...

hataları tekrarlamayın! Stilist şeyleri anlattı, yükseklik ve görünüm

Londra’nın Stilisti Katerina Gershuni, böceklerde böceklerde ne tür hataların ne olduğunu söyledi. Onun görüşünde, bu kıyafetler görüntüyü “tereddüt etmeyi” ve gardıropta seçilmemelidir.

hataları tekrarlamayın! Stilist şeyleri anlattı,  yükseklik ve  görünüm

Bu listeden bir şeyler giyerseniz, bu şeylere yeni bir görünümle bakmaya çalışın. Belki de hukukun stilisti ve bunlardan kurtulma zamanı.

Kot şort

İyi bir şey, ama pek gündelik tarzı için uygundur. Denim şortlarında arabaya yürüyebilir, plaj boyunca yürüyebilirsiniz, ancak şehir sakinlerine uymuyorlar. Stilist bu şöyle dedi: “Yüksek bel mavi veya mavi renkteki şortlar özellikle kötü görünümlüdür. Kadınlar çocuk bezi çocuklara benziyor “.

Yüksek Bel Erime

Yaz, şeklinizi göstermek için harika bir zamandır ve sahilde şık bir mayoyu parlatır. Sezon 2021 Mayolarda zengin, bulamayacak, ancak bazı nedenlerden dolayı kızlar, yüksek bel ile erimeyi seçme eğilimindedir. “Gibi görünüyor. Kızların kasıklarını her şekilde vurgulamak istiyorlar!”Mayo bu bölümünde bir uzman konuştu.

Tulum

Ayrıca, Londra’nın stilisti kategorik olarak günlük yay tulumlarında anlamlı değildir. Çoğu zaman uygunsuz göründüğüne inanıyor, kızlar onlara aptalca görünüyorlar. Bunun tam olarak nedeni – açıklamadı – açıklamadı, ancak tulumların yüksek kaliteli kumaştan kostüm olması durumunda eklendi – davayı değiştirir.

Tunik

Bir uzmanın eleştirdiği bir başka şey. Evet, tunikler rahat, ancak kilolarını gizlemek isteyen tam kadınlarla başkalarıyla ilişkilendirilir. Bu şeyden kurtulmak için acele etmeyin – kullanışlı gelecek, ancak sadece bir plaj tatil için. “Günlük hayatta böyle bir iş giymeyin,” Stilist tavsiye edildi.

Yırtık kot

Gershuni’ye göre, yırtık kot pantolon – “geçen yüzyıl”. Böyle kot pantolon sadece etkileyici değil, ancak uygunsuz görüneceksiniz. Sezon 2021’de Total Denim tarzına dikkat etmek için stilist, tam olarak kotdan oluşur. Cesaretle denemek!

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 2
  1. Onur

    nasıl bir kıyafet seçmeliyim?

    Yanıtla
  2. Selin Yılmaz

    Konularına değinmedi. Bu yazıda da aynı hatalar tekrarlanmış gibi görünüyor. Yükseklik ve görünüm hakkında bilgi almak istiyorum. Bir binanın bir gökdelen olup olmadığını nasıl anlarız?

    Yanıtla