...

Misha Barton

Misha Barton

Misha Barton – Aktris ve lezzetli dış veri ve skandal üne sahip model. Basın’da her ay değil, Misha’nın bir sonraki başarısızlığı ile ilgili şok edici haberler düzeltilecek: o zaman zihinsel bir hastaneye girdi, araba ile bir yere düştü, sonra harika kişisel yaşamın bir sonraki detayları açıldı.

Bütün bunlar kabuğu, aslında, Mischa Barton taraftarların bir kalabalık aşkını hak ettiği, unutmak kolaydır ve. Bu oyuncu ve model soyunma gibi kariyerini inşa eder ve kendisi için umurunda ve bizim maddesinde belirtildiği nasıl hakkındadır.

Biyografi

Misha Ann Marsden Barton Londra’da 24 Ocak 1986 tarihinde doğdu. Baba Aile – Paul Barton – Yerli İngiliz, bir broker olarak çalıştı. Anne – Nula Kraliçesi – İrlanda’dan, o bir fotoğrafçı olarak çalıştı. Zoe ve Ani – Misha yanı sıra, Paul and Nuala iki kızım var. Misha altı yaşında döndüğünde tüm Barton ailesi New York’a taşındı bu yüzden, babası, Devletleri’nde çalışmalarını vaat sunulan.

İlk yıllar

Yuvarlak kızlar okula gittim tüm yıl, onun boş zamanlarında, zaman arkadaşlarıyla yürüyordu: yeni bir ülkede kez başka bir kıtada, Misha ve kardeşleri Amerikan çocuklarının zamanki hayata daldı. Ve yaz aylarında, ebeveynler yavrularını eğlence kampına gönderdi.

Bir zamanlar Misha Barton’ın kız kardeşleriyle dinlendiği yaz kampında, Titsov yarışması yapıldı. Bu yaratıcı görevin bir parçası olarak, seçimin herhangi bir monologuyla konuşmak gerekliydi. Misha, katılımcının tüm jüri üyelerini kaplumbağaların hayatı hakkındaki raporuyla tamamlamaya karar verdi.

Tarih sessiz, Barton’un konuşması için bir tür ödül alıp almadığı. Fakat bir anlamda kader hala kıza verdi: genç yetenekleri arayışıyla uğraşan ajan oditoryumdaydı. Bir oyuncu olarak kendini denemek için karizmatik bir Misha önerdi.

Kariyer

Birçoğu, hem kişisel hem de profesyonel alanda başarısızlığın, ilk çocukluk döneminde ilk başarı ve başarısı gerçekleşen oyuncuların çok sık sürdüğüne inanıyor. Belki de, gerçekten bu yüzden Misha Barton’un son yıllarında kariyerinde ve hayatta daha fazla ve daha fazla siyah çizgili zaferlerden daha fazla.

Oyunculuk kariyerinin başlangıcındaki teklif, kızın sekizde olduğunda Misha Barton’a geldi. Ebeveynlerin izniyle, ajan, Broadway dışında gerçekleşen mütevazı yapımlarda rolün genç aktrisini düzenledi.

Başlangıç

İlk çıkıştan bir yıl sonra Misha Barton Broadway performansında bir yer aldı. 1995’teydi: inanılmaz derecede hevesli bir yaratıcı meslek, Misha üretiminde döküm geçti “Slavs!”. Zor bir roldü, kız Rusça oynamak zorunda kaldı, bu yüzden uygun aksanıyla konuşmayı öğrendi – Barton görevle mükemmel bir şekilde başa çıktı. Buna ek olarak, bu performansta, genç Misha, Oscar Sahibi ile aynı aşamada oynama şansı – Marisa Tome ve onur ve onurla bu testi yaptırdı.

