavi ve beyazdır ve mavi kumlar çok daha az sıklıkla meydana gelir (ancak aşınma direnci daha yüksektir).

Moda tasarımcıları yumuşaklığı, uygunluğu, formu tutma yeteneği için şarkı kürkünü sever. Bu özellikler sayesinde, orijinal stiller oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, tilki kürkü, bazı bölümlerde derilerin kalınlığındaki homojen olmayan renklendirme ve farklılık nedeniyle işlemede komplikedir. Bu nedenle, onu boyamak zor, her ürünü oluşturmak için bireysel bir yaklaşıma ihtiyacım var. Kumlardan dikin kürk mantolar, serfler, yelekler, manto, kapaklar, eşarplar. Kumlu ürünlerin fiyatlarının vizondan önemli ölçüde düşük olduğu belirtilmelidir, ancak aynı zamanda bir elit kürkdür.

Modeller

Pext kürkün yapısı nedeniyle, kürk mantoların en basit ve özlü modellerini dikin. Popüler düz kütükler ve bir yamuk şeklinde siluet – gereksiz bir şey yok, ama güzel ve kalın kürk her kadını süsleyecek. Muhteşem kürk bir surround efekti yaratır, bu yüzden şarkı montları zarif ince kızlar için mükemmeldir. Ancak son bayanlar üzülmemelidir – sezon 2016’nın eğilimi olan başka bir kürkden bir kürk paltolu zımparalama ile çekici görüneceklerdir.

2016 trendinde, yakaları erteledi (ceket gibi), ayrıca temiz raf yakalar. İlgili ve yuvarlak kesikli. Bir yakalı popülariteyi ve seçenekleri kaybetmeyin, omuzları saran (deri veya süet olabilir). Hood ile her zaman moda model. Ürünlerde Pext Kürk ve Deri ilginç birleşimi.

Bir kürk manto bir deri veya suedeli renkli kontrast kayış veya cepleri tamamlayabilir. Sonunda, her şey kürk ve süet parçalarının bir kombinasyonu olabilir. Genel olarak, heterojenlik Çataklık ürünlerinde gider: Kürk manto üzerinde izlemek farklı uzunluklar olabilir, Ayrıca, tasarımcılar çeşitli geometrik şekiller, zikzaklar, çizgiler ile kürk tarafından sıralanır.

Podyumlarda, kürk Kaba Kaba gibi böyle bir moda trendi görebilirsiniz. Bu, farklı kalınlığa sahip olabilecek bir kürk plaka parçasıdır. Bazı moda tercih edilen lambalar – daha zengin görünüyorlar ve daha uzun süre dayanırlar. Diğerleri dar şeritlerin daha zarif olduğuna inanıyor. Çizgili kalıntılarının görsel olarak şekil dolu olduğunu unutmamalıyız. Yani tam kadınlar reddetmesi için ondan duruyor.

Her zaman şık bir şekilde bir tilki kürk manto görünüyor, genellikle takılmış. Ayrıca bir kontrast deri kayışı süsleyebilir.

Örme tilki (sözde kürk triko) popüler ürünler, çorapta çok az, keyifli. Ancak, onları sadece kuru zayıf havalarda iyi giyerler ve küçük bir servis ömrüne sahiptirler. Örme kürk mantolar, sunucular, yelekleri pratik seçenekten daha çok dekoratif.

Kum parçalarından kürk mantolar da sunulur ve dikişlerin dışındaki kürkün füzyonu nedeniyle görünür değil. Bu tür modeller, birbirine atfedilen küçük parçalardan dikilir, bir kural olarak, çapraz olarak. Bununla birlikte, sırasıyla daha ucuz ürünler var, ancak, tek parçatan daha az sıcaktırlar.

Kum dışkısından güvenlik modelleri kabul edilebilir bir maliyete sahiptir. Üretim teknolojisinde farklılık gösterirler. Bu tür kürk mantolar şık bir şekilde görünüyor, benzersiz bir düzende farklılık gösterir, ancak tek parça ürünlerden biraz daha kötü olurlar.

Moda endüstrisi, çocukların tilki kürk manto çeşitlerini sunar. Sonuçta, kürk mantolar sıcak ve bebeğin hareketlerinin utangaç olmaz aynı zamanda hafif giysiler altındadır.

Moda trendleri

2016 sezonunda, tasarımcılar klasiklere, hafiflik ve doğallığa odaklanıyor. Trend, çeşitli kürk türlerinin eşsiz kombinasyonları. Minimalizm açığız: büyük bağlantı elemanlarının eksikliği, dekor elemanları. Yine “üç çeyrek” manşonlarının modasında (özellikle uzun eldivenlerle birlikte etkili bir şekilde etkili görünüyor).

