...

Kürk Panço 2021

Kürk Panço 2021

Her zamanki kürk manto yerine, kış için daha şık ve orijinal bir şey satın almak istiyorum, sonra neden bir kürk panço seçmiyorsunuz?? Doğal Vizon Kürk, Sable, Kum, Chinchilla, Orijinal Kesim, Şık Tasarım Kesinlikle Böyle Bir Panço Merkezi’nin Evrensel Dikkatinin Sahibini Yapacak. Panço, uzun yıllar süren yaşam sürelerine rağmen, gardırobun en gizemli ve ilginç unsurlarından biri olmaya devam ediyor. Bu eşsiz giyim konusu hakkında daha fazla bilgi makalemize söyleyecektir.

Sezonu düşünün

Kürk Ponço’nun – sadece sıcak giysiler olduğuna inanmak için yanlış anlama. Kürk farklı olabilir, ana malzeme veya dekor olarak kullanılabilir.

Panço örneğin triko veya örülmüş ağ için, saf kürk, aynı zamanda hafif malzemeler ile kombinasyon halinde, sadece yapılabilir.

Bu nedenle, ponço sıcak mevsimde bile taşıyabilir. Daha sonra, örneğin bir düğün veya açık akşam elbisesi ile dekoratif amaçlarla daha fazla konur.

Zarif ışık bolero – akşam ya da düğün giysileri için mükemmel bir ek.

Kış ponço doğal kürkten yapılır. Çoğu zaman, uzun test. Bir rakun kürk, tilki, sable, kum olabilir. Kısa çekirdekli kürkten daha az popüler ve model yok, örneğin, vizon, doodle, tavşan.

Modeller

Güney Amerika Kızılderililerinin klasik kıyafetleri böyle görünüyordu: kafa için bir yuva ile geniş bir kumaş dikdörtgen. Bu klasik bir panço olduğunu. Avrupalılar büyük ölçüde değiştirilmiş geleneksel kıyafetleri var, model serisi önemli ölçüde genişletti. Şimdi Pancho sadece yünlü kumaştan değil, aynı zamanda doğal kürkten de dikiliyor.

Uçan yemyeşil cape sadece omuzları kapsar, açık bir belden ayrılır. Böyle bir model sadece zarif bir elbiseye, aynı zamanda günlük yaşamda da takılabilir. Lynx veya tilkilerden Bolero – Klasik pantolon veya sıkı vaka kılıfı ile harika görünüyor.

Pancho-Cape veya Dolant, gece elbisesi üzerinde atılabilecek geniş bir kürk yatağı ve rahat kıyafetlerdir. Geniş Palantine, aynı zamanda aynı zamanda aynı zamanda, aynı zamanda, aynı zamanda, zarafetin ve gizemin günlük yaşamında aynı anda sıcak bir şekilde ısınacak.

Dikiş kürk ponço için, en belirgin kürk kullanılır: ve doğal ve yapay. Yapay Kürkden Panço, zengin bir renk paleti ve çeşitli modeller sayesinde özellikle popülerdir. Buna ek olarak, bu ponço, doğal kürk ürünlerinden çok fiyat için çok daha uygun.

Doğal kürk sevenler vizon, kum, chernoburki, tilki, tavşan ve t gelen herhangi bir model seçebilirsiniz.NS. Bu tür modeller her zaman pahalı, zarif ve asil görünüyor. Buna ek olarak, doğal kürkten panço soğuk zamanlarda ısınır, yapay kürk modelinden çok daha iyidir.

Son yıllarda inanılmaz popülerlik, Panço, vizondan örülmüş. Hafif, hava, uçan kapaklar, şenlikli veya her gün olup olmadığına bakılmaksızın herhangi bir görüntünün gerçek bir vurgulanacaktır.

Başka bir moda trendi hala çeşitli malzemelerin bir birleşimidir. Kürk ve trikodan yapılmış ve hatta Pavloposad atkılarından ve kürkten yapılmış bir deri ve kürk ponçosu olabilir. Kürk, ana malzeme olarak kullanılabilir (bu modeller en soğuk mevsim için daha uygundur) veya dekor olarak. Chernoburki veya Sable Kürkü tarafından karıştırılan panço, ışık not çekiciliği ile birlikte herhangi bir şey ekleyecektir.

Bazı modellerde zaten çok az hatırlatılmış klasik panço olduğunu çok fazla değiştirdi. Eller, davlumbazlar, diğer fonksiyonel veya dekoratif elemanlar için listelere eklendi. Ponço Kolaylıkla Kapşonlu Demi-Sezon Giyim. Aynı zamanda, herhangi bir kürk filosundan veya ceketinden çok daha ilginç ve daha muhteşem görünüyor.

Renk Çözümleri

Renk gama panço kürk muazzam ve çeşitli. Her ikisi de doğal baca rengi (kahverengi, altın, siyah, süt, gri) veya zıttı – ultra parlak ve sıradışı (mor, koyu kırmızı, turuncu, şişe cam, pembe) olabilir. Bu tür tonlar, gençlik veya gayri resmi bir tarzda bir görüntü oluşturmak için daha uygundur.

Klasikleri tercih eden bayanlar, klasik renk şemasında yapılan Panço’da seçiminizi durduracak en iyisi. Bu plandaki siyah renk evrensel bir çözümdür. Bu ponço herhangi bir kıyafetle mükemmel görünüyor. Beyaz Kürk Panço – çok şenlikli, zarif bir seçenek. Beyaz renk, hafiflik ve tazelik görüntüsünü verir.

Nasıl ve ne giymeli?

Geleneksel kombinasyon seçeneği: Panço + kot pantolon, pantolon, tozluk. Çok rahat ve pratik bir seçenek. Uygun ayakkabılar ve düz bir tabanda ve bir topuk üzerinde. Seçilen görüntüye bağlı olarak, genel olarak farklı aksesuarlar, geniş bir çerçeveli şapka, bir saçak, geniş bir kemer ve t olan orijinal süet çantası ekleyebilirsiniz.NS.

Zarif panço-bolero, akşamları veya ciddi görüntüyü tamamlamak için mükemmeldir. Örneğin, açık elbiseye veya zarif bir üste atılabilir.

Panço Eşarp, Palantine veya Cape, ince bir sonbahar ceketi de değiştirebilir. Geniş Web, bir panço yapmanın çeşitli yollarını oluşturmanıza olanak tanır ve sıcak kürk en havalı günde bile ısınır.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Yavuz Yılmaz

    Kürk Panço 2021 hakkında bilgi almak isteyenler için bir soru: Bu panço ne tür bir malzemeden yapılmış ve hangi renk seçenekleri mevcut? Ayrıca bu ürünün fiyatı ve satin alabileceğimiz yerler hakkında da bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Yanıtla