Daha sonra bu projeden sonra, Misha tiyatroda diğer önemli roller vardı -, Oniki Düşler (Oniki Hayaller) iş “Gerçeğin Ötesinde” (Hakikat Yalanlar), “tek kullanımlık bebek bezleri” (Bir Bit Yedek). Kısacası, Mischa Barton, çok yetenekli bir kız olduğu ortaya çıktı ve kariyer hızla yakıldı.

televizyon

tiyatroda Başarı hızla televizyonda genç tunication getirdi. aktris temelde küçük roller aldı: serisi “Ceza Yarışı”, “Law and Order: Special Kolordu” in “değil çevrimiçi”, televizyon “sonsuz ışık halkası” ve yanı sıra ikonik Amerikan dizi film “All in benim çocuklarım”.

o “Kaliforniya’da bir kez” olarak da Rus gişede bilinen serinin “Yalnız Kalpler”, içine düştükten sonra Gerçek Glory Barton geldi. Orijinal Proje Adı – Orange County – Turuncu İlçe. Birçok eleştirmen serisi “sabun” tek çok popüler gençlik büyük oranda, yani “Beverly Hills 90210” çıkarıldığını kaydetti. Ancak, bu büyük benzerlik, “O engel olmadı. İLE BİRLİKTE.Amerika’daki ve hatta çok ötesinde sadık izleyicileri bulabilirsiniz ».

dizi, sadece dört mevsim süren 2003’ten 2007 yılına kadar ekranlara gitti. Bu zayıf bölgesinden aniden prestijli Kaliforniya Portakal İlçesi içine hareket eden bir dezavantajlı aileden, genç adam genç dram. Zengin ebeveynlerin kızı ve Marissa Cooper ebedi parti – Misha Bu serideki ana karakterin sevgili rolü var. Üçüncü sezon sonra, Barton “Yalnız Kalpler” sol ve onu kahraman öldürmek zorunda kaldı: Ancak, nihai Mutlu Sonu önce, sinema çift canlı vermedi.

Böyle bir hikaye dönüşler sebebi aşılmaz aktris arasındaki anlaşmazlıklar ve serinin üreticileri idi. Her durumda, pek çok taraftar “hakkında. İLE BİRLİKTE.”O kadar da iyi inanıyoruz: çıktı arsa daha öngörülemez ve heyecan verici olması.

Filmler

Ayrıca kolayca Mischa Barton var böyle başarılı bir kariyerin şafakta sinemada ve iyi miktarlarda Rolleri. İlk başta o çocuk felci salgını hakkında kısa bant girdi. Sonra, zaten “New York’ta Running on” çok iyi bir film, örneğin, tam uzunlukta film orada çekim.

Misha tüm çocukların sinema eserlerinin en parlak filmde rol aramaya kalın olabilir “Çayır Köpekler”. Bu bir çim biçme makinesi olarak çalıştı yetişkin bir erkekle Trent ile Barton oynanan on yaşındaki bir kız Devon garip dostluk konu alıyor. Film film festivalleri her türlü ve aday gösterildiği ödüller çok kazandı ve Mischa Barton çok yetenekli acemi oyuncu olarak kendisini gösterdi.

Daha sonra, Barton takip genç cinsellik ifşa rolleri: Mistik Film “Altıncı Sensitude” büyüleyici Kira Collins, Paraborion gerilim Standart Teresa, Üniversite Melodrame Grace Bailey Zorlu, “16 Çocuklar” komedi drama Mary Pierce okumak.

2006 yılında aktris “Ohio’da Orgasm” resminde çok yetişkin rol aldı. O zamandan beri, Barton daha Eroin yaşlı oynanan. 2011 yılında yine bir kız öğrenci takım çalışmasına rağmen: film “Sen ve ben” (başka bir isim de – “In Search T.A.T.U “).

Misha 16 yaşındaki Rus kızı tasvir. İl Lana Starkova favori grubu “Tatu” nin konserine Moskova’da geldi, ben putlara tanışmak istedim. Yaroslavl altından geçmiş bazı sahneler Çekim. Mischa Barton o gerçekten Rus doğasını sevdim itiraf.