Trend Sezonu – Fin Kumundan Ürünler. Bu hayvan, Rusça’nın aksine, daha az sayıda kusurlu daha kalın bir kürk var (saç hasarı, mebra, delikler, kirem). Üst saç kürk çok kalın ve pürüzsüz, kadife gibi, usulca bir kadın figürü.

Ayrıca ilgili yapay tilki Ürünler. Nispeten düşük bir fiyat nedeniyle talepte ve dıştan doğal tilki taklit eder. Bu kürk uzun bir yığın var, güzel ipeksi parlıyor. Doğal ve sentetik liflerden, iplik melanjından yapılmıştır. Yapay olarak kumun avantajı buruşuk ve silmeye karşı dirençtir. İyi bir hava değişimi sağlar, yeterince sıcak, zaman içinde solmaz. Kural olarak, benzer şeyler beyaz renkte yapılır.

Bu sezon popüler popüler kumlu renk grafit. Gri bir yığının parlak ve koyu renk tonları. Böyle bir kürk harika taşan. Kılların parlak tabanı koyu uçları olduğunda, kürkün yüzeyinde bir peçe etkisi yarattığında şık bir şekilde sulu bir renk gözüküyor.

Karışık seçenekler

Fultifactive Kürk Ceket – Kış sezonu 2016’nın tartışmasız eğilimi. Dokuların farkı fark edilebilir olmalıdır. Licarnly bir çapraz yakadan kürk palto görünüyor, düz ya da monte edilmiş bir tarza sahip olabilir. Kumlardan ve Chernoburki’den ürün de bu kürklerin benzer kalitesinden dolayı harika görünüyor. Ama yine, sadece ince genç bayanın gardırobunda alakalı, volumetrik bir şey olacak. Kum ve Nutria’nın uyumlu kombinasyonu: Kürklerin çerçevelerinin kontrastı (Pompa ve pürüzsüzlük) rollerini oynar. Modnitz, tilkinden süslenmiş vizon montlarının popülerliğini var (bir yaka, manşet, başlık olabilir).

Popüler renkler

Doğada, kum farklı renklerde bulunur. Yaz aylarında, kırmızımsı gri, kışın yemyeşil bir kar-beyaz kapak üzerinde kürk değiştirdi. Genetik modifikasyonları dikkate alarak bu kürk canavarının diğer tonları vardır. Mavi bireyler nadir görülür. Kürk mantolar lüks görünüyor, aynı zamanda en yüksek fiyata da farklılık gösterir.

Beyaz renkli hayvanların kasları çok daha yaygındır. Beyaz Şarkı Kürk (daha düşük bir fiyata sahip olmasına rağmen) fonksiyonel niteliklerinde maviden aşağıya doğru değildir. Giysi imalatında, sarhoşluğun imhası için önceden hafifçe beyazlatılır. Beyaz kumlu kürk mantodaki kız garanti edilmez.

Sandlar sadece doğada değil, özel çiftliklerde yaşıyor, çoğunlukla iki tür – Weale ve Gümüş Kum. Ürünler ayrıca muhteşem ve şık görünüyor.

Kış sezonunda 2016 moda klasik – doğal tonların kürkü. Cesurca bir kürk manto seçin, beyaz, kırmızımsı, kahverengi. Zarif görünümlü dumanlı Ürünler. Ayrıca trend, farklı doğal renklerin bir birleşimi: kırmızı, kahverengi veya gri ile siyah olan beyaz.

En son teknoloji, bir şarkı kürkünü çeşitli renklerde boyamanızı mümkün kılar. Bu amaçlar için, beyaz kürk genellikle saf, özellikle hafif tonlar elde etmek için kullanılır. Bugüne kadar, mevcut tonları, farklı tonlarında kahverengi, zeytin, Kızıl saçlı. Her zaman ilgili siyah seçeneği. Kural olarak, bunlar Kürk mantoların klasik modelleridir, gardırop iş kadını ile ilgili. Fakat memnun edecek bir şey yoktur ve parlak asit tonları amatör: Bunlar mor, mavi, turuncu çiçekler, turuncu renklerdir. Abartılı bayanlar kendileri için kürk mantolarını seçebilir, zebra veya leoparın rengini taklit edebilir.

Uzunluk

Trend’de, MIDI uzunluğunun kürk mantoları (dizinin zar zor kapsayan), mükemmel bir şekilde uygun şekilde.

