...

Çünkü diyet 6 hataları işi yok

herhangi bir kadın isteyin ve ekstra kilo birkaç kurtulmak istiyorum ne o mutlaka söyleyecektir. mükemmellik, birçok istemek için vücut getirmek için, ama doğru nasıl yapılacağını – Sadece birimleri biliyor.

Çünkü diyet 6 hataları işi yok

Nasıl yok etmek

genellikle kaybetmek ağırlık isteyen işlediği hatalar arasında, uzman aşağıdakileri tanımlamak.

  • Gerçekçi olmayan hedefler. Sağlıklı kilo kaybı hızlı olamaz. abartma değil gereklerini yapın ve bir ay içinde 15 kg kaybetmek için bir hedef koymak. sabırla süreci alın ve kolay göreve başlamak – örneğin, ilk hafta 1 kg sıfırlamak. elde edilen başarıyı olması, teşvik edecek ve sen büyük AZART ile ileriye hareket edecek.
  • Şarap döngü. Günde üç kez tartın ve zihinsel verimsiz, akşamları uykuya dalma, kalori dikkate – ve ruh hali için detay. Uzmanlar “Fikir Fix” de diyet açmadan, artık haftada bir kez daha ağırlıkları kalkmak ve iyi bir ruh halinde kendilerini korumak için tavsiye.
  • Gıda tekniklerinin Geçme. Nefret dolu kilogramları açlıktan daha hızlı kaybettiğine inanıyorsanız, acı bir hayal kırıklığı bekliyorsunuz: ihtiyatlı organizma bir sonraki resepsiyonda stoklar yapacak ve yeni kilo yeni ekleyecek.
  • Kahvaltı görmezden. Bir kural olarak kahvaltı yapmayanlar, akşam yemeğinde, akşam yemeğinde ve her türlü atıştırmalıklarda oynananlar. Sonunda insanların günde daha fazla kalori kullandığı kanıtlanmıştır. Amerikan bilimcileri ayrıca bunun% 87’sinin kardiyovasküler hastalıkların geliştirilmesi riskini arttırdığını da belirlediler.
  • Fiziksel Exertion eksikliği. Mutlaka spor salonunda kaybolmak için değil. Basit bir şeyle başlayın: daha fazla yürüyerek gidin, sabah jimnastik yapın, ipte atlayın.
  • Uyku eksikliği. Eğer vücuda günde en az 7 saat dinlenmeye almazsanız, kesinlikle kilo alımına ve sağlık sorunlarına yol açacak olan bir hormonal dengesizliği kışkırtabilir.

Faydalı tavsiyeler

Unutmayın: sağlıklı kilo – yetkin bir şekilde düşünceli bir yaşam tarzı, demir irade ve gerçek olmayan bir öz izleme sonucu. Alışkanlığınızdaki hiçbir şeyi değiştirmeden, kilo vermek ve kilo tutmak imkansızdır. Ayrıca, yeni amaçlı diyetlere, kısa bir süre için fantastik sonuçlara güvenmemelisiniz – ya da, kötü, “sihirli ilaçlar” sizin için her şeyi vaat ediyor.

Diyete yanlış yaklaşım sağlığı ciddi şekilde baltalayabilir – bu nedenle, devam etmeden önce, bir uzmana danışın, böylece sizin için mükemmel bir seçenek seçmenize yardımcı olacak bir uzmana danışın.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Atalay

    Diyet yaparken en sık yapılan hatalardan bahsediyoruz. Sizce hangi hatalar diyet sürecini olumsuz etkiler? Evet, diyet hataları konusunda bilgimiz var ancak sizin deneyimleriniz nelerdir? Hangi hataları yaptınız veya hangi konuda yardıma ihtiyacınız var? Paylaşmak isterseniz, bana da ilham olabilir.

    Yanıtla
  2. Jale Tekin

    Bir soru sorabilirim mi? Diyetin 6 hataları nelerdir ve nasıl önlenebilir? İnanıyorum ki hatalar yapmak hepimizin doğasında var ancak diyet yaparken bazı hatalardan kaçınmak önemlidir. Bu konuda bilgiliyseniz, bana bu hataları ve önleme yollarını paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.

    Yanıtla