Sık Filmografi Mischa Barton:

  • 1995 “Su polio virüsü”
  • 1995 “Tüm çocuklar”
  • 1996 “New York’ta Running on” ( “New York İstasyonu”)
  • 1997 “Lugovy Köpekler”
  • 1999 “Notting Hill”
  • 1999 “Altıncı his”
  • 2000 “Frankie ve Hazel”
  • 2000 “en fazla 16 Çocuklar”
  • 2000 “Paranoya”
  • 2001 “Kolej”
  • 2001 “Julie Johnson”
  • 2003 “oktan” (Misha’in ortağı keyifli Jonathan Rice Myers’tı)
  • 2003-2007 “Yalnız Kalpler”
  • 2006 “Orgasm Ohio”
  • 2007 “Bakireler Bölgesi”
  • 2007 “Sınıf arkadaşları”
  • 2007 “Tarrowing”
  • 2008 “duvara basýlmþtýr”
  • 2008 “Okul başkanı Cinayet”
  • 2009 “İade ev”
  • 2009 “Aşklar – sevmez”
  • 2009 “Beautiful Life”
  • 2010 “Bilim Soğuk”
  • 2010 “Law and Order: Special Kolordu”
  • 2011 “Kardeş”
  • 2011 “Sen ve ben”
  • 2012 “çevrimiçi değil”
  • 2013 “Karanlıkta”
  • 2014 “Talihsiz”
  • 2015 “Umut Kaybı”

Model iş

televizyonda görünümü gibi, Mischa Barton Ford Models modeli ajansı yöneticilerinin dikkat çekti. Çoğu başka bir genç kız tabii ki, pes etmedi, listesinden bir model ile işe bir teklif aldı. Bu ajans, model işinin kapılarını birçok acemi aktrisinin önünde açtı.

Misha için, diğerlerinden daha az fırsat değildi: Barton, çocukların giyim hattının yüzü oldu Calvin Klein Jeans. Misha, derecelendirme parlak dergilerin kapaklarında ortaya çıkmaya başladı. Film endüstrisindeki konumunu güçlendirdi ve başarılı bir model kariyeri için fırsatlar yaptı. Birkaç yıl sonra, Barton nötrojen kozmetiklerin yüzü oldu.

Müzik videoları

Kariyeri için her oyuncu veya model, şarkıya en az bir müzik videosu oynamayı başarmalı. Bu tür işlerin Arsenal Misha Barton’da üçü üçü vardır:

  • 2003 – Şarkı için klip bağımlısı Enrique Iglesias+
  • 2005 – Video-Hoşçakalım Lover James Blante Track+
  • 2012 – Şarkı için Rulo Herkes Noel Gallaher Yüksek Uçan Kuşların Koşusu Grubunda.

Kişisel hayat

Herhangi bir halka açık kişi, iç çamaşırındaki halkın damlatılmasından geçer. Ve eğer bir bazı skandal olmayan bölümler Celibriti için fark edildiyse, kötülüksel diller, ünlü görüntüsünün etrafındaki skandallardan skandallar yaratmaya devam edebilir.

Misha Barton – bu tür konuşma özgürlüğü mağdurlarından biri. Kişisel mutluluk ve erkek Barton ile ilişkilerde, bu filmlerin bu planında başarılı bir şekilde başarılı ve başarılı olmadılar. Oyuncu, roman kütlesinden kurtuldu ve buna basında neredeyse çok skandallı haberler.

Bir zamanlar popüler bir aktrisin erkek arkadaşının adı Jamie Dornan’ı (“Elli Gri Gri” filminin yıldızı), uzun zamandır başka biriyle mutlu bir şekilde evlendi (Amelia Warner). Barton’un romantik ilişkisini ve daha az bilinen kişilerle sınırlandırılmış – Taylor Lok, Brett Simon, Lyuho tamamlandı.

Misha Barton hakkında birçok gürültü ve dedikodu, 20. yüzyıl tilki filmi şirketinin oğlu ile ilişkisini getirdi – Brandon Davis. O Whitestarr gelen ve İngiliz aktör Sebastian Knapp ile rock müzisyeni ile bir araya geldi, ancak tüm bu ilişkiler başarısızlığa mahkum edildi.

dizi “Yalnız Kalpler” üzerinde çalışırken, sık sık olur, duygular ekranda oynanan edildiği arasındaki bant, kahramanları, böyle ve hayatta bir şeyi denemeye karar verdi. Ancak, filmde olduğu gibi – bu eser yoktu. Benjamin “Ben” McKenzie – Misha sevgili birkaç yıldır onu film adamdı. Onların ilişkisi trajik kalkış ve seriden Misha kendisi kısa bir süre önce sona yaklaştı.