Mevcut sezon, farklı kürk ürünlerinin uzunluğu için modayı dikte eder. Her şeyden önce, bunlar ayak bileğine (ancak yerde değil) klasik modeller genellikle donatılmış, sıkı bir tarzdır. İlginç an: Daha büyük uzunluk kürk manto, ağırlıksız ve tiner kürk olmalıdır.

Son derece pratik kısaltılmış koltuklar, toplu, kabarık, uzun yığınla. Uzunluğu kalçanın ortasından belden değişir. Bu tür modeller dinamik bir oto için mükemmeldir, çok zaman harcanan zaman, hangi şiddetli donlardan korkmaz.

Üreticileri

Rusya’nın kendi markaları kürk üreticileri var. Bu, her kadının bireyselliğini ifade etmek için yüksek kaliteli bir kürk manto alabileceği en büyük özel salonlar ağıyla “Snow Queen” fabrikasıdır.

Pyatigorsk’in önde gelen kürk fabrikaları ayrıca metinden uygun fiyata (Nika fabrikası, Maria, Kamelya, Everest, Armada, “Altın Antilop” ve Dr.). En yeni modern ekipman, herhangi bir karmaşıklığın ürünlerini boyamayı mümkün kılar, tasarımcıların sürekli izlenmesi

Kürk salonlarında çok çeşitli Çin kumlu kürk mantolarında sunulmuştur. Bu ülkede, kumlar yetişilmez, derileri dünya ihalelerinde satın alınır. Büyük şirketler, yüksek kaliteli hammadde ile çalışır, küçük faktörler genellikle üretim maliyetini azaltmak için deneyler gidin. Bu nedenle böyle bir model seçerek dikkatlice kürk incelemek: o loş olmamalıdır, varsa dış kusurları (yaka altına bakın unutmayın, manşet), mühür avuç içinde ezme sonra.

tasarruf için bazı vicdansız üreticileri özel solüsyon ile işlemeden, neredeyse iki katı derileri germek. Alıcı düğmelerini ve ürünü görebileceği şekilde arada, yüksek kaliteli şarkıların Çinli üreticilerin astar kilitleri içine dikilir.

Daha iyi bir ceket almak istiyorsanız, İtalyan üreticileri seçmek için çekinmeyin, hangi çeşitli fiyat aralığının kürk ürünlerinin çok çeşitli sunuyoruz. İtalya’da topraklarında yüzden fazla kürk fabrikaları vardır. Milan, Roma, Rimini, Floransa, Napoli, Venedik, Bologna Markalar enfes bir tasarım, orijinal kesme, kürk, en yüksek kalite için bilinir. üreticilerin doğal arzu diğerinden gerçekten seçkin çeşitli seçenekler üretir farklıdır. İnce atölye çalışmaları genellikle şeyler sanat eserleri yapar.

Yorumlar

Pedsov kürk nedeniyle lüks görünüm, yüksek aşınma direnci, ısıl özelliklere müşteriler ile popüler olan. Bir mink ile karşılaştırmak için, daha sonra fiyat altındadır. Bazı kadınlar kürk çıkarsa, böyle şeylerin linted olmasına itiraz, ancak gerçekten kaliteli ürünü seçin ve tüm bakım kurallarını yerine getirdikleri taktirde, tilki ceket en az 10 mevsimi taşıyabilir. Buna ek olarak, bu kürk de geri yüklenir.

Nasıl seçilir?

o bir mevsimi değil çünkü Kürkünüz için, kapsamlı yaklaşım gerekiyor. Ve belirleyici nokta, yalnızca ürünün güzelliği değil (moda ve zamandan uzak tutmak için), aynı zamanda pratiklik olmalıdır.

ÖZEL SALONLARDA KAZANMA KU KÜRESİ SEÇİMİ. Bir kürk manto seçimi, çiftlikte yetiştirilen bir hayvanın kürkünün özgürlükte yaşadığı hayvan kadar dayanıklı olmadığını unutmayın. Doğal kürk daha yüksek maliyetli. Modellerin çoğu tam olarak ayarlanabilir kumdan dikilir. Böyle bir kürk manto, sunabilen görüşünü korumak için dikkatlice kullanması gerekir.

Hayvan kürkü kışın elde edildiğinde daha iyi (Ocak-Şubat), o zaman en dayanıklı ve sıcak olacaktır (bu dönemde hayvan öğrenmez).

Beyaz bir kürk manto satın almak, zamanla kaçınılmaz olarak sarı olacaktır. Bu bağlamda, mavi veya velyal bir gölge modelini seçmek tercih edilir (Yellowness hala görünecek, ancak bu kadar görünmeyecek). Kürkü dikkatlice inceleyin. Homojen olmalı, aynı uzunlukta, kalın ve yemyeşil olmalıdır.