özel hayatında Daimi başarısızlıkları – her kadın için trajedi, hatta zengin ve ünlü için. Depresyonda başladı, sinir krizi basın hukuku, alkol, tartı ile Barton sorunları hakkında gürledi ..

Bütün bunlara ek olarak, aktris kariyerinin başarının zirvesinde, annesi işe karar, ancak yavaş yavaş kızının ücretlerinden önemli miktarda toplama öğrendik. Bu vesileyle, Barton ataları ile dava açmaya başladı, aktris, son yıllarda önemli derecede kırılmış olan dürüst bir şekilde kazanılmış bir devletle ayrılması çok kolay olmayacak.

Bugün, Misha Barton’un ölçülen bir hayatı var, küçük projelerde çalıştı – çarpıcı değil, kararlı. Barton sadaka ile uğraşmaktadır: kadınlarda meme kanseri fonlarını destekler.

Güzellik sırları

Şimdiye kadar Hollywood güzelliğinin ev yapımı maskeleri veya losyonları pişirmenin sırrını söyleyeceği bir röportaj yapmadı. Yıldız, iyi ve pahalı kozmetikleri seviyor – güzel yaşamaya izin vermeyeceksin! Markalar arasında favoriler: Crème de la Mer ve Clinique. Son marka, bu arada, uygun fiyatlı yüz ve vücut bakım ürünlerinin kategorisini ifade eder. Yatmadan önce, Misha’nın da zayıflıkları var.

Alıntı! “On dakika için ben nano maskesi yüz cupcake yemekten. Cildi ve lezzetli bir şekilde çikolata kokusunu mükemmel bir şekilde nemlendirir, bu yüzden rüyalar görürüm en tatlı “.

Şekil parametreleri

Sadece tembel, Misha Barton’un eşzamanın her zaman nasıl dengelendiğini fark edemedi: bu kadar çok yorucu, yaşam için tehlikeli olduğu için çok kısa bir sürede daha iyi olur, böylece “obezite” teşhisi için gereklidir. Şekil Barton, her zaman değişiyor ve sonuçta, kariyerinin şafağında, ağırlığı 175 cm yüksekliğinde 40 kg’a ulaştı!

Aktris birkaç ay boyunca 30-40 kg (yani, neredeyse iki kez) büyüdüğünde, halk tam anlamıyla şok oldu. Daha da fazla herkes, kalın Misha, kenarlarını ve Lyaska’nın kenarlarını gizlemediğini, caddeden aşağıya doğru yürüyün, böyle bir rakam için oldukça uygun değil. Oyuncu neden çok fazla geri kazanıldı, muhtemelen açıktır: stres ve kalıcı başarısızlıklar kendilerini hissettirdi.

Bir şeyi memnun ediyor: Şimdi, Misha Barton’un yine güzel formlara kilo verdiğinde, oyuncu harika, ince ve mutlu görünüyor. Yıldızın kendisine göre, belirli bir diyetle kendilerini eziyet etmedi. Beslenmeyi, dengeli bir diyete yapışmaya ve işteki dini olmayan yüklere sahip olan miktarda, işteki ekstra kilogramlar onu terk ettiğini söylüyor.

Bununla birlikte, bilgi, hileler olmadan olmayan içeriden kaynaklardan dağılmıştır. Böylece, metabolizmayı hızlandırın ve kilo kaybının mekanizmasını çalıştırın Misha, limon diyetine yardımcı oldu. Bu, 3 gün boyunca boşaltma seçeneğidir, ancak bazı Hollywood yıldızları, midelerini koruymadan, 10 güne kadar bir diyet tutun ve hızlı ve ağır kilo kaybına neden olur. Sağlığı riske atmamayı ve kurallara uymamayı tavsiye ediyoruz.

  1. Bu üç günlük diyeti yürütmek için Limonata’yı pişirmeniz gerekir: 4 litre temiz su karışımı Meyve suyu ile 6 orta boy limon, 1 çay kaşığı Cayenne biber ve 28 çorba kaşığı akçaağaç şurubu ekleyin.

  2. Diyet sırasında, her gün (yaklaşık 200 mi) bu limonata 6 bardak içmeniz ve başka bir şey yemeyin.

  3. Hazırlamanız gereken diyete: Sıvı yiyeceklere gitmeye başlamadan üç gün önce (ilk çorbalar, sonra püre ve yüzlü). Diyetin sonunda, yavaş yavaş katı yiyeceklere geri dönmesi de gereklidir (3-4 gün).

Misha Barton tarzı

Adalet iyiliği için, yemyeşil formlarda ve ince olmak, Misha Barton’un muhteşem göründüğü için nasıl giyeceğini biliyor. Bu nedenle, bu Hollywood güzelliğinden gelen gösterge kıyafetlerine bakmak sonsuz olabilir! Burada ve klasik ve gündelik ve grunge ve akşam kıyafetlerinin tüm ihtişamını.

23

Fotoğraflar

Etnik motifler

Misha Barton’un hayatındaydı ve Hippi’nin tarzı için tutkulu bir aşk dönemi oldu. Her türlü kafa bantlarında, masif süslemeler, lanetli etekler ve etnik topları mahvetti.

Karıştırma stilleri hakkında konuşursak, Misha, 60’lı yılların hipsters tarzındaki kaya ve yuvarlak rulo, Boho’nun unsurları ile birlikte, Hippi 70’lerin kültüründe kökenli birleştirmeyi başardı.

Barton’dan Antipample Stil

Hiçbir Fashionista, ideal figürün hala iyi bir elbisenin bir güvenlik depozitosu olmadığını unutmamalıdır. Stil ve tat hissi bir yerde kaybolursa, ince bir vücuda sahip saçma bir yay oluşturmak mümkündür. Yani, Misha Barton, bu arada, en kötü biçimde değil, açıkçası başarısızlıkta halka açık olarak ortaya çıkmayı başardı. Bu tulum açıkça boyutunda değil, enlemde her şey var: omuzlar kendi evlerinde değil, yakalaması gerektiği gibi değil, “deve ayak” – bu hiç utanıyor.

Moda düello: Evan Rachel Wood vs Mischa Barton

Evan Rachel Wood – Misha Kilitler sarışın içine boyanması giydiği zaman, çoğu kez başka sarışın aktris ile karşılaştırılmıştır. görünüş bir tip değinen ve benzer bir set olan birçok yıldız kıyafetler benzer. Çoğu zaman bu çift ile oldu. Onların moda savaş için seçeneklerden biri siyah-beyaz külot yay olması gerektiğine dair farklı bir vizyon olduğunu. sıkı bir kıyafet kodu ile olay ardından Odun kesinlikle kazanır ise, ancak daha gayri toplantı için onu Barton seçmek için iyidir.

Ebedi dinamikleri

Misha Stil sürekli o kendini olarak değişiyor. Bu nedenle sonuç olarak, biz skandal aktris moda görüntülerinin evrimini hayran öneriyoruz.

Makaleyi değerlendir
( Henüz derecelendirme yok )
Cudrat Muhtar

Selamlar, dikişlerin ritminde ve sıcacık sığınakların kucağında teselli bulan akraba ruhlar. Ben Cudrat Muhtar, yolculuğu modanın zarif dünyası ile evin rahatlatıcı cenneti arasında bir dans olan deneyimli bir modacıyım. İzin verin, modanın gobleninin, ocağın ve evin sıcaklığıyla kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği öykümün kumaşını açayım.

Kadın dergisi | Moda, güzellik, günlük yaşam ve evde bakım, psikoloji ve ilişkiler
Comments: 1
  1. Ayşe Kaya

    Misha Barton hakkında bir sorum var. Kendisi oyuncu mu yoksa model mi? Hangi projelerde yer aldı ve kariyeri nasıl ilerliyor?

    Yanıtla