Gerçekten bir şarkı kürkü olduğundan emin olun ve kürk lasopees (hayvan – kutup ve siyah ve kahverengi tilkiyi geçmenin sonucu). Yuvalar düşük, yumuşak berbat, astığınız gibi aynı, tilki zor.

Kabinde ceketden göstermekten çekinmeyin: Bunun için küçük bir adım astara ihtiyacınız var. Mebel çok ince olamaz (bu etek aşırı gergin olduğunu gösterir), sarımsı gri bir gölge, kırma.

Nasıl Bakılır?

Kürk Kürk Kürk Ceketin Bazı Bakım İhtiyacı. Kürk salonunda özellikle bu amaçlar için satın alınan fırça kılları ile düzenli olarak tarak yapmanız gerekir.

Giysiler üzerinde shuffs fark ettiyseniz, bu kusurun bir çare olduğunu unutmayın – kendi yerlerine yerleştirilebilir. Pertsa kürk manto her zaman boyanabilir, ancak gerekirse blok. Ürün etiketini sakladığınızdan emin olun. Örneğin, yapay bir kürkte bir şey giyerseniz, yalnızca istenen sıcaklıkta silinmelidir (eğer izin verilmezse)

Ne giymek?

Böyle lüks bir şeye aksesuarları seçmek, şarkı kürk manterinin neredeyse tamamlandığını unutmayın, bu da özel eklemeler gerektirmez.

Modelinizin daha muhteşemse, daha kolay ve daha mütevazı tamamlayıcı kıyafetler ve aksesuarlar olmalıdır. Stilistlere göre, kürk manto kafa ile kötü bir şekilde birleştirilir. Bu nedenle, kapüşonlu bir model veya aynı dökme kürk şapka seçin (ayrıca kumdan da olabilir). Böyle bir set özellikle minyatür bir ince kızı süsleyecek. İyi ve eşarp görünüyor, güzelce kafasına bağlı.

Şık kısa kürk modeller dar kot pantolon, etekler, örme tunikler ile iyi birleştirilmiştir.

ayakkabı itibaren bir topuk veya takoz üzerine çizme veya yarım bot toplayıp değer, onlar görsel bacakları uzatılmış. torbanın kalitesi olarak, kavrama doymuş renk yakalamak.

Klasik uzunluk kürk dar etek veya elbise ile uyumlu görünüyor. Bu platformda veya hafif bir artış, sıkı bacaklar veya birlikte, yüksek topuk ile veya onsuz, diz uzunluğuna hemen her ayakkabı uygun olacaktır. onlar parlak dekor elementleri ise Renk botları daha iyi yakın kürk kat rengine olmalıdır ve.

Avustralya Uggs kürk üstündeki kesti – Mini ve midi uzunlukta bir kürk ile, aynı zamanda sezonun bir yenilik giyebilir. Uzun bir kürk ile, herhangi bir model çizme uygun olacaktır (istisna – kürk trim ayakkabılar). Eldiven deri veya süet kontrast renkten seçmeliyim.

Görüntüler

lüks bukleler ile sarışın için çok uygun olan güzel bir koyu kahverengi renk uyluk, ortasına kumlarına İlkbahar paltosu. Volumetrik şey kızın ince figürünü yerine getirmiyor. Trendy Ürün Detayı – Dirsek ve Düzgün Yaka Rafına Kırpılmış Geniş Kol Orijinalini Yap. Kızların kıyafetleri – dar pantolon ve şeffaf balıkçı tekneleri uyumlu bir görüntü takviyesi olarak işlev görür.

Uzun beyaz kumlu kürk palto son derece çırpıcı görünüyor, göz alıcı bir görüntü oluşturma (kız makyajı – onaydan daha fazlası). Giyim çok başarılıdır: modaya uygun gri, bedensel tayt, siyah çizmeler, çizmeler, küçük çanta-debriyaj örme mini elbise örme. Uzun deri eldivenler kısaltılmış bir manşonla güzel görünüyor, renk kontrastı yaratıyor. Her şey göz alıcı bir görüntünün oluşturulması için çalışır ve fashionista’nın tüm makyajı ve saç modeli.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Zehra Arslan

    Cilt kürkleri 2021’de hala popüler mi? Doğal olmayan kürk alternatifleri tercih ediliyor mu? Hangi markalar ve trendler bu yıl öne çıkıyor?

    Yanıtla